MOTO 602 - 1η Ιανουαρίου 2020

Ημερομηνία Κυκλοφορίας :
Αριθμός Έκδοσης :

Επικό πρώτο τεύχος 2020 με απίστευτες αποκλειστικότητες - Κυκλοφορεί 31/12/2019!!! Παραδοσιακά & το δώρο των ημερών – Τα αυτοκόλλητα του ΜΟΤΟ και των συνεργατών μας!

Ξεκινάμε πολύ δυναμικά την νέα χρονιά με ένα τεύχος απίστευτα φορτωμένο και μάλιστα με δυνατές αποκλειστικότητες. Οδηγήσαμε στην Γαλλία ΚΑΙ στην Ελλάδα, σε επαρχιακούς, εθνικές οδούς, χώμα, ελληνικούς καρόδρομους αλλά και μέσα σε απίστευτη, πυκνή κίνηση, ΟΛΕΣ τις Honda CRF1100L Africa Twin!

Adventure Sports DCT με ηλεκτρονικές και συμβατικές αναρτήσεις και βασική έκδοση με DCT σε μία απευθείας σύγκριση εκδόσεων. Ταυτόχρονα όμως είχαμε μαζί μας και την προηγούμενη έκδοση, την CRF1000L Adventures Sports DCT για μία σύγκριση γενεών! Και έπειτα όλες μαζί στέκονται ενάντια στο BMW R1250GS καθώς η Honda στοχεύει με τις παραπάνω εκδόσεις να μπει στα χωράφια της πιο δημοφιλούς Adventure. Μία σύγκριση με το GS, που Ιταλοί και Γερμανοί συνάδελφοι έχουν επίσης μόλις πραγματοποιήσει, εμείς όμως ολοκληρώνουμε τον φάκελο Africa Twin, πριν ακόμη τον ανοίξουν οι υπόλοιποι: 3 συγκριτικά μαζί, σε ένα τεράστιο αριθμό χιλιομέτρων σε Γαλλία και σε Ελλάδα!

Πολύ δυνατή αποκλειστικότητα, το γεγονός πως στις σελίδες μας διαβάζει κανείς τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις του KTM 890 Duke R πριν ακόμη παρουσιαστεί επίσημα, πολλούς μήνες πριν από όλους!

Μαζί του κι ένας εξίσου δυνατός αντίπαλος, το Kawasaki Z900! Οδηγούμε αποκλειστικά από την Ελλάδα την νέα έκδοση στην Βαρκελώνη!

Οδηγούμε στην Πορτογαλία το δυνατότερο, πλουσιότερο, και ομορφότερο TMAX που έχει φτιαχτεί, στην μακρόχρονη ιστορία του! Πλήρης παρουσίαση του Yamaha TMAX TechMAX!

Παρουσίαση του θηριώδους Triumph Rocket 3 R/GT της μοτοσυκλέτας που πρώτα σε κυριεύει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και μετά με τον τρόπο που κυλά τους τροχούς της…

Αντίστροφα τα πράγματα για την παρουσίαση του BMW E-Power Roadster! Ένα Concept που δεν περιμένεις να οδηγείται και αργείς να ανακαλύψεις την απίστευτη τεχνολογία που κρύβει…

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το Kawasaki KLX230, την μοτοσυκλέτα που θέλει να φέρει στο σήμερα, μερικές ένδοξες στιγμές από το παρελθόν…

 Δοκιμή του TM 250MX μία μάρκα που θα ακούμε -ξανά- συχνότερα στην Ελλάδα από εδώ και πέρα

Αποκλειστική συνέντευξη του καλύτερου μοτοκροσά αυτή την στιγμή. Ο Jeffrey Herlings μιλά στο ΜΟΤΟ για την πολύ δύσκολη σεζόν που πέρασε και την εξαιρετικά ανταγωνιστική που έρχεται!

Ένα απίστευτο ταξιδιωτικό γενεών συνεχίζει την πορεία του, ένα ταξιδιωτικό από εκείνα που αποθηκεύεις για να διαβάσεις πολλές φορές στο μέλλον!

Το πρώτο τεύχος του ΜΟΤΟ για την επόμενη δεκαετία, είναι αντιπροσωπευτικό αυτών που ετοιμάζουμε: Την καλύτερη θεματολογία για τους αναγνώστες μας, για να μπορούν στην γωνιά της Ευρώπης να πουν πως διαβάζουν το καλύτερο μοτοσυκλετιστικό περιοδικό ανάμεσα σε όλους τους Ευρωπαίους!

Παρά το πρόσφατο δώρο για τον εορτασμό των 600 τευχών, κρατάμε και την παράδοση μας, ώστε οι καρτέλες με τα αυτοκόλλητα του ΜΟΤΟ και των συνεργατών μας, να έρθουν στην ώρα τους για την ετήσια ανανέωσή τους, σε κράνη και μοτοσυκλέτες! Η καλύτερη συντροφιά για τις πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς είναι εδώ: Κυκλοφορεί 31/12!!!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ιανουάριος 2020 – ΤΟΜΟΣ ΛE' - ΤΕΥΧΟΣ 602

 

Honda CRF1100L Africa Twin x 3 συγκριτικά

Πρώτοι στην Ευρώπη "ξεψαχνίζουμε" από όλες τις πλευρές το νέο Africa Twin, με τρία συγκριτικά στη Νότια Γαλλία: Ο νέος κόντρα στον παλιό, ενδοοικογενειακή σύρραξη μεταξύ όλων των εκδόσεων και απευθείας αντιπαράθεση με τον ανταγωνισμό του BMW R1250GS!

 

Kawasaki Z900

Άλλη μια αποκλειστικότητα του ΜΟΤΟ, με την παρουσίαση του ανανεωμένου naked της Kawasaki, που κρατά ψηλά τη σημαία των τετρακύλινδρων

 

Yamaha TMAX 560 TechMAX

Το δυνατότερο, ομορφότερο και πιο πλούσια εξοπλισμένο TMAX που έχει φτιαχτεί ποτέ, μας προκαλεί να… το λατρέψουμε!

 

Συνέντευξη Jeffrey Herlings

Ο αναβάτης της ΚΤΜ στο MXGP (και ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο), μας επιβεβαιώνει σε μια αποκλειστική συνέντευξη ότι δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες φορές θα σηκωθείς…

 

Triumph Rocket 3 R/GT

Αν πάρετε ένα Speed Triple kαι το μπουκώσετε με αναβολικά, θα έχετε μπροστά σας το νέο Rocket 3 της Triumph. Ένα muscle cruiser με πολλά… muscles

 

BMW E-Power Roadster Concept

Καταφέραμε να είμαστε από τους ελάχιστους που προσκλήθηκαν στις απόρρητες εγκαταστάσεις των Βαυαρών στο Miramas, για να δούμε και να οδηγήσουμε το ηλεκτρικό μέλλον της BMW!

 

ΚΤΜ 890 Duke R

Ένα Duke R όπως θα έπρεπε να είναι! Οδηγήσαμε το πρωτότυπο πριν καν εμφανιστεί στην EICMA και επιβεβαιώσαμε για άλλη μια φορά ότι τα ΚΤΜ φτιάνονται από μοτοσυκλετιστές για μοτοσυκλετιστές

 

BMW R1250RS

Μια… ωδή στη συμμετρία, από μια μοτοσυκλέτα που αντανακλά απόλυτα τον όρο sport touring

 

Kawasaki KLX230

Με τεχνολογία από το παρελθόν, η Kawasaki θέλει να προσελκύσει τους αναβάτες του αύριο. Μια πρόταση των "πράσινων" για τον λεγόμενο πραγματικό κόσμο!

 

ΤΜ 250ΜΧ

Νέα εποχή για την ΤΜ με νέους στόχους, τους οποίους με νέα "όπλα" όπως το 250ΜΧ μπορεί να τους πετύχει

 

Ταξίδι

"2 Generations' Ride"

Δύο γενιές πάνω στην ίδια σέλα, με τον πατέρα να μυεί τον γιο στην απόλαυση του να ταξιδεύεις με μοτοσυκλέτα

 

Race report

Η νέα σεζόν δεν ξεκινά με τον πρώτο αγώνα, αλλά από τις δοκιμές πριν απ' αυτόν, με τα MotoGP και τα WSBK να φορτώνονται με "εργασία για το σπίτι" κατά την διάρκεια των χειμερινών διακοπών

 

Μόνιμες στήλες
EDITORIAL
MOTORIAL
ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ
ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ
MOTO MARKET
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ
MINI TEST
ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου