Συνελήφθη κλέφτης μοτοσυκλετών στο Μενίδι

Στην αυλή του βρέθηκαν 5 κλεμμένες μοτοσυκλέτες, 2 κινητήρες και πλαίσιο μιας ακόμα κλεμμένης μοτοσυκλέτας
Κλέφτης στο Μενίδι
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/5/2024

Συνελήφθη το πρωί της 27-5-2024 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο Μενίδι, 22χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση. Αναζητούνται συνεργοί του.

Ειδικότερα, μετά από αναγγελία συμβάντος κλοπής μοτοσυκλέτας στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, ανωτέρω αστυνομικοί κατόπιν αναζητήσεων εντόπισαν σε αυλή οικίας τον 22χρονο, ο οποίος στη θέα τους τράπηκε σε φυγή πεζός.

Ανωτέρω αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν σε κοντινό σημείο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω κλοπής.

Στην αυλή της οικίας βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -5- μοτοσυκλέτες,
  • -2- κινητήρες και
  • σκελετός μοτοσυκλέτας.

Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκε επιπλέον -1- περίπτωση κλοπής μοτοσυκλέτας, ενώ η ερεύνα για την προέλευση των λοιπών ανευρεθέντων συνεχίζεται.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ετικέτες

Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου - Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου

Το 2025 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο σύμφωνα με τους υπεύθυνους του έργου
motomag Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

22/7/2024

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Ολυμπία Οδός Α.Ε.» στο Ρίο, όπου σε σύσκεψη εργασίας ενημερώθηκε για την πρόοδο κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της παραχωρησιούχου εταιρείας, «Ολυμπία Οδός Α.Ε», Παναγιώτη Παπανικόλα και εκπροσώπους των τριών εταιρειών που κατασκευάζουν το έργο.

Το παρών στη σύσκεψη έδωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος ανέφερε: “Είχαμε την ευκαιρία μέσα από μία διευρυμένη σύσκεψη να δούμε, να αποτιμήσουμε και να αξιολογήσουμε την πορεία υλοποίησης ενός εξαιρετικά σημαντικού έργου για τη χώρα, του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος, μήκους 75 χλμ.

Όταν είχαμε επισκεφτεί τον ίδιο χώρο στις 17 Ιανουαρίου 2024, είχαμε θέσει κάποια χρονοδιαγράμματα και αυτά τηρούνται απολύτως. Τότε, υπενθυμίζω, είχαμε πει ότι μέχρι τέλος Ιουνίου η ολοκλήρωση του έργου θα είναι σε ποσοστό 50% και σήμερα είμαστε περίπου στο 52%. Οι εκτιμήσεις είναι ότι στο τέλος του έτους θα είμαστε σε ένα ποσοστό ολοκλήρωσης της τάξεως του 75%. Είμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων, έτσι ώστε το 2025, όπως έχουμε δεσμευτεί να παραδώσουμε έναν σύγχρονο, ασφαλή αυτοκινητόδρομο”.

Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου