Το Batcycle της ταινίας The Batman από τη LEGO Technic

Διαθέσιμο τον Μάρτιο του 2023
LEGO Technic Batcycle
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

4/1/2023

Η νέα μοτοσυκλέτα από τη LEGO Technic αφορά σε μια ρέπλικα της μοτοσυκλέτας Batcycle που καβαλά ο άνθρωπος νυχτερίδα στην επερχόμενη ταινία The Batman, ενώ θα γίνει διαθέσιμη μέσα στον Μάρτιο, την ίδια περίοδο που θα προβληθεί η ταινία στους κινηματογράφους.

Στη νέα ταινία The Batman θα δούμε όχι μία αλλά τρεις μοτοσυκλέτες, καθώς ο Robert Pattinson που υποδύεται τον άνθρωπο νυχτερίδα θα οδηγεί ένα ταλαιπωρημένο custom cafe racer όταν κυκλοφορεί ινκόγκνιτο, αλλά και το Batcycle του όταν φορά τη στολή του υπέρ-ήρωα.

Παράλληλα, και η Catwoman θα οδηγεί μοτοσυκλέτα, μια BMW R nineT customized από τον Kaichiroh Kurosu της ιαπωνικής Cherry’s Company.

Οι δυο μοτοσυκλέτες του Batman έχουν σχεδιαστεί από τον Ash Thorp, γνωστό για τα CGI αυτοκίνητα που σχεδιάζει, αλλά και για τα αυτοκίνητα που είχε σχεδιάσει για τον πρόσφατα εκλιπόντα Ken Block.

Batcycle

Το υπερβολικό Batcycle εμπνέεται από το Ducati Monster αλλά διαθέτει δυο BMW Boxer κινητήρες… αποδομημένους και στοιβαγμένους ο ένας πάνω από τον άλλο! Παράλληλα η μοτοσυκλέτα διαθέτει τεράστιο ψαλίδι και υπερμέγεθες πίσω ελαστικό. Όπως λέει ο Thorp “είναι εμφανείς οι ελλείπείς γνώσεις μου όσον αφορά στις μοτοσυκλέτες. Η γεωμετρία του Batcycle δεν βγάζει νόημα, σίγουρα θα φάω πολύ βρισίδι από τους ‘Superbike nerds’, και δεν με πειράζει καθόλου. Το αξίζω, εγώ απλώς έκανα τέχνη.”

Batcycle

Η LEGO technic Batcycle θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου του 2023, με 641 κομμάτια και προτεινόμενη τιμή 60 ευρώ. Κι αν φοβάστε τη συναρμολόγηση, έχουμε και LEGO Builder app όπου μπορείτε να ζουμάρετε και να περιστρέψετε 3D μοντέλα της μοτοσυκλέτας, για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας.

Το τιμόνι στρίβει, οι αναρτήσεις και η αλυσίδα τελικής μετάδοσης δουλεύουν, ενώ η μοτοσυκλέτα στέκεται όρθια με πλαϊνό σταντ. Το συναρμολογημένο Batcycle έχει 33 εκατοστά μήκος, 16 εκατοστά ύψος, και 11 εκατοστά πλάτος.

BMW M 1000 RR LEGO

To Batcycle έρχεται να προστεθεί στις μοτοσυκλέτες LEGO των σειρών Technic, Creator & Icons που μέχρι σήμερα περιλαμβάνουν BMW R 1200 GS, Vespa 125, BMW M 1000 RR, Ducati Panigale V4, Harley-Davidson Fat Boy, κ.α,

Αναμένουμε τον Μάρτιο, για να δούμε τον Batman να οδηγεί το Batcycle στη μεγάλη οθόνη, αλλά και για να κάνουμε δωράκι στον εαυτό μας τη μοτοσυκλέτα του σε LEGO έκδοση

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες