Piaggio Group - Νέοι τιμοκατάλογοι, περιλαμβάνουν Stelvio και Tuareg 660 Dakar Edition
Αφορά τα μοντέλα της Aprilia, Piaggio, Moto Guzzi και Vespa
Από τον
Γιάννη Τσινάβο
25/1/2024
Η Piaggio Hellas έδωσε στη δημοσιότητα τους νέους τιμοκαταλόγους για τις Aprilia, Piaggio, Moto Guzzi και Vespa, οι οποίοι έχουν άμεση ισχύ.
Όσον αφορά στα μοντέλα της Aprilia στον νέο τιμοκατάλογο βρίσκουμε την τιμή για το Aprilia Tuareg 660 Dakar Podium, με την νέα έκδοση του Adventure μοντέλου να τιμάται στα 12.990 ευρώ.
Για τη Moto Guzzi σας αναφέραμε χθες την τιμή του νέου Stelvio στην Ελλάδα, με τη “βασική” έκδοση να κοστίζει 16.499 ευρώ και την έκδοση με το σύστημα PFF Rider Assistance Solution να τιμάται στα 17.299 ευρώ.
Για την Piaggio αλλαγή τιμής έχουμε στο μοντέλο Piaggio 1, Piaggio 1+ και Piaggio Active με την χρήση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”. Οι νέες τιμές είναι 2.198 ευρώ για το Piaggio 1, 2.577 ευρώ για το Piaggio 1+ και 2.767 ευρώ για το Piaggio 1 Active.
Όσον αφορά τη Vespa, στον τιμοκατάλογο βρίσκουμε τις τιμές των Vespa Primavera Elettrica Swap, Vespa Sprint S Elettrica Swap με τα δύο αυτά μοντέλα να κοστίζουν 5.199 ευρώ (3.941 ευρώ με την επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”) και 5.299 ευρώ (4.017 ευρώ με την επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”) αντίστοιχα. Ταυτόχρονα βρίσκουμε τις δύο εκδόσεις του μοντέλου Vespa 946 Dragon 125 και 150, με τις τιμές των δύο μοντέλων να είναι στα 12.000 ευρώ.
Υποδεχόμαστε στην Ελλάδα το πρώτο ZONTES 703T που πατά στην Ευρώπη! [VIDEO]
Ήρθε με τιμή ΣΟΚ για τον ανταγωνισμό!
Από τον
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
19/5/2026
Αεροπορικώς έφτασε στην Ελλάδα το πρώτο ZONTES 703T που θα κυκλοφορήσει στους Ευρωπαϊκούς δρόμους ξεκινώντας το ταξίδι του πρώτα από την χώρα μας.
Η τεράστια εμπορική επιτυχία των σκούτερ της ZONTES, ανταμείβεται από το εργοστάσιο που έστειλε στην ελληνική αντιπροσωπεία το πρώτο 703T με αεροπλάνο για να προλάβει να γράψει χιλιόμετρα πριν φτάσουν οι μοτοσυκλέτες που έχουν αρχίσει ήδη να μπαίνουν σε προ-παραγγελία.
Το υποδεχτήκαμε στο αεροδρόμιο λοιπόν όπου αμέσως μετά την παραλαβή πέρασε την διαδικασία της προετοιμασίας και του τεχνικού ελέγχου και ήρθε στα γραφεία του περιοδικού για την πρώτη μας γνωριμία!
Το πρώτο που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους της Ευρώπης
Η μοτοσυκλέτα δεν έχει ακόμη γράψει τα πρώτα της χιλιόμετρα, κάτι που θα γίνει το επόμενο διάστημα.
Αναμένοντας την αναλυτική δοκιμή του, έχουμε ένα σύντομο video με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και τον εξοπλισμό που φέρνει καθώς ο συνδυασμός αυτός, στο πλαίσιο τιμής που θα πωλείται στην Ελλάδα αλλάζουν τα δεδομένα της κατηγορίας.
Το νέο ZONTES 703T θα πωλείται στην Ελλάδα 6.995€ και επιγραμματικά περιλαμβάνει:
Τρικύλινδρος Κινητήρας 102 PS Ισχύς και 74,5 Nm Ροπής