Fabio Quartararo - Κάταγμα στο χέρι σε προπόνηση MX

Γλίτωσε την εγχείρηση
Ο Fabio Quartararo με σπασμένο χέρι απο προπόνηση ΜΧ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/12/2022

Με μια λιτή φράση που συνόδευε μια φωτογραφία του στο facebook, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP 2021 Fabio Quartararo μας πληροφόρησε στις 12/12 για ένα μικρό κάταγμα στο χέρι του από προπόνηση Motocross.

“Χτες (σσ. 11/12) είχα ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια προπόνησης Motocross, με αποτέλεσμα ένα μικρό κάταγμα στο αριστερό μου χέρι. Δεν χρειάστηκε εγχείρηση, απλά θέλει χρόνο για να θεραπευτεί.”

Κάτω από την ανάρτηση μεταξύ των άλλων που έσπευσαν να του ευχηθούν καλή ανάρρωση ήταν και η ομάδα του, Monster Energy Yamaha MotoGP, με ένα φαν του Fabio να τους απαντά: “δώστε του V4 κινητήρα, αν θέλετε να θεραπευτεί γρήγορα.”

Καλή ανάρρωση Fabio, και με ευχές για έναν V4 στην αγκαλιά σου ως δώρο Χριστουγέννων.

Ετικέτες

MotoGP: Ο Pedro Acosta θα αγωνίζεται με Ducati δίπλα στον Marc Marquez το 2027

Τα μεταγραφικά χτυπήματα είναι απανωτά και δεν έχει καν ξεκινήσει η σεζόν του 2026!
acosta
Από τον

Παύλο Καρατζά

30/1/2026

Εδώ έχουμε την τρίτη μεταγραφική "βόμβα" σε σχεδόν 24 ώρες, όσον αφορά στις μετακινήσεις των αναβατών του MotoGP για τη σεζόν 2027 και όλα αυτά πριν καν ξεκινήσει η φετινή σεζόν.

Ο Jorge Martin πάει στη Yamaha το 2027 και ο Fabio Quartararo στη Honda, αποτελώντας δύο δυνατές μεταγραφικές βόμβες που έσκασαν χτες. Πριν καλά-καλά καταλαγιάσουν λοιπόν έρχεται και μία τρίτη, καθώς σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS, ο Pedro Acosta έχει ήδη συμφωνήσει με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν το επόμενο διάστημα, όταν και θα έχει οριστικοποιηθεί η ανανέωση συμβολαίου του Borgo Panigale και του Marc Marquez.

Η AS αναφέρει πως η Ducati τα έχει βρει με τον Acosta για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και όπως καταλαβαίνει κανείς θα αποτελέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Marc Marquez. Ο Acosta θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο της κορυφαίας κατηγορίας αυτή τη στιγμή, καθώς είναι μόλις 21 ετών και θα αντικαταστήσει τον Pecco Bagnaia, το μέλλον του οποίου είναι άγνωστο προς το παρόν -αν και πληροφορίες κάνουν λόγο για μετακίνησή του στην VR46 Racing Team και τη μετακίνηση του Rossi από την Ducati στην Aprilia!

Το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο πως την θέση του Acosta στην εργοστασιακή ομάδα της KTM θα πάρει ο Maverick Vinales, που θα προαχθεί από την Red Bull KTM Tech3.

Μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί το δημοσίευμα των Ισπανών και πως θα καλυφθούν τα κενά του grid που δημιουργεί σαν φαινόμενο ντόμινο κάθε μεταγραφή.