Πέθανε στο Misano ο Mike Trimby ιδρυτής της IRTA, που εκπροσωπούσε αναβάτες και ομάδες στην FIM

Carmelo Ezpeleta, Dorna Sports CEO, Jorge Viegas, Πρόεδρος και Herve Poncharal, Πρόεδρος IRTA τον αποχαιρετούν
Πέθανε στο Misano ο Mike Trimby ιδρυτής της IRTA, που εκπροσωπούσε αναβάτες και ομάδες στην FIM
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

9/9/2023

Ο Mike Trimby πρώην αγωνιζόμενος, ιδρυτής της IRTA στην οποία κατείχε πλέον την θέση του γραμματέα πέθανε στο Misano κάνοντας εκείνο που αγαπούσε περισσότερο, όπως δήλωσε και ο Poncharal που δεν παρέλειψε να πει πως ο Mike δούλευε περισσότερο από κάθε άλλον στην ιστορία των αγώνων για τα συμφέροντα των αναβατών.

Η International Roadracing Teams Association δημιουργήθηκε το 1986 για να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των αναβατών και των ομάδων στην FIM καθιστώντας προτεραιότητα την ασφάλεια των αγωνιζομένων. Κάθε αλλαγή σε πίστες και τροποποίηση κανονισμών είχε για μία τεράστια περίοδο των αγώνων, την υπογραφή του Mike.

Δεν είναι λοιπόν υπερβολή να πει κανείς πως πολλοί αναβάτες είναι σήμερα ζωντανοί ή αρτιμελής εξαιτίας των δικών του προσπαθειών. Θωρούσε πως τα συμφέροντα των εργοστασίων θα πρέπει να έρχονται δεύτερα και να προωθείται η ασφάλεια ώστε οι αγώνες να βελτιώνονται αλλά να παραμένουν και ανταγωνιστικοί.

Συλλυπητήρια στην σύζυγό του Irene που επίσης δούλεψε και δουλεύει για την IRTA, φτάνοντας της εδώ που είναι σήμερα, ένας μεγάλος και πιστοποιημένος οργανισμός με ουσιαστικό έργο. Το Misano αποτίει φόρο τιμής στον Mike Trimby και στην συνεισφορά του στους αγώνες μοτοσυκλέτας

Πέθανε στο Misano ο Mike Trimby ιδρυτής της IRTA, που εκπροσωπούσε αναβάτες και ομάδες στην FIM

 

Ετικέτες

MotoGP: Fermin Aldeguer και Jorge Martin δεν θα συμμετάσχουν στις δοκιμές της Sepang

Δεν ξεκινά καλά η χρονιά για τους δύο Ισπανούς αναβάτες Ducati και Aprilia αντίστοιχα
MotoGP
Από τον

Παύλο Καρατζά

26/1/2026

Ο Aldeguer είχε κάνει χειρουργείο στο πόδι του στις αρχές της χρονιάς μετά από πτώση που είχε στην πίστα Aspar της Ισπανίας, ενώ ο Martin πέρασε την πόρτα του χειρουργείου δύο ακόμα φορές τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο αναβάτης της Gresini υπέστη κάταγμα στο αριστερό του πόδι κατά τη διάρκεια προπόνησης στην πίστα Aspar της Βαλένθια στις 8 Ιανουαρίου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την επόμενη μέρα στη Βαρκελώνη.

Επιβεβαιώνεται πλέον και επίσημα πως δεν θα συμμετέχει στο τριήμερο τεστ που θα διεξαχθεί στην Sepang 29 – 31 Ιανουαρίου.

Ο Jorge Martin της Aprilia αναμένεται να ακολουθήσει τον Aldeguer και να χάσει τις δοκιμές στη Μαλαισία, λόγω των πρόσφατων χειρουργείων που έκανε για κλείδα και σκαφοειδές .