Ιδιοκτήτης σπάει Kawasaki H2 με 300km/h

Υπερασπίζεται αμέσως την αξιοπιστία του H2
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

5/9/2017

Το video προέρχεται από πίστα της Georgia από ιδιοκτήτη που μένει στην Φλώριντα και χρησιμοποιεί το H2 για dragster, έχοντας τοποθετήσει επιμηκυμένο ψαλίδι, ECU και φυσικά χαρτογράφηση, μαζί με εξατμίσεις και άλλες μετατροπές. Μετά από πολλές εκκινήσεις μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο συνέχισε την διασκέδασή του κάνοντας την μία εκκίνηση πίσω από την άλλη, μέχρι που ο κινητήρας έσπασε. Ευτυχώς χωρίς ο ίδιος να χάσει τον έλεγχο, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. Οι λεπτομέρειες αυτές είναι απαραίτητες για να αντιληφθεί κανείς γιατί ο ίδιος ο ιδιοκτήτης υπερασπίζεται την αξιοπιστία του H2, απέναντι σε σχόλια στο internet αλλά και στο Facebook όπου βρεθήκαμε σε διαδικτυακή συνομιλία.

Αυτά τα στοιχεία - και οι πληροφορίες σχετικά με την χρήση του H2, αλλάζουν αρκετά την αρχική εντύπωση που σχηματίζεται, όταν ακούς τον σπαρακτικό αυτό ήχο από τον κινητήρα και βλέπεις τις στροφές να μηδενίζουν απότομα, και έρχονται σε αντιδιαστολή με τον τρόπο που αρχίζει το video αυτό να διαδίδεται.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, το H2 είναι εκείνο που άντεξε περισσότερο, συγκριτικά με όσα έχουν περάσει από τα χέρια του!

Ετικέτες

Moto Morini - Test Ride στο κατάστημα Moto Thanopoulos στην Πάτρα

Από τις 29/04 έως τις 04/05 στην αχαϊκή πρωτεύουσα
motomag Moto Morini – Test Ride στο κατάστημα Moto Thanopoulos στην Πάτρα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/4/2024

Από τις 29 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου στο κατάστημα Moto Thanopoulos στην Πάτρα στην διεύθυνση Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 111, Πάτρα 26442 θα πραγματοποιηθεί Test Ride των μοτοσυκλετών της Moto Morini.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να οδηγήσουν τα X-Cape 650 και Seimmezzo 650 ενώ θα μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα Test Ride στο τηλέφωνο: 2610430717.

Moto Morini – Test Ride στο κατάστημα Moto Thanopoulos στην Πάτρα
Ετικέτες