AlpineStars Supertech R10 Launch Edition - Το κράνος των Jorge Martin & Jack Miller βγαίνει στην παραγωγή

Η πρώτη έκδοση Launch Edition θα παραχθεί μόλις σε 200 συλλεκτικά αντίτυπα, με ένα μοναδικό και πανέμορφο χρωματισμό
Alpinestars Supertech R10
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

20/6/2023

Το Supertech R10 είναι το αποτέλεσμα δέκα ετών εντατικής έρευνας και εξέλιξης από την AlpineStars, με στόχο τη δημιουργία μιας κορυφαίας σε προστασία και χαρακτηριστικά σειράς κρανών για τον δρόμο. Η συλλεκτική πρώτη έκδοση του συγκεκριμένου κράνους θα παραχθεί σε μόλις 200 αντίτυπα και σε τιμή που θα ανακοινωθεί στις 10 Ιουλίου.

Η Launch Edition έκδοση έρχεται με δυο ξεχωριστές αεροτομές (road και race), με διάφανη και φιμέ ζελατίνα, σετ με tear-offs, Pinlock, υποσιάγωνο, επιρρήνιο και τσάντα μεταφοράς, σε ένα μοναδικό χρωματισμό Carbon / Red Shadow. Όλα τα SR-10 κράνη έρχονται με πλαϊνά αεροδυναμικά φτεράκια!

Το νέο κράνος της Alpinestars προσφέρει εύρος όρασης 220 μοιρών στον οριζόντιο άξονα και 57 στον κατακόρυφο, ενώ το σύστημα αλλαγής ζελατίνας δεν θέλει εργαλεία.

AlpineStars Supertech R10 Launch Edition

To Supertech R10 έχει εξελιχθεί με τη βοήθεια κορυφαίων αγωνιζομένων όπως οι Jorge Martin (2ος αυτή τη στιγμή στη γενική βαθμολογία MotoGP 2023) και Jack Miller (7oς στη γενική), προσφέροντας κορυφαία αεροδυναμική (με δοκιμές τόσο σε Η/Υ όσο και σε αεροσήραγγα), μικρή οπισθέλκουσα (που μειώνεται επιπλέον κατά 4,54% με την αγωνιστική αεροτομή και τα φτερά), ευστάθεια στα πολλά, προηγμένο σύστημα εξαερισμού και δυνατότητα προσαρμογής υδροδοχείου.

AlpineStars Supertech R10 Launch Edition

Μεγάλη προσοχή έχει δώσει η Alpinestars στο σχήμα του κράνους για μέγιστη προστασία των κλειδών του αναβάτη, ενώ το ανθρακόνημα από το οποίο κατασκευάζεται το Supertech R10 μειώνει το βάρος του κράνους που όμως δεν είναι αμελητέο, στα 1.540 γραμμάρια στο Medium μέγεθος. Το Supertech R10 θα κυκλοφορήσει σε XS-S, M, L, XL-XXL μεγέθη

Ετικέτες

ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.