Δηλώσεις John McGuinness και το πρώτο του onboard video από το Isle of Man!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

2/6/2016

Ο John McGuinness, όπως μας είχε πει και αυτοπροσώπως, θέλει φέτος πάρα πολύ την νίκη καθώς έχει μικρή ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Dunlop λόγω ηλικίας. Ωστόσο έχει συναντήσει φέτος μεγαλύτερο ανταγωνισμό από αυτό που περίμενε, τόσο από τους δύο Michael -λιγότερο τον Rutter και περισσότερο από τον Dunlop- αλλά κυρίως από τον εκπληκτικό μέχρι στιγμής Ian Hutchinson! Ο McGuinness ευελπιστεί σε νίκες σε περισσότερες κατηγορίες για να φτάσει το ρεκόρ αλλά ο ανταγωνισμός είναι οξύς παντού!

Μαζί με τον δυνατό ανταγωνισμό, σύμμαχος του κόσμου είναι και ο πολύ καλός καιρός, που αναμένεται να διατηρηθεί αμετάβλητος μέχρι την επόμενη Τρίτη, οπότε το Σάββατο στις 4 Ιουνίου θα είναι ηλιόλουστος, για να ευχαριστηθούμε θέαμα!

Προς το παρόν ο McGuinness δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας και έτοιμος να παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς θεωρεί ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα.

Το παρακάτω video έχει ανέβει σήμερα, και είναι το πρώτο για φέτος, από τον John McGuinness σε αγωνιστικό ρυθμό:

 

Ετικέτες

Aprilia Tuareg Racing - Μετά το Hellas Rally, σειρά έχει το Baja Aragon

Οι Jacopo Cerutti και Francesco Montanari δίνουν το παρών στο Teruel
Aprilia - Baja Aragon
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/7/2024

Η Aprilia Tuareg Racing βρίσκεται στο Teruel της Ισπανίας, για να λάβει μέρος στο ιστορικό rally Baja Aragón, που διεξάγεται από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου, γιορτάζοντας την τεσσαρακοστή του έκδοση το 2024.

Οι Aprilia Tuareg, που αναπτύχθηκαν σε στενή συνεργασία με την GCorse των αδελφών Guareschi, θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε αυτό το rally raid, με στόχο να αποκτήσουν εμπειρία σε αυτό το είδος αγώνων και να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα ενόψει του Motorally και του Africa Eco Race.

Το Baja Aragón θα είναι ένα ενδιαφέρον πεδίο δοκιμών για τους Jacopo Cerutti και Francesco Montanari, τους μοναδικούς Ιταλούς αναβάτες στην εκκίνηση, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν σε αυτό το ράλι κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του αγώνα.

Aprilia Baja Aragon

Ο αγώνας διεξάγεται σε μία δύσκολη διαδρομή με σκληρή και πετρώδη επιφάνεια, ξεκινώντας με έναν πρόλογο 18 χιλιομέτρων την Παρασκευή που θα καθορίσει τη σειρά εκκίνησης. Η πιο απαιτητική ημέρα θα είναι το Σάββατο, με μία ειδική διαδρομή 520 χιλιομέτρων, ενώ η τελική ειδική διαδρομή των 350 χιλιομέτρων θα διεξαχθεί την Κυριακή.

JACOPO CERUTTI: "Είναι ένας συναρπαστικός αγώνας, πολύ δημοφιλής, τον οποίο πάντα παρακολουθούσα με ενδιαφέρον. Μου αρέσει το τερέν, σίγουρα θα είναι πολύ απαιτητικό λόγω της ζέστης, αλλά νομίζω ότι η μοτοσυκλέτα μπορεί να πάει καλά σε αυτές τις συνθήκες. Θα είναι η πρώτη μου εμπειρία σε αυτόν τον αγώνα και ελπίζω να διασκεδάσω και να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα."

FRANCESCO MONTANARI: "Όντας η πρώτη φορά σε αυτόν τον αγώνα, δεν ξέρουμε πραγματικά τι να περιμένουμε. Θα έχουμε την ευκαιρία να ανταγωνιστούμε αναβάτες υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θα συμμετάσχουν στο Dakar, για το οποίο έχουμε μεγάλο κίνητρο. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για να δω το επίπεδό μας."

Ετικέτες