BMW - Η ελληνική αντιπροσωπεία συγχαίρει τον Βασίλη Μπούδρο για τον τερματισμό του στο Rally Dakar 2024

O Έλληνας αναβάτης αποτελεί Επίσημο Συνεργάτη και Πρεσβευτή της BMW Motorrad Hellas
motomagBMW – Η ελληνική αντιπροσωπεία συγχαίρει τον Βασίλη Μπούδρο για τον τερματισμό του στο Rally Dakar 2024
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

25/1/2024

Η στενή σχέση μεταξύ της BMW Motorrad Hellas και του Βασίλη Μπούδρου, με τον Έλληνα αναβάτη να λειτουργεί ως Πρεσβευτής της εταιρείας στη χώρα μας, οδήγησε την ελληνική αντιπροσωπεία στο να συγχαρεί τον Έλληνα αναβάτη για τον αγωνιστικό του άθλο να τερματίσει στο δυσκολότερο Rally Raid αγώνα του κόσμου, το Rally Dakar, για δεύτερη φορά μετά το 2022, όταν και ο Βασίλης συμμετείχε για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα. Για φέτος, θέλοντας να αυξήσει τον βαθμό δυσκολίας ο Βασίλης αποφάσισε να αγωνιστεί στην εξαιρετικά απαιτητική κατηγορία Original by Motul, αναλαμβάνοντας και τον ρόλο του μηχανικού μετά το τέλος της ειδικής για την Husqvarna FR 450 Rally της DNA Filters με την οποία έτρεξε.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της BMW Motorrad Hellas:

"Ο Βασίλης Μπούδρος, διακεκριμένος αναβάτης και πρεσβευτής της BMW Motorrad Hellas, τερμάτισε στο απαιτητικό Rally Dakar 2024.

Η BMW Motorrad Hellas συγχαίρει τον Επίσημο Συνεργάτη και Πρεσβευτή της, Βασίλη Μπούδρο που τερμάτισε για δεύτερη φορά στον πιο απαιτητικό αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο, το Rally Dakar.

Ο διακεκριμένος Έλληνας αναβάτης έλαβε μέρος στο Rally Dakar 2024 όπου και αγωνίστηκε στην κατηγορία Original by Motul. Έχοντας ξεκινήσει την προσπάθειά του στις 5 Ιανουαρίου, ο Βασίλης Μπούδρος κατάφερε να κατακτήσει την 78η θέση της γενικής κατάταξης και την 17η θέση στην κατηγορία του. Το 2022 είχε συμμετάσχει ξανά στο Rally Dakar όπου ήταν ο τρίτος κατά σειρά Έλληνας που είχε τερματίσει, αντιμετωπίζοντας αντίξοες συνθήκες και αμέτρητες προκλήσεις.

Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μοτοσικλέτας και σε επαγγελματικούς αγώνες, ο Βασίλης Μπούδρος έχει επιτύχει διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου ενώ από την περσινή χρονιά αποτελεί Επίσημο Συνεργάτη και Πρεσβευτή της BMW Motorrad στην Ελλάδα με συμμετοχές σε ποικίλες δράσεις που αφορούν εκδηλώσεις τόσο του BMW Group Hellas, όσο και του δικτύου των Επίσημων Εμπόρων."

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες