Kawasaki Greece - Νέο site, και παρουσία τόσο στο facebook όσο και στο instagram

Πληθωρική πλέον η παρουσία της εταιρείας σε διαδικτυακό περιβάλλον
Kawasaki.gr νέο website
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/3/2024

H KSR Hellas, αποκλειστικός διανομέας της Kawasaki στην Ελλάδα, παρουσιάζει το νέο website της Kawasaki Greece, με καινοτόμο σχεδιασμό που αναδεικνύει τη δυναμική ταυτότητα της εταιρείας, μέσω ενός σύγχρονου, εύχρηστου και φιλικού περιβάλλοντος.

Το νέο site της εταιρείας είναι σχεδιασμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία όπου καθιστά εύκολη την πλοήγηση από κάθε συσκευή, αλλά παράλληλα προσφέρει πλούσιο υλικό και αναλυτική ενημέρωση για τα προϊόντα του Akashi.

Το νέο website έχει σαν στόχο την άμεση ενημέρωση του χρήστη με πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο σύνολο πληροφοριών για τις μοτοσυκλέτες, ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ένδυση και λοιπά εμπορεύματα αλλά και οχήματα όπως Mule, ATV και Jet Ski.

Σε συνέχεια των προϊόντων ο χρήστης μπορεί να ανακαλύψει πληροφορίες για την ασφάλεια των προϊόντων, τη συντήρηση τους μέσω του Kawasaki Care και νέα της εταιρείας.

Let the Good Times Roll στο νέο ελληνικό site της Kawasaki Greece, και ακολουθήστε την εταιρεία στα social media μέσω των συνδέσμων που ακολουθούν.

Kawasaki Greece Facebook

Kawasaki Greece Instagram

Kawasaki Greece LinkedIn

KSR Hellas
Λεωφ. Αθηνών 218 | Χαϊδάρι | ΤΚ 124 61 | Τηλ: 21 0532 2105

Ετικέτες

Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ

Εξαιρετικά χαμηλά το όριο με τον νέο ΚΟΚ
Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ
Από το

motomag

12/12/2025

Εξαιρετικά χαμηλά είναι τα όρια πλέον με τον νέο ΚΟΚ και με τον σχολαστικό έλεγχο που γίνεται τώρα στην αρχή -με την εμπειρία να μας λέει πως μετά από κάθε αλλαγή έτσι κάνουν για λίγο καιρό- περισσότερες ειδήσεις θα έρχονται για επώνυμους που οδηγούν δίκυκλα.

Αυτή τη φορά ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ξημερώματα σήμερα της έγινε έλεγχος σε μπλόκο της Σταδίου και στην μέτρηση φάνηκε 0,15mg/l ποσότητα αλκοόλ. Στην επανάληψη λίγη ώρα αργότερα το όργανο μέτρησης έδειξε 0,10mg/l που είναι ακριβώς το όριο στα δίκυκλα, ισοδυναμώντας με ένα μικρό ποτήρι μπύρας και για αυτό της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 60 ημέρες, επιβλήθηκε πρόστιμο 350 Ευρώ και ακινητοποίηση της Vespa.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά ο νέος ΚΟΚ καθιστά μηδενική την ανοχή στο αλκοόλ για τις μοτοσυκλέτες.

Ένα μέτρο ιδιαίτερα αυστηρό.