ΕΛ.ΑΣ. - Σε μια εβδομάδα έπιασε 1.440 οδηγούς να οδηγούν, ενώ τους είχε αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης!

Επιπλέον 1.505 κλήσεις για ζώνη ασφαλείας, 1.323 κλήσεις για κράνος και μόλις... 375 κλήσεις για χρήση κινητού κατά την οδήγηση
Έλεγχοι τροχαίας
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/1/2025

Την εβδομάδα από 20 έως 26 Ιανουαρίου 2025 διενεργήθηκαν 131.130 τροχονομικοί έλεγχοι οχημάτων και βεβαιώθηκαν 34.299 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα. Πέρα από τη γνωστή μικρή απόδοση των ελέγχων στη χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση, εντύπωση προκαλεί ο μεγάλος αριθμός οδηγών που ενώ τους έχει αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης, εκείνοι συνεχίζουν να οδηγούν το όχημά τους...

Κι αν οι έλεγχοι εντόπισαν 1.440 οδηγούς να οδηγούν ενώ τους έχει αφαιρεθεί η άδεια, σκεφτείτε πως αυτό είναι ένα μικρό ποσοστό όσων εφαρμόζουν την πρακτική αυτή και είχαν απλώς την... ατυχία να πέσουν σε μπλόκο.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

  • 13.544 για παράνομες σταθμεύσεις,
  • 7.260 για υπερβολική ταχύτητα,
  • 1.505 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
  • 1.440 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,
  • 1.323 για μη χρήση κράνους,
  • 900 για μέθη,
  • 804 για ΚΤΕΟ και
  • 375 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
Ετικέτες

Harley-Davidson Athens: Χριστουγεννιάτικο Party με μεγάλη επιτυχία

H-D δραστηριοποίηση ξανά όπως παλιά!
Harley-Davidson Athens: Χριστουγεννιάτικο Party με μεγάλη επιτυχία
Από το

motomag

22/12/2025

Η Harley-Davidson Athens συνεχίζει την έντονη δραστηριότητά της και στο προκαθορισμένο της ραντεβού με τον κόσμο μετά τα εγκαίνια του νέου καταστήματος που γιόρτασε πριν λίγο καιρό, έδωσε ένα Χριστουγεννιάτικο Party με μεγάλη επιτυχία για τους ιδιοκτήτες αλλά και τους φίλους της μάρκας, μιας και η H-D ανήκει σε αυτό το ειδικό club των ελάχιστων που υπάρχουν, όπου η αποδοχή της μάρκας ξεπερνά τους ιδιοκτήτες, σε σημείο να φορά κανείς το λογότυπό της.

Για αυτό άλλωστε και η σειρά ρουχισμό και εξοπλισμού αναβάτη είναι για την H-D μία εξίσου επικερδής εμπορική δραστηριότητα, σε βαθμό μεγαλύτερο από αυτό που συμβαίνει με άλλες μάρκες.

Στο Χριστουγεννιάτικο Party που έγινε στο νέο τα κατάστημα στο Κορωπί τη μουσική είχε αναλάβει το συγκρότημα Michael Dotson Power Blues Band (Michael Dotson κιθάρα-φωνή, Φώτης Δασκαλάκης μπάσο, Νίκος Τσάβαλος τύμπανα), ενώ στα deck ήταν ο Άγγελος Νικολάου.

Το Party υποστήριξε η γνωστή από την υποστήριξή της στους αγώνες, μπύρα Estrella Galicia 0,0 με το όνομά της να υποδηλώνει την πλήρη απουσία αλκοόλ.

Να σημειωθεί ότι αυτό που κάνει το V-TWIN Café, το Café-Bar δηλαδή που λειτουργεί εντός του καταστήματος της H-D, ξεχωρίζει και αποτελεί παράδειγμα: Στο café η κατανάλωση μη αλκοολούχων ποτών δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά συνολικά δεν πωλείται τίποτα με αλκοόλ, όπως αρμόζει σε ένα μαγαζί μοτοσυκλέτας όπου θα πάει κανείς – και θα φύγει- οδηγώντας!

To Harley-Davidson Athens δεν επαφίεται απλώς στην παρουσία του, για να συστήσει εκ νέου την H-D στο ελληνικό κοινό, αλλά πραγματοποιεί εκδηλώσεις και δράσεις που είχαν λείψει από την μάρκα. Κι αυτό είναι κάτι που θα δούμε, όπως έχουν πει, να συνεχίζεται εντονότερα και στο νέο έτος.

Φωτογραφικό υλικό από το Harley-Davidson Athens:

 

Ετικέτες