Διακοπή Πανελληνίου και BMU πρωταθλήματος λόγο καιρού

Μεταφέρονται για αύριο όλοι οι αγώνες
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

18/6/2022

Σταμάτησε η δράση στις Σέρρες καθώς η έντονη βροχόπτωση δεν δημιουργούσε κατάλληλες συνθήκες για αγώνες στην πίστα, ιδιαίτερα από την στιγμή που αύριο αναμένεται ολική μεταβολή.

Παρόλο που την στιγμή της απόφασης η βροχή δεν ήταν ιδιαίτερα έντονη, η διακοπή της αγωνιστικής δράσης ήταν προς την σωστή κατεύθυνση ώστε να ξεκινήσει εκ νέου από αύριο με καλύτερες συνθήκες.

Την Παρασκευή και κάπως αναμενόμενα, ξεχώρισε ο Choy Martin στα Superbike με χρόνο 1:20.084 και από τους Έλληνες ο Δημήτρης Παπαγγέλου με πολύ μικρή διαφορά και εκπληκτικό ρυθμό στο 1:20.750.

Στις δεύτερες δοκιμές ο Choy κατάφερε να κατέβει στο 1:19 ενώ ο Παπαγγέλου επίσης βελτίωσε χρόνο και διατηρήθηκε πρώτος ανάμεσα στις μετρημένες Ελληνικές συμμετοχές, ενώ στα χρονομετρημένα η διαφορά αυτή ψαλιδίστηκε ακόμη περισσότερο με Choy, Παπαγγέλου και Hristian να είναι οι μόνοι στο 1:19!

Η συνύπαρξη με το Βουλγάρικο πρωτάθλημα δεν είναι το καλύτερο για τους ελληνικούς αγώνες αλλά αποτελεί μία αναγκαία λύση, ίσως και την μόνη, για να καλυφθεί το κόστος της πίστας από τους ελάχιστους συμμετέχοντες που ταυτόχρονα απολαμβάνουν τώρα ένα γεμάτο grid, σε μία σπάνια εικόνα.

Στην SSP ο Παπαγεωργίου Αλέξανδρος ξεχώρισε με πολύ καλό χρόνο στο 1:21.157 και δεύτερο Έλληνα τον νεαρό Περιστερά με μικρή διαφορά.

Σήμερα και πριν την διακοπή ο Παπαγγέλου διατήρησε την πρώτη θέση ανάμεσα στους Έλληνες με τον συνονόματό του Καρακώστα να ακολουθεί με ελάχιστη διαφορά ενώ ο Milen ανέβηκε στην κορυφή από πλευράς χρόνου περνώντας και τον Choy.

Στα SSP ο Παπαγεωργίου κράτησε την πρώτη θέση στους Έλληνες κατεβαίνοντας στο 1:20 και έχοντας από κοντά τον Περιστερά, ενώ στην SSP 300 με τις πολλές συμμετοχές και τις διαφορετικές μοτοσυκλέτες την διαφορά έκαναν ο Παντελεάκης στην κορυφή της γενικής κατάταξης ακολουθούμενος από τον Παργινό.

Στην OPEN που τρέχουν μαζί τέσσερις αγωνιζόμενοι με δύο από την Senior, ο Κλαδογένης ξεχώρισε με μικρή διαφορά από τον δεύτερο και μαζί οι δύο τους με μεγάλη διαφορά από όλους τους υπόλοιπους.

Το αυριανό πρόγραμμα αναμένεται να είναι αρκετά έντονο για να χωρέσει ολόκληρη η αγωνιστική δράση.

Ο Δήμαρχος Σερρών στον φακό του ΜΟΤΟ, παρακολουθεί την αγωνιστική δράση από την πρώτη γραμμή

 

 

 

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της σημερινής αγωνιστικής δράσης:

Μονομάρκα Pirelli για την κατηγορία ΟΡΕΝ του ΠΠΤ

Peristeras Pirelli
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

17/3/2023

Η Peristeras Tyres ανακοινώνει πως για μία ακόμη χρονιά η PERISTERAS TYRES θα είναι επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής και τεχνικός υποστηρικτής των ελαστικών PIRELLI στην κατηγορία OPEN του ΠΠΤ 2023.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Peristeras Tyres:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη σύναψη συνεργασίας σε συμφωνια με την ομοσπονδια ΑΜΟΤΟΕ και με την επίσημη αντιπροσωπεία της PIRELLI στην Ελλάδα, την Intramoto Glyfada για τη διάθεση των ελαστικών της κατηγορίας OPEN στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2023, η οποία θα είναι “Μονομάρκα”, δηλαδή όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνίζονται με τα ίδια ελαστικά. 

Pirelli Open Peristeras

Σε συνέχεια της πολυετής εμπειρίας μας στους αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για μία ακόμη χρονιά η PERISTERAS TYRES θα είναι επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής και τεχνικός υποστηρικτής των ελαστικών PIRELLI στην κατηγορία OPEN του ΠΠΤ 2023.

Είναι τιμή μας το να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και την τεχνική μας υποστήριξη τη νέα αγωνιστική χρονιά στους αγωνιζόμενους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Ευχές για ένα  πετυχημένο Πρωτάθλημα 2023 και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Sponsored  by  PERISTERAS 
DIABLO   SUPERCORSA  “SPV2” 
SPV2  Αγωνιστικό ζευγάρι για την κατηγορία  OPEN--2023 
OPEN :  120/70-17 + 180/55-17  280€      <SPV2>      120/70-17 + 190/55-17  290€ 

*Η προσφορά αφορά αποκλειστικά ζεύγος ελαστικών .
*Απαιτείται  παραγγελία των ελαστικών δύο εβδομάδες πριν τον εκάστοτε αγώνα."