Πέθανε στο Misano ο Mike Trimby ιδρυτής της IRTA, που εκπροσωπούσε αναβάτες και ομάδες στην FIM

Carmelo Ezpeleta, Dorna Sports CEO, Jorge Viegas, Πρόεδρος και Herve Poncharal, Πρόεδρος IRTA τον αποχαιρετούν
Πέθανε στο Misano ο Mike Trimby ιδρυτής της IRTA, που εκπροσωπούσε αναβάτες και ομάδες στην FIM
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

9/9/2023

Ο Mike Trimby πρώην αγωνιζόμενος, ιδρυτής της IRTA στην οποία κατείχε πλέον την θέση του γραμματέα πέθανε στο Misano κάνοντας εκείνο που αγαπούσε περισσότερο, όπως δήλωσε και ο Poncharal που δεν παρέλειψε να πει πως ο Mike δούλευε περισσότερο από κάθε άλλον στην ιστορία των αγώνων για τα συμφέροντα των αναβατών.

Η International Roadracing Teams Association δημιουργήθηκε το 1986 για να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των αναβατών και των ομάδων στην FIM καθιστώντας προτεραιότητα την ασφάλεια των αγωνιζομένων. Κάθε αλλαγή σε πίστες και τροποποίηση κανονισμών είχε για μία τεράστια περίοδο των αγώνων, την υπογραφή του Mike.

Δεν είναι λοιπόν υπερβολή να πει κανείς πως πολλοί αναβάτες είναι σήμερα ζωντανοί ή αρτιμελής εξαιτίας των δικών του προσπαθειών. Θωρούσε πως τα συμφέροντα των εργοστασίων θα πρέπει να έρχονται δεύτερα και να προωθείται η ασφάλεια ώστε οι αγώνες να βελτιώνονται αλλά να παραμένουν και ανταγωνιστικοί.

Συλλυπητήρια στην σύζυγό του Irene που επίσης δούλεψε και δουλεύει για την IRTA, φτάνοντας της εδώ που είναι σήμερα, ένας μεγάλος και πιστοποιημένος οργανισμός με ουσιαστικό έργο. Το Misano αποτίει φόρο τιμής στον Mike Trimby και στην συνεισφορά του στους αγώνες μοτοσυκλέτας

Πέθανε στο Misano ο Mike Trimby ιδρυτής της IRTA, που εκπροσωπούσε αναβάτες και ομάδες στην FIM

 

Ετικέτες

Marc Marquez: Του απαγόρευσε το σκι η Ducati! – Είχε πτώση στην πίστα [Video]

Ανεβάζει ρυθμούς ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ενόψει του τεστ της Sepang
Marquez
Από τον

Παύλο Καρατζά

23/1/2026

Οι Ιταλοί φαίνεται πως δεν άφησαν τον Marc Marquez να κάνει σκι στο πλαίσιο της παρουσίασης της Ducati στη Madonna di Campiglio.

Βέβαια, μετά την παρουσίαση της ομάδας, ο Marc Marquez βρέθηκε στην Βαλένθια και συγκεκριμένα στο Aspar Circuit για να προπονηθεί ενόψει της έναρξης της σεζόν MotoGP.

Μάλιστα κυκλοφόρησε βίντεο – όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω - που δείχνει τον Marquez να σημειώνει πτώση με την Panigale V2, με την οποία προπονείται.

 

 

Ο Ισπανός ανεβάζει ρυθμούς και θέλει να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμος για το τεστ που θα διεξαχθεί στην πίστα της Sepang στις 29 – 31 Ιανουαρίου. Παράλληλα ο Gigi Dall’Igna δήλωσε ξεκάθαρα πως θα ήθελε να ολοκληρωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Παγκόσμιου Πρωταθλητή πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.