Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Εορταστικό Bazaar στο Ducati Athens!

Μεγάλες εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα!

Εν όψει των γιορτών, η Ducati Athens προετοίμασε ένα εορταστικό Bazaar με εκπτώσεις σε διάφορα είδη και σας προσκαλεί στο χώρο του καταστήματός της, Καλλιρόης 9. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Δελτίο τύπου

"Εορταστικό Bazaar της Ducati για είδη ένδυσης - εξοπλισμού αναβάτη

  • Εορταστικό Bazaar από το Ducati Athens, στις εγκαταστάσεις του στο Νέο Κόσμο
  • Είδη ένδυσης και εξοπλισμού αναβάτη, με την εγγύηση της Ducati
  • Έκπτωση που φτάνει έως και 80% για είδη περασμένων ετών ενώ ειδικά για την ημέρα του Bazaar, όλη η συλλογή του 2019 προσφέρεται με έκπτωση 15%
  • Ιδανική ευκαιρία για επιλογή δώρων εν όψει εορτών
  • Αποκλειστικά το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, ώρες λειτουργίας 10.00-18.00

Το Ducati Athens διοργανώνει εορταστικό Bazaar σε είδη ένδυσης - εξοπλισμού αναβάτη, με την εγγύηση γνησιότητας Ducati, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου. Το Bazaar, που αποτελεί και ιδανική ευκαιρία επιλογής δώρων εν όψει εορτών, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ducati Athens, στο Νέο Κόσμο.

Μεγάλη γκάμα από γνήσια είδη ένδυσης - εξοπλισμού αναβάτη, είδη ένδυσης casual (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά) καθώς και αξεσουάρ (καπέλα, γυαλιά, ρολόγια, κούπες) και πολλά άλλα, θα είναι διαθέσιμα με έκπτωση που φτάνει έως και 80%. Διαθέσιμη θα είναι και ολόκληρη η collection του 2019, που ειδικά για την ημέρα του Bazaar θα προσφέρεται με έκπτωση 15%.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ducati Athens στο 210 9981199 ή στο customercare@kosmocar.gr . Το Ducati Athens βρίσκεται στην Καλλιρόης 9, στο Νέο Κόσμο. Ώρες λειτουργίας του Bazaar, 10.00-18.00."

Tags: