Kawasaki Ninja H2R για όλους -τους φαν της LEGO

Σε κλίμακα 1:8, με 643 κομμάτια και σε λογική -για H2R- τιμή
Kawasaki Ninja H2R Lego
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/1/2024

Μια ακόμα υπέρ-μοτοσυκλέτα βγαίνει σε μοντέλο της LEGO υπό κλίμακα, με το Ninja H2R της Kawasaki να κυκλοφορεί από την 1η Μαρτίου 2024 σε όλες τις αγορές, με τιμή κάτω των 100 ευρώ, τιμή ευκαιρίας για όνειρα με υπερσυμπιεστή...

Πολλοί το Ninja H2R αγάπησαν, μα λίγοι ήταν εκείνοι που βρήκαν στον κουμπαρά τους 66.000 ευρώ (55.000 κόστιζε το 2015) για να αποκτήσουν τη μοτοσυκλέτα των 255,5 hp και των 15,5 κιλών ροπής στον τροχό, όπως είχαμε μετρήσει στο ΜΟΤΟ, ΕΔΩ.

Τώρα, έρχεται η LEGO και μας δίνει την ευκαιρία να βάλουμε στο ράφι μας ένα H2R, πληρώνοντας ένα αστείο -για όνειρο- ποσό.

Kawasaki Ninja H2R Lego

Το Kawasaki Ninja H2R απευθύνεται σε ηλικίες από 10 ετών και άνω, ενώ στο κουτί του θα βρείτε 643 κομμάτια για να το συναρμολογήσετε. Η μοτοσυκλέτα θα γίνει διαθέσιμη σε όλες τις αγορές του κόσμου την 1η Μαρτίου του 2024, σε τιμή που θα κυμαίνεται κοντά στα 80 ευρώ.

Kawasaki Ninja H2R Lego

Το μοντέλο της LEGO σε κλίμακα 1:8 διαθέτει σύστημα διεύθυνσης, αναρτήσεις, κιβώτιο 2 ταχυτήτων, αρθρωτό κινητήρα με 4 έμβολα και φυσικά υπερσυμπιεστή.

Kawasaki Ninja H2R Lego

Όταν τελειώσετε με τη συναρμολόγηση το μοντέλο της LEGO θα έχει ύψος πάνω από 17 cm, μήκος 31 cm και πλάτος 9 cm.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα της LEGO, ΕΔΩ.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες