Οι δράσεις εταιρικής ευθύνης της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε

Συμμετοχή και αρωγή στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο!
Γκοργκόλης εταιρική ευθύνη
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

4/4/2023

Στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης που χαρακτηρίζει την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. και με γνώμονα τη συμμετοχή σε δραστηριότητες με κοινωνικό όφελος, η εταιρεία προχώρησε σε δύο ιδιαίτερα στοχευμένες δράσεις.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.:

"Προσφορά 5 μοτοσυκλετών DAYTONA ROCKSTAR 500 στους υπηρετούντες στα υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού

Τα πληρώματα των υποβρυχίων του πολεμικού ναυτικού φυλάσσουν την πατρίδα μας, προστατεύουν τη χώρας μας, σε ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες. Τα πέντε ROCKSTAR 500 σε αντίστοιχα στελέχη, αποτελούν ελάχιστη συμβολική ανταπόδοση στο τεράστιο έργο που επιτελούν. (Η επιλογή έγινε με κλήρωση από τις στρατιωτικές υπηρεσίες)

Προσφορά 10 ηλεκτρικών οχημάτων σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Τα συγκεκριμένα οχήματα βρίσκονται στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Τρικκαίων, τα οποία χρησιμοποιούνται σε εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις για παιδιά που φοιτούν έως και τη Γ' τάξη του Δημοτικού.

Ο Δήμος Τρικκαίων είναι ένας από τους πιο δραστήριους και τεχνολογικά προηγμένους Δήμους της χώρας μας, έχοντας να επιδείξει σημαντικό έργο στην σωστή κυκλοφοριακή αγωγή των νέων, βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε."

Thrust Motor DSR 125 & 150 - Υψηλού επιπέδου εξοπλισμός, 3 εκδόσεις

Με Start-Stop, ABS, TFT, Keyless, ακόμα και TCS στα 2 κορυφαία μοντέλα της σειράς
Thrust Motor DSR
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/12/2023

Τον Φεβρουάριο αναμένεται στη χώρα μας η νέα οικογένεια αστικών scooter DSR της Thrust Motor, σε 2 κυβισμούς (125 & 150 κ.εκ.) και σε 3 εκδόσεις εξοπλισμού.

Το design των DSR είναι ιδιαίτερα σύγχρονο, ενώ οι διαστάσεις τους είναι μικρές, καθιστώντας τα ιδανικά για αστικές μετακινήσεις, καθώς δεν θα κολλήσουν ούτε στο πιο δύσκολο μποτιλιάρισμα. Η σέλα τους είναι γενναιόδωρη σε διαστάσεις τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη, ενώ ο τελευταίος έχει στη διάθεση του και χειρολαβές. Τα DSR διαθέτουν και χαμηλή ζελατίνα που προφυλάσσει τον κορμό του αναβάτη. Τα τρία DSR μοιράζονται την ίδια βάση πλαισίου, κοστουμιού, αναρτήσεων (συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι και δυο αμορτισέρ πίσω) και τροχών (14 μπροστά και 13 ιντσών πίσω), με διαφορές σε κυβισμό, τρόπο ψύξης και εξοπλισμό. Ίδιο είναι το ύψος σέλας στα χαμηλά 770 mm, ίδιο και το μεταξόνιο στα 1.375 κ.εκ.

Η πιο οικονομική έκδοση είναι το DSR 125 AC, με αερόψυκτο τετράχρονο κινητήρα 125 κυβικών, απόδοσης 9,5 hp / 7.500 rpm και 1 kgm / 6.000 rpm. Το βάρος του ανακοινώνεται στα 124 στεγνά και στα 135 γεμάτα κιλά. Το DSR 125 AC εξοπλίζεται με δισκόφρενο 240 mm μπροστά και δισκόφρενο 220 mm πίσω, με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Η οθόνη οργάνων είναι ψηφιακή LCD.

Thrust Motor DSR

Οι κορυφαίες εκδόσεις είναι αμφότερες υγρόψυκτες, ενώ λόγω κυβισμού απευθύνονται η μέν DSR 125 LC στην Α1 κατηγορία διπλωμάτων, η δε DSR 150 LC στην Α2.

Το DSR 125 LC ανεβάζει κατακόρυφα τον εξοπλισμό σε σχέση με την AC έκδοση, καθώς πέρα από τον δυνατότερο κινητήρα με τους 11,6 hp / 8.500 rpm και 1,14 kgm / 6.500 rpm, εξοπλίζεται με keyless σύστημα, σύστημα start-stop και ηλεκτροκινητήρα που παίζει τον ρόλο τόσο της γεννήτριας όσο και της μίζας, ABS, TCS και έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT. Το βάρος είναι ελαφρώς αυξημένο σε σχέση με το αερόψυκτο μοντέλο, στα 127 στεγνά και 138 γεμάτα κιλά.

Τέλος, το μεγαλύτερο και πιο δυνατό μοντέλο της οικογένειας είναι το DSR 150 LC, με 14,7 hp / 8.500 rpm και 1,4 kgm / 6.500 rpm. Όπως και στο 125 LC, έτσι και εδώ έχουμε τον ίδιο κορυφαίο εξοπλισμό, με ABS, TCS, TFT οθόνη οργάνων, keyless σύστημα και σύστημα Start-Stop.

Τα 3 DSR αναμένονται στη χώρα μας τον 2ο μήνα του 2024, στις 3 προαναφερθείσες εκδόσεις και σε 3 χρώματα: Γκρι Ματ, Λευκό και Κόκκινο Ματ