Supermoto of Nations 2023 Ιταλία – Η Ελληνική Εθνική Ομάδα στον μεγάλο τελικό

Μετά από χρόνια οι αναβάτες της χώρας κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό
motomag Supermoto of Nations 2023 – Η Ελληνική Εθνική Ομάδα κρατά από την εμφάνιση της την πρόκριση στον τελικό
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/10/2023

Το ταξίδι της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας στο φετινό Supermoto of Nations ολοκληρώθηκε με τους Σπύρο Κεφαλλωνίτη, Ανδρέα Κυρίτση και Λεωνίδα Βελισσαρίδη να δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τα όσα συνάντησαν στην ιταλική πίστα Castello di Branduzzo.

Είχατε διαβάσει στο MOTO, για τη νίκη της Γαλλίας στο Supermoto of Nations 2023, στο οποίο έλαβε μέρος και η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας με αναβάτες τους Σπύρο Κεφαλλωνίτη, Ανδρέα Κυρίτση και Λεωνίδα Βελισσαρίδη. Οι εκπρόσωποι της χώρας μας κατάφεραν να περάσουν στον τελικό της Κυριακής με την Ελλάδα να κατακτά την 14η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη. Οι τρεις αναβάτες της Εθνικής μας Ομάδας κρατούν από το ταξίδι τους στην Ιταλία την επιτυχία της πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ άπαντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την οργάνωση, τον ανταγωνισμό καθώς και από την πίστα στην οποία αγωνίστηκαν. Ταυτόχρονα ανέφεραν πως σημαντικό ρόλο για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα έπαιξαν οι άνθρωποι που είχαν μαζί τους στην αποστολή, και συγκεκριμένα οι Γιώργος Κυριαζής, Σπύρος Δελλαπόρτας, Ανδρέας Αντωνίου και Τρύφωνας Δημουλά, ενώ άπαντες ευχήθηκαν να έρθουν παρόμοιες και μεγαλύτερες επιτυχίες για το άθλημα του Supermoto.

SMON 2023SMON 2023SMON 2023

 

Ετικέτες

Aprilia Tuareg Racing - Μετά το Hellas Rally, σειρά έχει το Baja Aragon

Οι Jacopo Cerutti και Francesco Montanari δίνουν το παρών στο Teruel
Aprilia - Baja Aragon
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/7/2024

Η Aprilia Tuareg Racing βρίσκεται στο Teruel της Ισπανίας, για να λάβει μέρος στο ιστορικό rally Baja Aragón, που διεξάγεται από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου, γιορτάζοντας την τεσσαρακοστή του έκδοση το 2024.

Οι Aprilia Tuareg, που αναπτύχθηκαν σε στενή συνεργασία με την GCorse των αδελφών Guareschi, θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε αυτό το rally raid, με στόχο να αποκτήσουν εμπειρία σε αυτό το είδος αγώνων και να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα ενόψει του Motorally και του Africa Eco Race.

Το Baja Aragón θα είναι ένα ενδιαφέρον πεδίο δοκιμών για τους Jacopo Cerutti και Francesco Montanari, τους μοναδικούς Ιταλούς αναβάτες στην εκκίνηση, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν σε αυτό το ράλι κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του αγώνα.

Aprilia Baja Aragon

Ο αγώνας διεξάγεται σε μία δύσκολη διαδρομή με σκληρή και πετρώδη επιφάνεια, ξεκινώντας με έναν πρόλογο 18 χιλιομέτρων την Παρασκευή που θα καθορίσει τη σειρά εκκίνησης. Η πιο απαιτητική ημέρα θα είναι το Σάββατο, με μία ειδική διαδρομή 520 χιλιομέτρων, ενώ η τελική ειδική διαδρομή των 350 χιλιομέτρων θα διεξαχθεί την Κυριακή.

JACOPO CERUTTI: "Είναι ένας συναρπαστικός αγώνας, πολύ δημοφιλής, τον οποίο πάντα παρακολουθούσα με ενδιαφέρον. Μου αρέσει το τερέν, σίγουρα θα είναι πολύ απαιτητικό λόγω της ζέστης, αλλά νομίζω ότι η μοτοσυκλέτα μπορεί να πάει καλά σε αυτές τις συνθήκες. Θα είναι η πρώτη μου εμπειρία σε αυτόν τον αγώνα και ελπίζω να διασκεδάσω και να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα."

FRANCESCO MONTANARI: "Όντας η πρώτη φορά σε αυτόν τον αγώνα, δεν ξέρουμε πραγματικά τι να περιμένουμε. Θα έχουμε την ευκαιρία να ανταγωνιστούμε αναβάτες υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θα συμμετάσχουν στο Dakar, για το οποίο έχουμε μεγάλο κίνητρο. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για να δω το επίπεδό μας."

Ετικέτες