Piaggio Group - Νέοι τιμοκατάλογοι, περιλαμβάνουν Stelvio και Tuareg 660 Dakar Edition

Αφορά τα μοντέλα της Aprilia, Piaggio, Moto Guzzi και Vespa
Piaggio Group - Νέοι τιμοκατάλογοι ανάμεσα στα μοντέλα βρίσκουμε τις τιμές των Stelvio και Tuareg 660 Dakar Edition
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/1/2024

Η Piaggio Hellas έδωσε στη δημοσιότητα τους νέους τιμοκαταλόγους για τις Aprilia, Piaggio, Moto Guzzi και Vespa, οι οποίοι έχουν άμεση ισχύ.

Όσον αφορά στα μοντέλα της Aprilia στον νέο τιμοκατάλογο βρίσκουμε την τιμή για το Aprilia Tuareg 660 Dakar Podium, με την νέα έκδοση του Adventure μοντέλου να τιμάται στα 12.990 ευρώ.

Για τη Moto Guzzi σας αναφέραμε χθες την τιμή του νέου Stelvio στην Ελλάδα, με τη “βασική” έκδοση να κοστίζει 16.499 ευρώ και την έκδοση με το σύστημα PFF Rider Assistance Solution να τιμάται στα 17.299 ευρώ.

Για την Piaggio αλλαγή τιμής έχουμε στο μοντέλο Piaggio 1, Piaggio 1+ και Piaggio Active με την χρήση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”. Οι νέες τιμές είναι 2.198 ευρώ για το Piaggio 1, 2.577 ευρώ για το Piaggio 1+ και 2.767 ευρώ για το Piaggio 1 Active.

Όσον αφορά τη Vespa, στον τιμοκατάλογο βρίσκουμε τις τιμές των Vespa Primavera Elettrica Swap, Vespa Sprint S Elettrica Swap με τα δύο αυτά μοντέλα να κοστίζουν 5.199 ευρώ (3.941 ευρώ με την επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”) και 5.299 ευρώ (4.017 ευρώ με την επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”) αντίστοιχα. Ταυτόχρονα βρίσκουμε τις δύο εκδόσεις του μοντέλου Vespa 946 Dragon 125 και 150, με τις τιμές των δύο μοντέλων να είναι στα 12.000 ευρώ.

Piaggio Group - Νέοι τιμοκατάλογοι ανάμεσα στα μοντέλα βρίσκουμε τις τιμές των Stelvio και Tuareg 660 Dakar EditionPiaggio Group - Νέοι τιμοκατάλογοι ανάμεσα στα μοντέλα βρίσκουμε τις τιμές των Stelvio και Tuareg 660 Dakar EditionPiaggio Group - Νέοι τιμοκατάλογοι ανάμεσα στα μοντέλα βρίσκουμε τις τιμές των Stelvio και Tuareg 660 Dakar Edition

 

Kawasaki - Έρχεται νέο 4κύλινδρο Z [Video]

Παρουσίαση στις 30 Οκτωβρίου - Η απόδοση στο επίκεντρο
Έρχεται νέο Kawsasaki Z teaser video
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

25/10/2024

Με ένα ιδιαίτερα λιτό teaser video η Kawasaki έκανε γνωστή την πρόθεσή της να παρουσιάσει μία καινούργια γυμνή μοτοσυκλέτα με την απορία να λύνεται σε μερικές ημέρες. 

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη φετινή EICMA, ενώ αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος και για την επόμενη μοτοσυκλέτα που θα παρουσιάσει η Kawasaki, λίγες εβδομάδες πριν η διεθνής έκθεση του Μιλάνου ανοίξει τις πύλες της στο κοινό.

Το video της Kawasaki είναι μόλις μερικά δευτερόλεπτα ωστόσο με εικόνες αλλά και ηχητικά η ιαπωνική εταιρεία μας δίνει να καταλάβουμε ότι πρόκειται για νέο 4κύλινδρο γυμνό μοντέλο που θα έρθει για να πάρει τη θέση του ανάμεσα στα Ζ. 

Έρχεται νέο Kawsasaki Z teaser video

Η νέα μοτοσυκλέτα έρχεται για να τοποθετηθεί μεταξύ των κορυφαίων Z, πού ακριβώς θα το μάθουμε σε μερικές ημέρες, αλλά εκείνη που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες ανανέωσης είναι η Ζ900, με τη λέξη "Performance" να είναι και η μοναδική που κάνει την εμφάνισή της στο σύντομο video από το Akashi. 

Η κίνηση της Kawasaki δεν είναι τυχαία, έπειτα και από την παρουσίαση του CB1000R από τη Honda και αυτό δεν αποκλείει σε καμία περίπτωση και την πιθανότητα, αντί για νέο Z900 να δούμε να παρουσιάζεται ένα Ζ1100 με το μοτέρ των μεγάλων Ninja SX και Versys, όμως με σαφώς υψηλότερη ισχύ από τους 135 ίππους και μικρότερο συνολικό βάρος από το υπετροφοδοτούμενο Z H2 των 239 ανακοινώσιμων κιλών.

Σημειολογικά, το γεγονός ότι στο video φαίνονται και βιράζ πίστας οδηγούν τη σκέψη ότι η απόδοση για τη νέα μοτοσυκλέτα των Ιαπώνων δεν θα εκφράζεται μόνο από τις επιδόσεις του κινητήρα αλλά και από τη δυναμική συμπεριφορά της.