Δηλώσεις John McGuinness και το πρώτο του onboard video από το Isle of Man!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

2/6/2016

Ο John McGuinness, όπως μας είχε πει και αυτοπροσώπως, θέλει φέτος πάρα πολύ την νίκη καθώς έχει μικρή ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Dunlop λόγω ηλικίας. Ωστόσο έχει συναντήσει φέτος μεγαλύτερο ανταγωνισμό από αυτό που περίμενε, τόσο από τους δύο Michael -λιγότερο τον Rutter και περισσότερο από τον Dunlop- αλλά κυρίως από τον εκπληκτικό μέχρι στιγμής Ian Hutchinson! Ο McGuinness ευελπιστεί σε νίκες σε περισσότερες κατηγορίες για να φτάσει το ρεκόρ αλλά ο ανταγωνισμός είναι οξύς παντού!

Μαζί με τον δυνατό ανταγωνισμό, σύμμαχος του κόσμου είναι και ο πολύ καλός καιρός, που αναμένεται να διατηρηθεί αμετάβλητος μέχρι την επόμενη Τρίτη, οπότε το Σάββατο στις 4 Ιουνίου θα είναι ηλιόλουστος, για να ευχαριστηθούμε θέαμα!

Προς το παρόν ο McGuinness δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας και έτοιμος να παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς θεωρεί ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα.

Το παρακάτω video έχει ανέβει σήμερα, και είναι το πρώτο για φέτος, από τον John McGuinness σε αγωνιστικό ρυθμό:

 

Ετικέτες

Ian Hutchinson - Ανακλήθηκε η αγωνιστική άδεια του για 12 μήνες

Λόγω του εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη την ώρα που ποδηλατούσε
Ian Hutchinson
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

30/3/2023

Μετά από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ο Ian Hutchinson, ένας από τους πρωταγωνιστές της σύγχρονης σκηνής Road Racing, δεν θα λάβει μέρος στο TT του 2023, καθώς η αρχή του σπορ ACU προχώρησε σε ανάκληση της αγωνιστικής του άδειας.

Η ανάκληση που έχει ισχύ 12 μηνών, έγινε για προληπτικούς λόγους, ώστε να μην κινδυνεύσει ο Hutchinson από επιπλοκές λόγω του εγκεφαλικού επεισοδίου του. Έτσι, ο 16 φορές νικητής του ΤΤ δεν θα αγωνιστεί καθόλου μέσα στο 2023, με την ομάδα του (TAS Racing) να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η υγεία του Ian έχει κορυφαία σημασία για όλους εμάς, και παρόλο που η ανάρρωση του είναι αξιοθαύμαστη, με τους γιατρούς να του έχουν ήδη δώσει το πράσινο φως για να οδηγεί το αυτοκίνητο του, σεβόμαστε τους κανονισμούς. Προφανώς ο Ian είναι εξαιρετικά απογοητευμένος, έχοντας κάνει σκληρή προετοιμασία τον χειμώνα για να είναι έτοιμος για το ΤΤ.”

Ετικέτες