MV Agusta 9.5 Enduro Veloce - Φωτογραφίες από τις τελικές δοκιμές λίγο πριν την EICMA 2023

Από την ιταλική λέσχη μοτοσυκλέτας Pompone Team Italia
MV Agusta 9.5 Enduro Veloce
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

31/10/2023

Σε μια ομαδική βόλτα με τις μοτοσυκλέτες τους στο ορεινό καταφύγιο Casa Armata del Grappa e Rifugio Bassano στο Τρεβίζο, η λέσχη Pompone Team Italia βρέθηκαν μπροστά στην MV Agusta 9.5 / Enduro Veloce, στις τελικές δοκιμές της πριν κάνει ντεμπούτο σε μορφή παραγωγής στην EICMA 2023.

Η μοτοσυκλέτα είχε καλυμμένα τα λογότυπα, ώστε να μην μπορεί κανείς να δει αν θα λέγεται τελικά 9.5 ή Enduro Veloce -ή 9.5 Enduro Veloce-, αλλά και κάλυμμα στα κάρτερ του κινητήρα. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα διέθετε πλαϊνές σκληρές βαλίτσες Lucky Explorer (η δεξιά αρκετά μικρότερη λόγω της εξάτμισης), προστατευτικά κάγκελα και χούφτες.

Η σέλα έχει διχρωμία λευκού-μαύρου, ενώ τα σήματα με τον κόκκινο, λευκό, χρυσό και μαύρο κύκλο παραπέμπουν ευθέως στα τσιγάρα Lucky Strike, χωρίς όμως το λογότυπο τους. Η ποδιά του κινητήρα δείχνει πλαστική, ενώ το υποπλαίσιο χωροδικτύωμα είναι στο χρώμα του αλουμινίου. Περισσότερα σε λίγες ημέρες, στην EICMA.

Κι αν αναρωτιέστε πόσο έχει αλλάξει η μοτοσυκλέτα από την εποχή της πρωτότυπης μορφής της, μπορείτε να ανατρέξετε στο άρθρο του ΜΟΤΟ με τις πρώτες μας οδηγικές εμπειρίες από την πρώιμη 9.5 το 2022.

Φωτογραφίες: Monica Furiani, Pompone Team Italia

Ετικέτες

Husqvarna: Αποκάλυψε τη σειρά Motocross για το 2027 – Μόνο εμφανισιακές οι αλλαγές

Με λευκά πλαίσια και κορυφαία περιφερειακά
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/5/2026

Αποκαλύφθηκαν τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα motocross της Husqvarna για το 2027 έχουν ανακοινωθεί επίσημα, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία περιφερειακά από εταιρείες όπως οι εξαρτήματα Brembo, ODI, WP, Pro Taper και Dunlop.

Για το 2027, η πλήρης γκάμα motocross της Husqvarna ανανεώνεται με λευκά πλαίσια και αφορά όλη τη γκάμα: TC 50, TC 65 και TC 85, TC 125, TC 250, TC 300, FC 250, FC 350 και FC 450. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Husqvarna TC 250
Husqvarna TC 250

Δίχρονη σειρά

  • TC 125
  • TC 250
  • TC 300
Husqvarna FC 450
Husqvarna FC 450

Τετράχρονη σειρά

  • FC 250
  • FC 350
  • FC 450

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ανάρτηση WP XACT
  • Κορυφαία περιφερειακά από τις Brembo, ProTaper, Twin Air και ODI
  • Ελαστικά Dunlop Geomax MX34
  • Σύστημα Throttle Body Injection (TBI)
  • Quickshifter
  • Δύο χάρτες που αλλάζουν από τον πολυλειτουργικό διακόπτη
Husqvarna TC 50
Husqvarna TC 50

Μικρή σειρά

  • TC 50
  • TC 65
  • TC 85 (19/16 & 17/14)

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ρυθμιζόμενο πιρούνι WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS
  • Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
  • Η εργονομία στα μοντέλα TC 50 και TC 65 μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα καθώς οι αναβάτες μεγαλώνουν
  • Ποιοτικά εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες από τις εταιρείες Formula, Galfer, Excel, Neken και ODI

Η σειρά motocross και μίνι μοτοσυκλετών του 2027 θα είναι διαθέσιμη στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Mobility πολύ σύντομα.