North West 200: Δύο αναβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό περιστατικό

Κόκκινη σημαία στις κατατακτήριες δοκιμές της κατηγορίας Supersport
North-West-200
Από το

motomag

8/5/2025

Η πρώτη περίοδος κατατακτήριων δοκιμών Supersport στο North West 200 που ξεκίνησε χτες, διεκόπη με κόκκινη σημαία λόγω ενός αγωνιστικού περιστατικού. Σαν αποτέλεσμα, δύο αναβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ο ένας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και ο άλλος με αεροδιακομιδή.

Οι αναβάτες δεν έχουν ακόμη κατονομαστεί, ούτε η σοβαρότητα των τραυματισμών τους έχει περιγράφει λεπτομερώς.

Μια περαιτέρω δήλωση από τους διοργανωτές του North West 200 αναφέρει “Δύο αναβάτες ενεπλάκησαν σε ένα περιστατικό στον κυκλικό κόμβο Mill Road στην πίστα του NW200 έξι λεπτά μετά την έναρξη της κατατακτήριας περιόδου Supersport στο σημερινό Briggs Equipment North West 200. Και οι δύο αναβάτες τραυματίστηκαν στο περιστατικό και η ιατρική ομάδα της πίστας έσπευσε στο σημείο. Οι αναβάτες μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο, ο ένας με οδικό ασθενοφόρο και ο άλλος με αεροδιακομιδή”.

Οι κατατακτήριες δοκιμές θα συνεχιστούν σήμερα Πέμπτη στο North West 200, πριν από τους πρώτους αγώνες που θα διεξαχθούν σήμερα το βράδυ, με τους αγώνες να ολοκληρώνονται το Σάββατο.

Ετικέτες

Α.ΜΟΤ.Ο.Ε: Ανακοίνωση Σύστασης Εθνικών Ομάδων 2025

Οι αναβάτες που θα μας εκπροσωπήσουν σε ISDE, Junior ΜΧ, ΜΧ of European Nations, Trial των Εθνών
Σύσταση Εθνικών Ομάδων ΑΜΟΤΟΕ
Από το

motomag

7/5/2025

Στην ανακοίνωση των αναβατών που θα απαρτίζουν τις εθνικές ομάδες προχώρησε η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε, με μεγάλη τιμή και χαρά, ανακοινώνει τη σύσταση των Εθνικών Ομάδων που θα συμμετάσχουν το 2025. 

Εθνική Ομάδα ISDE:
-Παναγόπουλος Γεώργιος – ΜΟΛΠ
-Ντεβετζής Ιωάννης – ΜΟΛΕΤ Τρικάλων
-Πισιμάνης Γεώργιος – ΜΣ Μαυροματίου
-Βαρσάμης Δημήτριος – ΣΜΑΛ Λάρισας

Junior Motocross:
-Αρώνης Ιάσων – ΑΜΟ Σκύδρας
-Γιαγκούδης Ιωάννης – ΑΜΟ Σκύδρας
-Μυλωνάκης Εμμανουήλ – ΛΕΜΑΝ
-Φωτόπουλος Δημήτριος – ΠΑΛΕΜΟΤ
-Κουκαλιώτης Γεώργιος – ΛΕΜΟΤΟ Μηχανιώνας
-Χατζάκης Γεώργιος – ΛΕΜΑΝ

Motocross of European Nations:
-Κανάκης Μάριος – ΛΕΜΟΤΟ Μηχανιώνας
-Χατζάκης Γεώργιος – ΛΕΜΑΝ
-Κουκαλιώτης Γιώργος – ΛΕΜΟΤΟ Μηχανιώνας
-Κουκαλιώτης Γιάννης – ΛΕΜΟΤΟ Μηχανιώνας

Trial des Nations:
-Πίππος Ελευθέριος – ΜΟΛΠ
-Παγώνης Ιωάννης-Άγγελος – ΜΟΛΠ
-Ζουγανέλης Δημήτριος – ΜΟΛΕ Τρικάλων

Μεσογειακό Trophy:
-Φωτάκης Σωτήριος – ΠΑΛΕΜΟΤ
-Ράδος Ανέστης – ΑΜΟ Σκύδρας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, καθώς και σύσσωμη η οικογένεια της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε, στηρίζουν την προσπάθεια των αθλητών μας και εύχονται καλή επιτυχία σε όλες τις αποστολές.