Aleix Espargaro – Επιτυχής η εγχείρηση για την ίνωση στο χέρι του

Αγώνας δρόμου για να είναι 100% έτοιμος για την έναρξη της σεζόν
Aleix Espargaro
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

15/3/2023

Όπως σας είχαμε γράψει, ο Aleix Espargaro υπεβλήθη σε εγχείρηση στο δεξί του χέρι για μια ίνωση που τον εμπόδιζε να βάλει δύναμη, και τον έκανε να μην μπορεί να οδηγήσει όπως ήθελε τη μοτοσυκλέτα του. Τώρα ο Ισπανός ξεκινά αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για τον 1ο αγώνα του 2023, και τα πρώτα δοκιμαστικά του Portimao στις 24/3.

Ο 33χρονος εργοστασιακός αναβάτης της Aprilia, είχε αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα στο τελευταίο pre-season τεστ του Portimao, όπου δεν μπόρεσε να σημειώσει τους χρόνους που ήθελε καθώς ήταν αδύνατο να βάλει δύναμη στο δεξί του χέρι.

Η εγχείρηση έγινε με επιτυχία στο Hospital Universitari Dexeus στις 14/3, με τον Aleix να ανεβάζει στο instagram φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου μετά την επέμβαση γράφοντας “Η εγχείρηση έγινε! Ένιωθα μεγάλη πίεση στον πήχη μου, η οποία έφυγε, και τώρα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ!”

Καλή και γρήγορη ανάρρωση Aleix

Ετικέτες

MotoGP: Ο Diogo Moreira πλησιάζει στην εργοστασιακή Honda HRC

Ο Βραζιλιάνος έχει το προβάδισμα για να γίνει ομόσταυλος του Fabio Quartararo
moreira
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

16/7/2026

Ο Diogo Moreira προάχθηκε στη μεγάλη κατηγορία ως πρωταθλητής της Moto2 και φέτος στη rookie χρονιά του έχει ήδη δείξει πολύ θετικά δείγματα, έχοντας πάρει βαθμούς σε όλα τα Grand Prix που έχει συμμετάσχει ως τώρα, πλην του τέταρτου γύρου στη Jerez.

Καθώς λοιπόν αναμένουμε να οριστικοποιηθεί η σύνθεση του πρωταθλήματος για το 2027, προσέχουμε πως από τις εργοστασιακές ομάδες μόνο η Honda δεν έχει ανακοινώσει τους αναβάτες της επόμενης χρονιάς. Ο Joan Mir ωστόσο έχει ήδη χαιρετήσει και ανακοινωθεί από τη Gresini Racing, ενώ ο Luca Marini εμπλέκεται σε κάθε φήμη που διακινείται στα paddocks του παγκοσμίου, καθώς φέρεται ως υποψήφιος για σχεδόν κάθε διαθέσιμη σέλα που υπάρχει, με την Tech3 KTM να δείχνει αυτή τη στιγμή ο πιθανότερος προορισμός του.

Στο μεταξύ, η σχετική φημολογία έχει ένα σενάριο και για τον Moreira που τον θέλει υποψήφιο για μια θέση δίπλα στον Fabio Quartararo – ο οποίος Γάλλος περιέργως ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από τη Honda, παρότι χρονικά ήταν το πρώτο όνομα που μάθαμε πως θα αλλάξει στρατόπεδο.

Χάρη σε δηλώσεις του ίδιου του Βραζιλιάνου πάντως, η φήμη έχει πλέον εξελιχθεί σε έγκυρη πληροφορία. Ερωτηθείς από δημοσιογράφους στο Sachsenring αν θα μεταπηδήσει στην εργοστασιακή ομάδα, ο Moreira απάντησε ευθέως: “Δεν ξέρω, αλλά θα το συζητήσουμε στην καλοκαιρινή διακοπή. Νομίζω πως όλα θα έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι το Silverstone”.

Ο Moreira έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο απευθείας με το HRC και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πρώτο χρόνο της διάρκειάς του.

Ετικέτες