CIV Yamaha R7 Cup 2025, 3ος αγώνας Mugello: Δυνατή εμφάνιση και 8η θέση για τον Γιάννη Περιστερά

Μάχη για το βάθρο μέχρι τέλους για τον Έλληνα αναβάτη!
Peristeras
Από τον

Παύλο Καρατζά

2/6/2025

Ο τρίτος αγώνας της σεζόν του ιταλικού Yamaha R7 Cup ολοκληρώθηκε χτες στην πίστα του Mugello, με πολλές προσπεράσεις και μεγάλο ανταγωνισμό. Ο αγώνας των δέκα γύρων χαρακτηρίστηκε από μία ομάδα οχτώ αναβατών που πάλεψαν για τη νίκη, ανάμεσά τους και ο Έλληνας Γιάννης Περιστεράς.

Οι οχτώ αυτοί αναβάτες έκαναν μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους, από την αρχή του αγώνα και πραγματοποίησαν πολλές αλληλοπροσπεράσεις με τον Περιστερά να περνάει στην 5η θέση στον 6ο γύρο και στην 4η θέση στον προτελευταίο γύρο, περνώντας την καρό σημαία τελικά 8ος.

r7

Πρώτος πέρασε τη γραμμή του τερματισμού ο Federico Iacoi που όμως δέχτηκε ποινή και υποχώρησε στη δεύτερη θέση, με τη νίκη να παίρνει τελικά ο Manuel Rocca που είναι και πρωτοπόρος στη γενική κατάταξη. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Devis Bergamini.

Ο Περιστεράς έμεινε στην μάχη για τη διεκδίκηση ενός βάθρου κυριολεκτικά μέχρι και το τέλος του αγώνα και έδειξε ότι έχει την ταχύτητα αλλά και τη διάρκεια που απαιτείται για να βρίσκεται συνέχεια ανάμεσα στους πρώτους αναβάτες έχοντας το βλέμμα του και στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στο Autodromo Vallelunga Piero Taruffi, το τριήμερο 27 έως 29 Ιουνίου και αναμένεται έντονος συναγωνισμός για έναν ακόμη γύρο.

Δείτε όλο τον συναρπαστικό αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί.

Wolf-racing Motul WRRS BMW Μotorrad: Πέτυχε μία 5η και μία 7η θέση στην Ουγγαρία

Βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

17/6/2026

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η ομάδα Wolf-racing Motul WRRS BMW Μotorrad βρέθηκε στην πίστα Pannonia Ring, όπου διεξαγόταν αγώνας που προσμετρά τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Alpe Adria, όσο και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU.

Η ομάδα συμμετείχε στην κατηγορία CUP 1000, που ήταν και η πολυπληθέστερη κατηγορία του αγώνα, με 42 συμμετοχές. Στον πρώτο αγώνα ο Γιώργος Παρασκευάς τερμάτισε 21ος στο Alpe Adria και 5ος στο Βαλκανικό και στον αγώνα της Κυριακής κατάφερε μία 25η θέση στο Alpe Adria και μία 7η θέση στο Βαλκανικό. Τα παραπάνω αποτελέσματα τον τοποθετούν μάλιστα στην τρίτη θέση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ομάδας:

Δώσαμε ένα ακόμη παρών στην πίστα της Ουγγαρίας αποκομίζοντας μια 5η και μια 7η θέση.

Σχόλιο Γ. Παρασκευά, team manager και αναβάτη.

“Ήρθαμε την Πέμπτη και πραγματοποιήσαμε ένα μονοήμερο track day και τα σημάδια ήταν αισιόδοξα πολύ, καθώς βελτιώσαμε το χρόνο μας κατευθείαν και στήσαμε μια καλή BMW.

"Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει και παράλληλα και ο ανταγωνισμός οπότε είδαμε στον πρώτο αγώνα ότι η προσδοκούμενη επίδοση δεν ήρθε από μια λάθος επιλογή ελαστικού.

"Σίγουρα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά τρέχουμε να βελτιώσουμε το σύνολο που τόσα χρόνια μας έχει βάλει μόνιμα στην 5αδα ενός πρωταθλήματος-φωτιά!

"Πολλές δυνατές συμμετοχές και μάχες μέχρι την καρό σημαία και μια λάθος επιλογή ελαστικού δεν μας έδωσαν κάτι καλύτερο από αυτά τα αποτελέσματα στον πρώτο αγώνα, πάραυτα η 5η θέση είναι πολύ καλή και στον δεύτερο αγώνα είχαμε μια 7η θέση προσπαθώντας να διαχειριστούμε την κόπωση.

"Κρατάμε το νέο προσωπικό ρεκόρ και τη μεγάλη βελτίωση από πέρυσι και δίνουμε ραντεβού στην Τσεχία σε ένα μήνα!”

Την προσπάθεια στηρίζουν από το 2023:

BMW MOTORRAD HELLAS

DNA HIGH PERFORMANCE AIR FILTERS

TECNO MOTO PERFORMANCE

INTRAMOTO PIRELLI

BMW MOTORRAD SFAKIANAKIS

PAPASTAVROU SHOPS

QNT SPORTS

DXL GRAPHICS

BIKELALERT HELLAS

MOTUL GREECE

HELMET HOME

RIDER GRAPHICS

K-TECH SUSPENSION UK

MOTUL GREECE