Πέθανε στο Misano ο Mike Trimby ιδρυτής της IRTA, που εκπροσωπούσε αναβάτες και ομάδες στην FIM

Carmelo Ezpeleta, Dorna Sports CEO, Jorge Viegas, Πρόεδρος και Herve Poncharal, Πρόεδρος IRTA τον αποχαιρετούν
Πέθανε στο Misano ο Mike Trimby ιδρυτής της IRTA, που εκπροσωπούσε αναβάτες και ομάδες στην FIM
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

9/9/2023

Ο Mike Trimby πρώην αγωνιζόμενος, ιδρυτής της IRTA στην οποία κατείχε πλέον την θέση του γραμματέα πέθανε στο Misano κάνοντας εκείνο που αγαπούσε περισσότερο, όπως δήλωσε και ο Poncharal που δεν παρέλειψε να πει πως ο Mike δούλευε περισσότερο από κάθε άλλον στην ιστορία των αγώνων για τα συμφέροντα των αναβατών.

Η International Roadracing Teams Association δημιουργήθηκε το 1986 για να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των αναβατών και των ομάδων στην FIM καθιστώντας προτεραιότητα την ασφάλεια των αγωνιζομένων. Κάθε αλλαγή σε πίστες και τροποποίηση κανονισμών είχε για μία τεράστια περίοδο των αγώνων, την υπογραφή του Mike.

Δεν είναι λοιπόν υπερβολή να πει κανείς πως πολλοί αναβάτες είναι σήμερα ζωντανοί ή αρτιμελής εξαιτίας των δικών του προσπαθειών. Θωρούσε πως τα συμφέροντα των εργοστασίων θα πρέπει να έρχονται δεύτερα και να προωθείται η ασφάλεια ώστε οι αγώνες να βελτιώνονται αλλά να παραμένουν και ανταγωνιστικοί.

Συλλυπητήρια στην σύζυγό του Irene που επίσης δούλεψε και δουλεύει για την IRTA, φτάνοντας της εδώ που είναι σήμερα, ένας μεγάλος και πιστοποιημένος οργανισμός με ουσιαστικό έργο. Το Misano αποτίει φόρο τιμής στον Mike Trimby και στην συνεισφορά του στους αγώνες μοτοσυκλέτας

Πέθανε στο Misano ο Mike Trimby ιδρυτής της IRTA, που εκπροσωπούσε αναβάτες και ομάδες στην FIM

 

Ετικέτες

MotoGP: Η Ducati κυριαρχεί στο Red Bull Ring, εκεί που ο Marc Marquez δεν έχει κερδίσει ποτέ!

Ο Bagnaia έχει πάρει την καρό σημαία εδώ τις τρεις τελευταίες φορές
Marc
Από τον

Παύλο Καρατζά

14/8/2025

Η πίστα Red Bull Ring, κατασκευασμένη στις πράσινες πλαγιές της Αυστρίας, έχει για χρόνια αποτελέσει κάστρο της εταιρείας από το Borgo Panigale, καθώς έχει κερδίσει τους 8 από τους 9 τελευταίους αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Ωστόσο, ο Marc Marquez δεν έχει γευτεί ποτέ τη χαρά της νίκης στο Red Bull Ring και μένει να δούμε αν θα σπάσει φέτος αυτή την “κατάρα”, αφού διανύει μία απίστευτη σεζόν και προέρχεται και από πέντε σερί νίκες.

Ο Marquez δήλωσε: “Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω στην πίστα μετά τις διακοπές — ξεκουράστηκα και ήμουν έτοιμος. Η αυστριακή πίστα δεν μου έχει δώσει ποτέ μεγάλη ικανοποίηση, αλλά έχει δώσει πολλούς συναρπαστικούς αγώνες μέχρι την τελευταία στροφή, στο τελευταίο μέτρο πριν τη σημαία. Είμαι έτοιμος να επιτεθώ σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”

Δηλώσεις έκανε και ο Francesco Bagnaia που είπε: “Αυτή η πίστα ήταν πάντα πολύ ευνοϊκή για τη Ducati και τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Χαίρομαι που επιστρέφω εδώ και ξεκινάμε ξανά το δεύτερο μισό της σεζόν. Πολλές από τις αγαπημένες μου πίστες μας περιμένουν· τεχνικές, αλλά και θεαματικές! Ανυπομονώ να βγω στην πίστα”.