Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2023 - 1ος αγώνας, Κέρκυρα, 2η ημέρα

Στα βαθιά η διοργάνωση, κατάφερε όμως να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες σε ικανοποιητικό βαθμό
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2023, Κέρκυρα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/3/2023

Οι αγώνες της Κυριακής διεξήχθησαν με ηλιόλουστο καιρό και αρκετούς θεατές, περισσότερους από το Σάββατο. Η διοργάνωση κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια στο ντεμπούτο της πίστας της Κέρκυρας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, έπεσε όμως στα βαθιά με το καλημέρα, με τις 120 συμμετοχές και τις απαιτήσεις του θεσμού να της βάζουν δύσκολα. Πάντως οι αγώνες ολοκληρώθηκαν μέχρι τελευταίου, παρά τα όποια εμπόδια.

Η πρώτη δυσκολία τη δεύτερη ημέρα του αγώνα ήρθε το πρωί, όταν τα ασθενοφόρα άργησαν 40 λεπτά να φτάσουν στην πίστα, με την καθυστέρηση στο πρόγραμμα να καλύπτεται με μείωση του προβλεπόμενου διαλείμματος από 40 σε 15 λεπτά. Επίσης πρόβλημα αντιμετώπισαν τη δεύτερη ημέρα του event οι αγωνιζόμενοι με το νερό το οποίο δεν έφτανε για να πλυθούν οι μοτοσυκλέτες, γεγονός που οδήγησε σε κάποιες εντάσεις. Τέλος, ειδικά στην πολυπληθή MX2 / MX125 υπήρξαν κάποια προβλήματα στο ντουμπλάρισμα, λόγω του μικρού πλάτους της πίστας και της διαφοράς δυναμικής των δυο κατηγοριών που αγωνίζονται μαζί.

Ας δούμε τι έγινε στους αγώνες της Κυριακής.

ΜΧ1 & ΜΧ 300

Κουζής

Νικητής και στα 2 σκέλη αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουζής με τη Fantic, παρά μια μικρή τούμπα με τη βοήθεια της οποίας τον “μάζεψε” μεν ο Γιάννης Τουρατζίδης με τη Yamaha όμως δεν μπόρεσε να τον απειλήσει. Στον πρώτο αγώνα έπεσε ο Ανέστης Ράδος (GasGas) και έμεινε πίσω. Στο 2ο σκέλος την εκκίνηση πήρε ο Ράδος. Τον ακολούθησαν Κουζής και Τουρατζίδης, αλλά ο Τουρατζίδης είχε πτώση και έμεινε πιο πίσω, τερματίζοντας τρίτος, εκμεταλλευόμενος την σύγκρουση Ράδου και Παναγιώτη Παπίλα (Honda) στην τελευταία στροφή της πίστας. Πτώση είχε και ο Νίκος Λυρίου (Honda) στην ίδια στροφή, ο οποίος συνέχισε για να τερματίσει 8ος. Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή επίδοση του Μανώλη Κρητικού (Husqvarna) στον δεύτερο αγώνα όπου και τερμάτισε 2ος στην επιστροφή μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί ακόμα. Τη νίκη ανάμεσα στους τρεις αγωνιζόμενους της ΜΧ300 πήρε ο Ανδρέου (Yamaha) και στα δύο σκέλη. Τα βάθρα στους 2 αγώνες είχαν την ακόλουθη σύνθεση: 1ος αγώνας, Κουζής, Τουρατζίδης, Ανδρέου. 2ος αγώνας, Κουζής, Κρητικός, Τουρατζίδης. Συνολικά οι συμμετοχές ήταν 13.

ΜΧ2 & ΜΧ 125

Ζούνης

Και στα δύο σκέλη ο Φραγκίσκος Ζούνης με Yamaha πήρε τη νίκη στην MX2 με μεγάλη διαφορά 30 δευτερολέπτων από τον δεύτερο αναβάτη (Κωνσταντίνος Μερκούρης με KTM στο πρώτο και Δημήτρης Βαγγελάκος με Fantic στο δεύτερο σκέλος), στη δημοφιλέστερη κατηγορία του Πρωταθλήματος, με 36 συμμετοχές και γεμάτη τη ράμπα εκκίνησης. Εδώ το πρόβλημα στο ντουμπλάρισμα λόγω της στενής πίστας ήταν πιο έντονο. Υπήρχαν μπλε σημαίες αλλά όχι αρκετές, οπότε η κατάσταση δυσκόλεψε μετά τη μέση του αγώνα. Ο Μερκούρης ήταν ο πρώτος στην MX 125 και στους δυο αγώνες.

OPEN

Τομαράς

Στην OPEN στον πρώτο αγώνα το βάθρο είχε ως εξής: Χρήστος Τομαράς με Honda, Βασίλης Πακαταρίδης με ΚΤΜ, 35 δευτερόλεπτα πιο πίσω, και Νίκος Σωτηρόπουλος με Yamaha, 39 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Στον δεύτερο αγώνα ο Τομαράς έκανε το 2 στα 2, με τον Πακαταρίδη να τερματίζει ξανά δεύτερος, 9,5 δευτερόλεπτα πιο πίσω, και με τον Χρήστο Κοτούλα με Fantic να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα, 31,5 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Οι συμμετοχές εδώ έφτασαν τις 22.

SENIOR

Καρασακαλίδης

Η νίκη στον πρώτο αγώνα της Senior πήγε στον Μάρκο Καρασακαλίδη με GASGAS, δεύτερος ήταν ο Αδάμος Πράσσος με Honda, 1 λεπτό πιο πίσω και τρίτος ο Αλέξανδρος Καρανάσης, επίσης με Honda, 1 λεπτό και 17 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Στον δεύτερο αγώνα ο Καρασακαλίδης ήταν για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστής, με τον Καρανάση να έρχεται δεύτερος αυτή τη φορά, 36 δευτερόλεπτα πιο πίσω, και τον Πράσσο να ανεβαίνει στο τελευταίο σκαλί του βάθρου, 50 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή. Στη Senior είχαμε 16 συμμετοχές.

ΜΧ85

Ταμβάκος

Στον πρώτο αγώνα της ΜΧ85, ο Χρήστος – Παναγιώτης Ταμβάκος με Yamaha πήρε τη νίκη, με δεύτερο τον Χρήστο Μπάζιο με Husqvarna 27,4 δευτερόλεπτα πιο πίσω και τρίτο τον Σόλωνα Τριανταφυλλόπουλο με Yamaha, 1 λεπτό και 43 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή. Στον δεύτερο αγώνα, νικητής αναδείχθηκε για δεύτερη φορά ο Ταμβάκος, με δεύτερο τον Τριανταφυλλόπουλο 1 λεπτό και 6 δευτερόλεπτα πιο πίσω και τρίτο τον Γιώργο Χατζάκη, 1 λεπτό και 33 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Οι συμμετοχές εδώ έφτασαν τις 12.

ΜΧ65

Τσαλίκης

Ο Δημήτρης Φωτόπουλος με Yamaha πήρε τη νίκη στον πρώτο αγώνα της MX65, με δεύτερο τον Κωνσταντίνο Τρακάδα με KTM, 18 δευτερόλεπτα πιο πίσω και τρίτο τον Γιώργο Τσαλίκη με Yamaha, 28 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Στον δεύτερο αγώνα. Στον δεύτερο αγώνα νικητής ήταν ο Τσαλίκης, με δεύτερο τον Φωτόπουλο, 6 δευτερόλεπτα πιο πίσω και τρίτο τον Θεόδωρο Στρούγκη με Yamaha, 8,7 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή.

Για τα πλήρη και αναλυτικά αποτελέσματα, δείτε ΕΔΩ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS – Αρχαία Ολυμπία: Φανταστική μάχη στην MX1 – Απίστευτη πρωτιά στην MX125!

Αγώνας με πολύ καλά στοιχεία
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS – Αρχαία Ολυμπία: Φανταστική μάχη στην MX1 – Απίστευτη πρωτιά στην MX125!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

13/9/2026

Ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS είχε ορισμένες πολύ όμορφες στιγμές με έντονο θέαμα και συναγωνισμό. Ο Κανάκης ξεχώρισε κερδίζοντας την χθεσινή κατάταξη αλλά και το ένα σκέλος σήμερα, ενώ ο Ταμβάκος έγραψε ιστορία στο Ελληνικό MOTOCROSS καθώς ανέβηκε στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης της MX2 ενώ αγωνίζεται με 125! Η προσπάθειά του στο μεταξύ αποκτά ακόμη περισσότερη μαχητικότητα καθώς προέρχεται από πρόσφατο χειρουργείο.

Τον αγώνα απόλαυσαν οι θεατές που φρόντισαν με την παρουσία τους να εμψυχώσουν τους Έλληνες αναβάτες ενώ ο καιρός δεν έψησε κανέναν στον ήλιο δημιουργώντας μία πολύ πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα για τα δεδομένα της εποχής. Βέβαια αυτό σημαίνει πως τα πρώτα σκέλη αγωνίστηκαν στην λάσπη από την υπερπροσπάθεια των διοργανωτών να καταβρέξουν όλο το βράδυ την πίστα, προετοιμαζόμενοι για τις σταθερά υψηλές θερμοκρασίες της εποχής. Το γεγονός πως ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα λοιπόν, ήταν μία ευχάριστη έκπληξη με το πρόσθετο πως άργησε λίγο περισσότερο να στεγνώσει η πίστα, για αυτό και θα δείτε σε πολλές φωτογραφίες έντονη λάσπη σαν να πρόκειται για μία άλλη εποχή.

Στην κορυφαία κατηγορία MX1, ζήσαμε μια πραγματική τιτανομαχία που κρίθηκε από την υπερπροσπάθεια του κάθε νικητή στα δύο διαφορετικά σκέλη.

Το πρώτο σκέλος κατέληξε στα χέρια του Μάριου Κανάκη #49 με την TRIUMPH TF 450-X, ο οποίος συγκέντρωσε 25 βαθμούς αφήνοντας δεύτερο τον Κουζή με 22. Εδώ είχαμε μία επανάληψη της κατάταξης το Σάββατο, όπου Κουζής – Κανάκης και Ανδρέου, έδωσαν μάχη με τελικό νικητή τον Κανάκη. Αντίστοιχα έτσι συνέβη και στο πρώτο σκέλος, όπου ο Ανδρέου επικράτησε αρχικά, έδωσε μάχη με Κουζή και τελικά ο Κανάκης έκανε την διαφορά κερδίζοντας το σκέλος.

Στο δεύτερο σκέλος, ωστόσο, ο Παναγιώτης Κουζής #338 με την TM 450 πέρασε στην αντεπίθεση, χωρίς αυτή τη φορά να αφήσει περιθώρια πήρε την καρό σημαία και τους 25 πολύτιμους βαθμούς. Αυτή η νίκη τού χάρισε και την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη, καθώς στην ισοβαθμία των 47 βαθμών με τον Κανάκη είχε το καλύτερο αποτέλεσμα για να ανέβει στο πρώτο σκαλί. Αντίστοιχα έτσι ανέβηκε και στο βάθρο ο Φραγκίσκος Ζούνης #37 με YAMAHA YZF 450 καθώς ισοβάθμησε με τον Ανδρέου που βγήκε τρίτος στο πρώτο σκέλος, μετά την έντονη μάχη και τέταρτος στο δεύτερο. Μαζί τους, για την κατηγορία MX300 (2T), κυριάρχησε απόλυτα ο Κυριάκος Μπόγρης #151 με TM 300 κερδίζοντας και τα δύο σκέλη. Αυτό ήταν μία πρωτιά από την αντίστροφη πλευρά για τον Δημήτρη Μπάκα ο οποίος όχι απλά κερδίζει σταθερά, αλλά σταθερά μπαίνει και στην πεντάδα της γενικής κατάταξης απέναντι σε ταχύτερες μοτοσυκλέτες. Ένα πρόβλημα όμως με τον εμπρός τροχό της μοτοσυκλέτας του δεν τον άφησε να ξεδιπλώσει την μαεστρία του και του στέρησε την επανάληψη μίας νίκης.

Η κατηγορία MX2 μάς χάρισε την είδηση της ημέρας και μια στιγμή που θα θυμόμαστε για καιρό. Ο Δημήτρης Γανωτής #141 με YAMAHA YZF 250 ήταν άπιαστος, κερδίζοντας άνετα τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο σκέλος (50 βαθμοί). Το μεγάλο νέο όμως ήρθε από τη γενική κατάταξη, όπου για πρώτη φορά βλέπουμε στο βάθρο της MX2 έναν αναβάτη από τα 125 κυβικά! Ο νεαρός Χρήστος-Παν. Ταμβάκος #66, οδηγώντας τη δίχρονη YAMAHA YZ 125, έκανε την απόλυτη έκπληξη. Τερματίζοντας με 20 βαθμούς στο πρώτο σκέλος και 18 στο δεύτερο, σκαρφάλωσε στο δεύτερο σκαλί του συνολικού βάθρου της MX2, αφήνοντας τρίτο τον Νικόλαο Λυρίου #161 με FANTIC XXF 250, ο οποίος αν και προσπάθησε στο δεύτερο σκέλος (συγκεντρώνοντας 22 βαθμούς), έμεινε στους 37 βαθμούς συνολικά. Φυσικά, ο Ταμβάκος κατέκτησε και την κορυφή στην επιμέρους κατάταξη της MX125 (2T) με το απόλυτο των νικών. Όπως είπαμε και πιο πάνω είναι ακόμη στο στάδιο της ανάρρωσης, φαίνεται όμως πως αυτή η αποχή από το άθλημα τον έκανε να επιστρέψει με πολύ όρεξη.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, οι νικητές δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης, κάνοντας το "2 στα 2" στα σκέλη τους:

  • Στην MXWOMEN, η Ιωάννα Λάμπρου #7 με YAMAHA YZF 250 κυριάρχησε απόλυτα με 50 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της την Αμαλία Λάμπρου #17 με YAMAHA YZ 125.
  • Στην MXOPEN, ο Δημήτρης Βαγγελάκος #211 με FANTIC XXF 250 πήρε μια καθαρή νίκη (50 βαθμοί), με τον Κωνσταντίνο Τζιάτζιο #423 με Husqvarna fc 350 να ακολουθεί.
  • Στην MXSENIOR, ο Σταμάτης Δημολιάνης #5 με KTM SFX 450 έδειξε την εμπειρία του κερδίζοντας και τα δύο σκέλη.
  • Στις μικρότερες κατηγορίες, ξεχώρισαν ο Ευθύμιος Ψαρογιάννης #228 με KTM SX 85 στην MX85 και ο Δημήτρης Φωτόπουλος #1 με YAMAHA YZ 65 στην MX65, εξασφαλίζοντας αμφότεροι τις πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη.

Είχαμε εδώ και ένα ατύχημα δύο νεαρών αναβατών στο διπλό άλμα που ο ένας το καθάρισε και βρήκε στην προσγείωση έναν αναβάτη που εκείνη την στιγμή βρισκόταν στο δεύτερο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για μικρό τραυματισμό. Ωστόσο τα πράγματα έγιναν επικίνδυνα καθώς οι πρώτοι αναβάτες πέρασαν τέρμα γκάζι τις προειδοποιητικές σημαίες χωρίς να τις ξεχωρίζουν. Ακούστηκαν από τους παλαιότερους αναβάτες παράπονα για την ελλιπή εκπαίδευση των νέων αναβατών, πράγμα στο οποίο είχαν δίκιο. Ωστόσο η απεύθυνση προς την Λέσχη που διοργανώνει τον αγώνα, είναι σαν να φωνάζει κανείς στον υπάλληλο των διοδίων για την κατάσταση των δρόμων. Στην Ελλάδα κάθε αγώνας διοργανώνεται από μία ξεχωριστή, τοπική λέσχη. Θα πρέπει η Ομοσπονδία να λάβει μέτρα έτσι ώστε να είναι βέβαιο πως γνωρίζουν όλοι οι αναβάτες τις σημαίες.

Ακολουθούν πρώτες φωτογραφίες και τα αποτελέσματα αναλυτικά:

 

PI

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

ΑΘ.ΣΩΜΑΤΕΙΟ

M1

M2

Total

 

MXWOMEN

1

7

ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

 

Yamaha Racing Hellas, Motodirect, Bridg

YAMAHA YZF 250

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

25

25

50

2

17

ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΜΑΛΙΑ

 

Bridgestone, Gianneas Moto Falken, Nasos

YAMAHA YZ 125

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

22

22

44

3

9

ΠΑΣΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

 

drakos engineering, 5mxschool, Tasouli

KTM SXF 250

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

18

20

38

4

960

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΝΝΑ

 

MOTOSTYL-MAKINA-CHL ARCELECTRIC-EXTRA

HUSQVARNA FC

ΛΕ.ΜΟΤΟ. ΜΗΧΑΝΙ

20

18

38

5

311

ΒΑΡΕΛΙ ΣΤΕΛΛΑ

 

MOTO KONSTANTINOU-MXHOUSE-CROSSX RACE

KTM SXF 250cc

Σ.Μ.Α.Δ.

16

16

32

6

223

ΔΡΙΧΟΥΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

 

STAMATIOY RACING

GAS GAS 125

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

15

15

30

MX65

1

1

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

Yamaha Racing Hellas-Κτημα Απολλώνια-C

YAMAHA YZ 65

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

25

25

50

2

114

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

Chi ARCELECTRIC RENT it Haralambopoulo

YAMAHA YZ 65

ΛΕ.ΜΟΤΟ. ΜΗΧΑΝ

20

22

42

3

4

ΣΤΡΟΥΓΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

IPONE-MSRPROGRAPHICS-MOTOSTROUGKIS-UWA

YAMAHA YZ 65

ΙΑ.ΜΟ.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ

22

18

40

4

147

ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

ΕΝΙ ευρωιαπωνική group, Yamaha Racing

YAMAHA YZ 65

Α.Σ.Η.

18

20

38

5

222

ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

 

TOP-GUN ALTSIADIS, Yamaha racing Hellas

yz65 65

ΛΕ.Μ.Α.Ν.

15

16

31

6

14

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

ΑΓΟΡΑ ΚΑΦΕ-Ελατινό καφέ-DNDRACEGRAPHIC

YAMAHA 65

Α.Σ.ΜΟ.Λ.Π.

16

14

30

7

19

ΓΚΟΣΚΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

GK19-Uwash-ELF-OPTIKA LIOLIOS-WORKSBIK

Yamaha yz 65

ΛΕ.Μ.Α.Ν.

14

15

29

8

65

ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

Ελαστικά Boubis-Team kodoletas 92-Ταβέ

YAMAHA 65

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

13

13

26

9

20

ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ ΙΚΕ-ΑΣ.ΜΟ.Λ.Π-MOTO EFMORFIAD

KTM SX 65

Α.Σ.ΜΟ.Λ.Π.

11

12

23

10

123

ΚΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Karakis moto, anek lines, Dunlop, elf

gas gas 65

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

12

10

22

11

698

ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

MONSTERSHOP.GR#MXHOUSE#mxenduro698#XON

KTM SX 65

ΜΟ.ΛΕ.Μ ΚΑΡΔΙΤΣ

9

11

20

12

38

ΚΑΛΦΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

KALFAS SCRAP METAL, AFOI TRIKKA, ALEVRA

ktm 65

Α.Μ.ΛΕ.Χ. Α.Σ.

7

9

16

13

387

ΨΗΜΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

GREENETHICS.GR, DIRT MOTOS, LIVANAS-MOT

YAMAHA YZ 65

Λ.Ε.ΜΟΤ.

8

8

16

14

555

ΑΓΑΠΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

4REST, MOTO KOUZIS, DND, DK RACING

KTM SX 65

Ε.Δ.Ο.

10

 

10

15

888

ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Paphookah-Moto Kyrios-GED CAR εμπόριο

YAMAHA YZ 65

ΛΕ.Μ.Α.Θ.

6

 

6

MX85

1

228

ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

 

PST ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ-ΑΜΠΛΑΣ ΙΑΜΑ-P.D.R M

KTM SX 85

ΛΕ.ΜΟΤΟ, ΜΗΧΑΝ

20

25

45

2

23

ΤΡΑΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Ktm hellas, Isuzu, shell lubricants, mp

KTM SX 85

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

18

27

40

3

981

ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 

Tsigolis.service Ok Wheel

KTM SX 85

ΛΕ.ΜΟΤΟ. ΜΗΧΑΝ

25

14

39

4

55

ΑΡΩΝΗΣ ΙΑΣΩΝ

 

ARONIS SIGNED-GT MOTO-DND GRAPHICS

SX 85

Α.ΜΟ.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ

16

20

36

5

124

ΚΟΥΚΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

G.J.K Junior MX TEAM-BARDAHAL RACING T

YAMAHA YZ 85cc

ΛΕ.ΜΟΤΟ. ΜΗΧΑΝ

15

18

33

6

713

ΠΑΡΛΑΠΑΝΗΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ

 

BARDAHL-ΑΦΟΙ ΚΥΡΚΟΥ-PARLAPANIS RACING

KTM SX 85cc

ΛΕ.ΜΟΤΟ, ΜΗΧΑΝ

14

16

30

7

313

ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Esperia Travel, Deep Earth Villas Sant

KTM SX 85

Ε.Δ.Ο.

13

15

28

8

3

ΣΤΡΟΥΓΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

IPONE-MSRPROGRAPHICS-MOTOSTROUGKIS-

YAMAHA YZ 85

Α.ΜΟ.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ

22

 

22

SENIOR

1

5

ΔΗΜΟΛΙΑΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

 

5mxschool wheel City fanmoto ανακυκλω

KTM SFX 450

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

25

25

50

2

75

ΚΑΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ "ΓΝΗΣΙΟΝ"-Α.Ο.Λ.Μ.Ο. foreve

Gas Gas 350

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

22

22

44

3

450

ΒΑΓΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

 

BIKE STAND-ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΚΡΙΝΟΣ

YAMAHA YZ 250

Π.Α.ΛΕ.ΜΟT

18

20

38

4

24

ΖΩΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

   

YAMAHA YZ 250

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

20

18

38

5

382

ΠΕΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ANEK LINES

GAS GAS 450

ΑΡΤΕΜΙΣ

16

15

31

6

124

ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

AFOI STAMATIADI Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥΔΡΑΣ

GAS GAS 250

Α.ΜΟ.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ

14

16

30

7

96

ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

   

Kawasaki kx 450

Σ.Μ.Α. ΑΡΤΑΣ

15

14

29

8

16

ΠΑΠΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

 

MOTO PURSANG. STRONG WHEELS 32. 12 DOD

Honda CRF 450

A.Μ.ΛΕ.Χ Α.Σ.

13

13

26

9

99

ΤΣΑΓΚΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

ComputerNET, Tzortzopoulos Moto Fashion

YAMAHA YZF 450

ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ

11

12

23

10

66

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

 

Athens Chauffeur Hire-5MX SCHOO1-mxba-

YAMAHA YZ250F

Λ.Α.Μ.Σ.

12

10

22

11

62

ΚΟΥΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

 

IKZ VINTAGE TEAM

YAMAHA YZ 125

ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ

10

11

21

MXOPEN

1

211

ΒΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

Fantinc Hellas, Drakos enginiar, Amsoi

FANTIC XXF 250

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

25

25

50

2

423

TZIATZΙΟΣ ΚΩΝΙΝΟΣ

 

Γκουτζας ελαστικά. -Μηχανουργείο Κατερί

Husqvarna fc 350

ΜΑΣ ΑΛΜΥΡΟΥ

20

22

42

3

46

ΤΖΙΩΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ

 

Tzioras Auto-moto-Ασφάλειες Κασιούμης-

KTM SXF 350

ΜΟ.ΛΕ.Κ.

22

20

42

4

120

ΣΚΥΒΑΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

Yamaha Racing Hellas/Top Gun/Tzortzopo

YZF 450

ΛΕ.Μ.Α.Ν.

18

18

36

5

59

ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

FANTIC MOTOR HELLAS-DRAKOS FXR-ZULAP-

FANTIC 450

Μ.Α.Σ.Τ.

14

16

30

6

387

ΨΗΜΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

GREENETHICS.GR, DIRT MOTOS, LIVANAS MOT

SUZUKI 450

Λ.Ε.ΜΟΤ.

15

15

30

7

118

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

P.D.R MASTER Team. MERCEDES SERVICES

KTM 250

ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ

16

13

29

8

85

ΛΙΑΓΚΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

PETROPOULOS MOTOCROSS TEAM

SUZUKI RM 250

Α.Μ.Ο.Σ.

12

12

24

9

142

ΣΑΚΚΑΣ-ΜΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

ELITE DETAILING SAKKAS-Xilias anakain

Elite 450

Μ.Α.Σ.Τ.

13

9

22

10

28

ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ

 

P.D.R,MASTER,TEAM.MERCENDES, SERVICE, LA

YAMAHA 450

ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ

11

11

22

11

76

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Moto kyrios

Honda crf 450

Α.Σ.ΜΟ.Λ.Π.

10

10

20

12

116

ΧΙΛΙΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

 

Market Salmas cafe mamamia πρατήριο υγ

KTM SXF450 450

Π.Α.ΛΕ.ΜΟT

9

8

17

13

223

ΜΟΥΜΙΝ ΤΑΝΣΟΥ

 

MARKOS RACING PIT STOP ΕΛΑΣΤΙΚΑ Μ.Ο.Ξ

HUSQVARNA FC 450

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Ξ

14

 

14

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΜX2-MX125

1

141

ΓΑΝΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

MX2

YAMAHA RACING HELLAS, GIANNEAS MOTO,

YAMAHA YZF 250

Α.Σ.Μ.Μ.

25

25

50

2

66

ΤΑΜΒΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΠΑΝ

ΜΧ 125 2

YAMAHA RACING HELLAS, TAMVAKOS SPARE

YAMAHA YZ 125

Ε.Δ.Ο.

20

18

38

3

161

ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

MX2

Fantic Motor Hellas-Drakos Engineering

FANTIC XXF 250

ΤΟ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΥΘ

15

22

37

4

915

ΜΠΙΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MX2

WATERSERVICES, ESPERIA TRAVEL, DOUZOS

KTM SX 250

Ε.Δ.Ο.

27

12

34

5

123

ΠΟΪΡΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝO

MX 125 2

BARDAHL-ΑΦΟΙ ΚΥΡΚΟΥ-PARLAPANIS RACIN

KTM SX 125

ΛΕ.ΜΟΤΟ. ΜΗΧΑ

18

13

31

6

344

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΜΧ2

ΜΑΚΙΝΑ MOTORS AE - MOTO MARKET GR-MIGASGAS

MC-F 250

Α.ΜΟ.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ

10

20

30

7

125

ΦΥΣΕΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

MX2

DID-JT SPROCKETS-MOTOPARTS.GR-BIKE AL

KTM SXF 250

Α.ΜΟ.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ

16

14

30

8

222

ΤΑΣΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

MX2

SFAKIANAKIS GROUP SUZUKI MOTO GREEC

SUZUKI RMZ 250

Α.Λ.Μ.Σ.Ι.

14

15

29

9

177

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΜΧ2

SUZUKI Moto Creece-Drakos Engineering

SUZUKI RMZ 250

ΛΕ.ΜΟΤΟ. ΜΗΧΑ

12

16

28

10

55

ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΧ2

SAKIS RACING MANOLAKAKIS MPS MAXIMA

YAMAHA 250

Α.Σ.ΜΟ.Λ.Π.

13

11

24

11

23

ΤΡΑΚΑΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

MX 125 2

Ktm hellas, Isuzu, shell lubricants, mp

KTM SX 125

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

11

9

20

12

73

ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

MX2

ΛΕ.ΜΟΤ ΙΚΑΡΟΣ Zamagiasmotors-Συνεργείο

HONDA CRF 250cc

Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΥΘ

8

8

16

13

114

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MX 125 2

-extra products ΤΑΣΟΥΛΗΣ- KRDStores-O

YAMAHA YZ 125

Σ.Μ.Α. ΑΡΤΑΣ

5

10

15

14

104

ΓΚΑΡΓΚΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

MX 125 21

ΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ/ Pliatsikas service/ MES

Ktm sx 125

Σ.Μ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

9

6

15

15

25

ΜΑΤΑΚΟΥΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

MX 125 2

BARDAHL-ΑΦΟΙ ΚΥΡΚΟΥ-PARLAPANIS RACIN

KTM SX 125

ΛΕ.ΜΟΤΟ, ΜΗΧΑ

4

7

11

16

358

ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

MX2

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

CRF 250

Ε.ΔΙ.Λ.

6

3

9

17

144

ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙ

ΜΧ2

FILA eyewear/POLICE sunglasses/KM tuni

HONDA 250

Σ.Μ.Α.Δ.

7

1

8

18

12

ΖΕΠΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΧ2

CAR REVOLUTION, MOTO NEOFOTISTOS, DK

Husqvarna fc 250

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

 

5

5

19

171

ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

MX2

MOTO ARGIROPOULOS PATRA KOVE-MOTO

Yamaha 125

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

3

2

5

20

134

ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

MX2

ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ Γ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΕΤΑΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣ

KOVE FACTORY 800

ΛΕ.Μ.Α.Ν.

 

4

4

MX 125 2T (Επιμέρους Κατάταξη)

1

66

ΤΑΜΒΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΠΑΝ

ΜΧ 125 2

YAMAHA RACING HELLAS, TAMVAKOS SPARE

YAMAHA YZ 125

Ε.Δ.Ο.

25

25

50

2

123

ΠΟΙΡΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ

ΜΧ 125 2

BARDAHL-ΑΦΟΙ ΚΥΡΚΟΥ-PARLAPANIS RACIN

KTM SX 125

ΛΕ.ΜΟΤΟ. ΜΗΧΑ

22

22

44

3

23

ΤΡΑΚΑΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

MX 125 2

Ktm hellas, Isuzu, shell lubricants, mp

KTM SX 125

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

20

18

38

4

114

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MX 125 2

-extra products ΤΑΣΟΥΛΗΣ- KRDStores-O

YAMAHA YZ 125

Σ.Μ.Α. ΑΡΤΑΣ

16

20

36

5

104

ΓΚΑΡΓΚΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

MX 125 21

ΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ/ Pliatsikas service/ MES

Ktm sx 125

Σ.Μ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

18

15

33

6

25

ΜΑΤΑΚΟΥΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

MX 125 2

BARDAHL-ΑΦΟΙ ΚΥΡΚΟΥ-PARLAPANIS RACIN

KTM SX 125

ΛΕ.ΜΟΤΟ. ΜΗΧΑ

15

16

31

7

113

ΠΑΦΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

MX 125 2

YDROTECH θέρμανση ύδρευση - THE FAMILY

TM 125

Α.Σ.Η.

 

14

14

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΜX1-MX300

1

338

ΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

MX1

THE FAMILY MOTORSPORT-KR

TM 450

Σ.Μ.Α.Δ.

22

25

47

2

49

ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

MX1

TRIUMPH GREECE-MOTOACTI

TRIUMPH TF 450-X

ΛΕ.ΜΟΤΟ. ΜΗΧΑΝΙ

25

22

47

3

37

ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

MX1

Yamaha Racing Hellas-Yacco G

YAMAHA YZF 450

ΤΟ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙ

18

20

38

4

101

ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

MX1

MIMIKOS MOTORCORE-TRIUM

TRIUMPH TF 450

Α.Λ.Α.Μ.Μ.

20

18

38

5

307

ΦΩΤΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

MX1

SAMPTRANS.GR-PPG-KOTSA

KTM SXF 450

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

16

16

32

6

151

ΜΠΟΓΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

MX3002T

TM racing /the family motorspo

TM 300

ΑΛΜΚΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

15

14

29

7

259

ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

MX1

Ο Πατέρας μου Α.Ε

Yamaha YZ-F 450

Σ.Μ.Α. ΑΡΤΑΣ

13

15

28

8

174

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

MX3002T

FANTIC MOTOR HELLAS-ΜΥΛΩ

FANTIC XXF 250

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

14

13

27

9

380

ΤΖΕΒΕΛΕΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

MX1

Wheelmaster-Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ!

Yamaha 450

Σ.Μ.Α.Δ.

11

12

23

10

29

ΜΠΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

MX3002T

BETA HELLAS, MXEXPERT.GR,T

BETA 300

Σ.Μ.Α. ΑΡΤΑΣ

12

10

22

11

54

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

MX1

JIMMYS GARAGE 54-BIGBOY12

YAMAHA YZF 450.

ΙΛΕ.Μ.Α.Ν.

10

11

21

12

93

ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MX1

Πρατήριο υγρόν καυσίμων βou

Suzuki rmz 280

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

7

9

16

13

286

ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MX1

Κομμωτήριο Μιχάλης, Lagkos T

suzuki rmz 250

Α.Σ.ΜΟ.Λ.Π.

9

7

16

14

17

ΣΥΛΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

MX3002T

SMT-MXEnduro 698-DKRacing

Yamaha YZ 250

Λ.Ε.ΜΟΤ.

8

8

16

MX3002T (Επιμέρους Κατάταξη)

1

151

ΜΠΟΓΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

MX3002T

TM racing /the family motorspo

TM 300

ΑΛΜΚΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

25

25

50

2

174

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

MX3002T

FANTIC MOTOR HELLAS-ΜΥΛΩ

FANTIC XXF 250

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

22

22

44

3

29

ΜΠΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

MX3002T

BETA HELLAS, MXEXPERT.GR,T

BETA 300

Σ.Μ.Α. ΑΡΤΑΣ

20

20

40

4

17

ΣΥΛΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

MX3002T

SMT-MXEnduro 698-DKRacing

Yamaha YZ 250

Λ.Ε.ΜΟΤ.

18

18

36

 

Ετικέτες