Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MBE 2019: Ζωντανά από Verona! - Παράδεισος μοτοσυκλέτας!

Δείτε μαζί μας ό,τι βλέπουμε, όταν το βλέπουμε!

Η Verona, η πατρίδα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας από το ομώνυμο μυθιστόρημα του William Shakespeare, μια από τις πιο γραφικές πόλεις του ιταλικού βορά, είναι επίσης και η Μέκκα των custom built μοτοσυκλετών, καθώς φιλοξενεί παραδοσιακά το Motor Bike Expo, την μεγαλύτερη έκδοση για custom –και όχι μόνο- μοτοσυκλέτες. Πρόκειται για ένα event παγκόσμιας εμβέλειας και αρκεί να πούμε πως πέρσι μόνο (για να πάρετε μια γεύση για το μέγεθος) την επισκέφθηκαν πάνω από 167.000 άνθρωποι στις τέσσερις μόλις μέρες που διαρκεί, ενώ φέτος αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση.

Η MBE, λόγω ακριβώς αυτής της μεγάλης απήχησης που έχει, δεν περιορίζεται αυστηρά και μόνο στις custom built μοτοσυκλέτες (που εκτείνονται σε μια έκταση 20.000 τ.μ. κατέχοντας την μερίδα του λέοντος), αλλά υπάρχουν χώροι ειδικά αφιερωμένοι στα café racers, στα νέα μοντέλα του 2019 των εταιρειών που συμμετέχουν, στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, στα ταξίδια και στις τουριστικές δραστηριότητες, στις χωματερές μοτοσυκλέτες, στην παράδοση (με μοναδικά και σπάνια εκθέματα) και φυσικά στα scooters που αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά trends παγκοσμίως.

Εμείς, ως το μοναδικό ελληνικό μέσο που ταξίδεψε μέχρι την Verona για να παρακολουθήσουμε από κοντά όλες τις μέρες της Έκθεσης, θα σας μεταφέρουμε κάθε μέρα εικόνα και “άρωμα” από την Motor Bike Expo, για να μαθαίνετε και να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει, την ώρα που συμβαίνει, μέσα από τα δικά μας μάτια και φωτογραφικούς φακούς. Και μπορεί μεν να αποτελούμε την μοναδική παρουσία ελληνικού μέσου, αλλά δεν είμαστε οι μόνοι που δηλώνουν παρών από την χώρα μας , καθώς η εταιρεία των Ντίνου και Μάριου Νικολΐδη η DNA, έχει δικό της περίπτερο με το DCR-018 ως κεντρικό έκθεμα, η C-Racer έχει το δικό της Yamaha XSR700 προικισμένο με πράγματα που έχει κατασκευάσει γι’ αυτό στο περίπτερο της Parts Europe, το Serres rally διαθέτει κι αυτό το δικό του σταντ, όπως και η Hellas Rally του Σταμάτη Μελέτη που δραστηριοποιείται με πολύ μεγάλη επιτυχία στην διοργάνωση διεθνών αγώνων.

Απολαύστε μέσα από το πλούσιο gallery - περισσότερες από 800 φωτογραφίες από την πρώτη μέρα της ΜΒΕ και μείνετε συντονισμένοι για τη συνέχεια: