Με επιτυχία διεξήχθη η ενημέρωση με θέμα την "οδική ασφάλεια" της ΛΕΜΟΤ

Με ομιλητή τον Θανάση Χούντρα, ιδρυτή του Riding School
Ο Θανάσης Χούντρας στη ΛΕΜΟΤ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

12/5/2023

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 10/5/23 στα γραφεία της ΛΕΜΟΤ η ενημέρωση πάνω στο θέμα της οδικής ασφάλειας με ομιλητή τον ιδρυτή του Riding School, Θανάση Χούντρα.

Η ανταπόκριση των φίλων μοτοσυκλετιστών ήταν μεγαλύτερη των προσδοκιών, ενθαρρύνοντας την προσπάθεια της λέσχης για δράσεις που αφορούν ένα ασφαλέστερο οδηγικό περιβάλλον.

Ετικέτες

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi – 36ωρο Οδοιπορικό Μοτοσυκλέτας

Η Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi διοργανώνει για 27η φορά έναν θεσμό-θεμέλιο της μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας στη χώρα μας
moto guzzi 36oro
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

18/3/2026

Το 27ο Οδοιπορικό θα διεξαχθεί στις 24-26 Απριλίου 2026 όπου και φέτος οι διαδρομές θα τιμούν την παράδοση και τα Ελληνικά τοπία.

To 36ωρο Οδοιπορικό προορίζεται για μοτοσυκλετιστές που αγαπούν την περιήγηση στο εκτεταμένο οδικό δίκτυο της χώρας, σε μια διαδρομή μεγάλης απόστασης που έχει στόχο να προάγει το μοτοσυκλετισμό και την οδική ασφάλεια, προσφέροντας στον αναβάτη ένα μοναδικό διήμερο.

Περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητα εγγραφής: http://www.motoguzziclub.gr

Επικοινωνία με την οργανωτική ομάδα: [email protected]

Εγγραφές δια ζώσης στην Λέσχη, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19:00-23:00 από 18/3 έως 08/04 (ή μέχρι εξαντλήσεως αριθμού συμμετοχών)

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία/ενημέρωση παρακαλώ επικοινωνήστε :

κ. Μπάμπης Γκιουλμεϊντάνογλου: 6984415755

κ. Γιώργος Ανδρικόπουλος: 6978555870

κ. Χρήστος Γερόπουλος: 6937051207