MBE 2019: Ζωντανά από Verona! - Παράδεισος μοτοσυκλέτας!

Δείτε μαζί μας ό,τι βλέπουμε, όταν το βλέπουμε!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

18/1/2019

Η Verona, η πατρίδα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας από το ομώνυμο μυθιστόρημα του William Shakespeare, μια από τις πιο γραφικές πόλεις του ιταλικού βορά, είναι επίσης και η Μέκκα των custom built μοτοσυκλετών, καθώς φιλοξενεί παραδοσιακά το Motor Bike Expo, την μεγαλύτερη έκδοση για custom –και όχι μόνο- μοτοσυκλέτες. Πρόκειται για ένα event παγκόσμιας εμβέλειας και αρκεί να πούμε πως πέρσι μόνο (για να πάρετε μια γεύση για το μέγεθος) την επισκέφθηκαν πάνω από 167.000 άνθρωποι στις τέσσερις μόλις μέρες που διαρκεί, ενώ φέτος αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση.

Η MBE, λόγω ακριβώς αυτής της μεγάλης απήχησης που έχει, δεν περιορίζεται αυστηρά και μόνο στις custom built μοτοσυκλέτες (που εκτείνονται σε μια έκταση 20.000 τ.μ. κατέχοντας την μερίδα του λέοντος), αλλά υπάρχουν χώροι ειδικά αφιερωμένοι στα café racers, στα νέα μοντέλα του 2019 των εταιρειών που συμμετέχουν, στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, στα ταξίδια και στις τουριστικές δραστηριότητες, στις χωματερές μοτοσυκλέτες, στην παράδοση (με μοναδικά και σπάνια εκθέματα) και φυσικά στα scooters που αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά trends παγκοσμίως.

Εμείς, ως το μοναδικό ελληνικό μέσο που ταξίδεψε μέχρι την Verona για να παρακολουθήσουμε από κοντά όλες τις μέρες της Έκθεσης, θα σας μεταφέρουμε κάθε μέρα εικόνα και “άρωμα” από την Motor Bike Expo, για να μαθαίνετε και να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει, την ώρα που συμβαίνει, μέσα από τα δικά μας μάτια και φωτογραφικούς φακούς. Και μπορεί μεν να αποτελούμε την μοναδική παρουσία ελληνικού μέσου, αλλά δεν είμαστε οι μόνοι που δηλώνουν παρών από την χώρα μας , καθώς η εταιρεία των Ντίνου και Μάριου Νικολΐδη η DNA, έχει δικό της περίπτερο με το DCR-018 ως κεντρικό έκθεμα, η C-Racer έχει το δικό της Yamaha XSR700 προικισμένο με πράγματα που έχει κατασκευάσει γι’ αυτό στο περίπτερο της Parts Europe, το Serres rally διαθέτει κι αυτό το δικό του σταντ, όπως και η Hellas Rally του Σταμάτη Μελέτη που δραστηριοποιείται με πολύ μεγάλη επιτυχία στην διοργάνωση διεθνών αγώνων.

Απολαύστε μέσα από το πλούσιο gallery - περισσότερες από 800 φωτογραφίες από την πρώτη μέρα της ΜΒΕ και μείνετε συντονισμένοι για τη συνέχεια:

 

 

Το ΜΟΤΟ στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Ολόφρεσκο τεύχος, συλλεκτικά μπλουζάκια, Μπαντιλίκια και test rides νέων μοντέλων
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

30/3/2023

Οι πύλες της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας στο κλειστό στάδιο του Tae Kwon Do στην παραλία του Φαλήρου έχουν ήδη ανοίξει από εχθές και φυσικά το ΜΟΤΟ είναι εκεί με δύο περίπτερα για να υποδεχτεί όλους τους φίλους των δύο τροχών. Οι εκθέσεις μοτοσυκλέτας είναι πρωτίστως μια μεγάλη γιορτή για τον μοτοσυκλετισμό και σε αυτή τη γιορτή που είχε πέντε χρόνια να διοργανωθεί είμαστε εκεί για να σας υποδεχτούμε και να μιλήσουμε από κοντά για το κοινό μας πάθος, τις μοτοσυκλέτες.

2

Στην είσοδο της έκθεσης θα βρείτε το πρώτο μας περίπτερο, όπου θα σας δώσουμε την ειδική έκδοση που φτιάξαμε για την έκθεση, με τα νέα μοντέλα του 2023 και όλες τις τιμές τους.

Εκεί θα δείτε το νέο Suzuki V-Strom 1050 DE του 2023 που οδηγήσαμε πρώτη φορά μόλις πριν μερικές εβδομάδες στην παγκόσμια παρουσίασή του που έγινε εδώ στην Ελλάδα.

Δίπλα της στέκεται η μοναδική ελληνική DCR-019 της DNA, που εντυπωσίασε ολόκληρη την Ευρώπη και το “εξωγήινο” CAN AM Ryken.

3

Αφού δείτε από κοντά τα λαχταριστά νέα μοντέλα που έχουν φέρει οι ελληνικές αντιπροσωπείες θα βρεθείτε στο δεύτερο περίπτερό μας.

Εδώ σας περιμένουμε για να δηλώσετε ποια μοντέλα θέλετε να κάνετε Test Ride και φυσικά να αγοράσετε το νέο τεύχος του ΜΟΤΟ πριν ακόμα φτάσει στα περίπτερα!

4

Μαζί μας έχουμε φέρει τα θρυλικά μπλουζάκια του ΜΟΤΟ που έχουν εμπλουτιστεί με νέα σχέδια.

Εννοείται πως έχουμε το κόμικ ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ για όποιον έχει κάνει το λάθος να μην το αγοράσει έως τώρα, αλλά και ειδικό μπλουζάκι ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ για να κάνεις τη διαφορά όταν σε καλούν σε γάμους, στέψεις βασιλιάδων, απονομές βραβείων Όσκαρ και οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση με αυστηρό dress-code.

689101112131414