Manx Grand Prix 2023 – Νεκρός ο Βρετανός Gary Vines μετά από ατύχημα στο Manx GP

Ο 33χρονος Βρετανός είχε κερδίσει στην κατηγορία Newcomers B Race στο ντεμπούτο του στο Manx GP το 2015, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια είχε λάβει μέρος και στο Isle of Man TT
Gary Vines
Από το

motomag

22/8/2023

O Gary Vines δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το φετινό Manx Grand Prix καθώς η πτώση που είχε στις χρονομετρημένες δοκιμές της Κυριακής στη διάσημη στροφή Ballagarey του κόστισε τη ζωή του.

Ο Βρετανός ο οποίος αγωνιζόταν από το 2015 στο Manx Grand Prix είχε καταφέρει να κερδίσει στο ντεμπούτο του με την προσωπική του Yamaha TZ250 στην κατηγορία Newcomers B Race. Το 2018 κατάφερε να ανέβει στο βάθρο της κατηγορίας Lightweight ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε και στο Isle of Man TT στην κατηγορία Supersport με την προσωπική του Honda CBR600RR με τον ίδιο να σημειώνει φέτος γύρο 118.488 μιλίων την ώρα (190,65 χλμ./ώρα). Ο Vines ήταν δημοφιλής στην κοινότητα των κλασικών αγώνων μοτοσυκλετών ενώ ήταν λάτρης και των αγώνων εκτός δρόμου, με τον ίδιο να λαμβάνει μέρος και στο Red Bull Romaniacs.

Vines

 

Ετικέτες

Honda CB Special Run - Τρεις θρύλοι στο προσκήνιο πριν το Suzuka 8 Hours [VIDEO]

RCB1000, CB1000F Concept και η ειδική έκδοση της Moriwaki ετοιμάζονται να καταλάβουν την πίστα και έχουμε μια πρώτη γεύση
Suzuka 8 Hours Special Run RCB1000
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

1/8/2025

Στο πλαίσιο του οκτάωρου αγώνα αντοχής της Suzuka στις 2 Αυγούστου 2025, η Honda θα διοργανώσει το εντυπωσιακό “CB Special Run”, μια επίδειξη που θα φέρει στην πίστα τρεις εμβληματικές μοτοσυκλέτες με το θρυλικό λογότυπο “CB”. Η ιστορία και το μέλλον της σειράς CB τέμνονται στην πίστα της Suzuka.

Οι θεατές όπως είχαμε πει εδώ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την αγωνιστική RCB1000, την CB1000F Concept που πλησιάζει στην παραγωγή, και την ξεχωριστή CB1000F Concept Moriwaki Engineering, με τις δικές της πινελιές υψηλών επιδόσεων. Ιστορικές μέρες για τη Honda, ενώ οι δοκιμαστικές διαδρομές αποτέλεσαν προπομπό για την μεγάλη γιορτή των 8 ωρών του Suzuka. Ένα μοναδικό στιγμιότυπο όπου η κληρονομιά και η καινοτομία βρέθηκαν μαζί στην ίδια πίστα.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την δοκιμαστική διαδρομή του RCB1000 στο ακόλουθο video: