Ο Enrico Pellegrino στην MV Agusta

Ένα βαρύ όνομα στην ιταλική εταιρεία
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

16/1/2020

Από τη στιγμή που το θρυλικό όνομα της MV Agusta πέρασε στα χέρια του Ρώσσου επενδυτή Timur Sardarov, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί αρκετά με τη δημιουργία νέων μοντέλων αλλά και στρατηγικών κινήσεων. Μια από αυτές είναι και η μακροπρόθεσμη συνεργασία της MV Agusta με την κινέζικη Loncin για τη δημιουργία μικρού κυβισμού και προσιτών μοτοσυκλετών. Τώρα, ο CEO της MV Agusta, Sardarov προσέλαβε τον Enrico Pellegrino για τη θέση του Head of Business & Network Development, ουσιαστικά τη διαχείριση της εταιρείας. Ο κ.Pellegrino έχει 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της βιομηχανίας και η πρώτη του θέση ήταν στην Ford. Στην καριέρα του έχει συνεργαστεί με την Ducati και την Yamaha Motor Company. Πριν από δέκα χρόνια ξεκίνησε να εργάζεται στην Peugeot Motorycles, που πρόσφατα αγοράστηκε απ’ την Mahindra και ήταν Managing Director πριν γίνει Global Commercial Director του ομίλου. Τώρα, ο ρόλος του στην MV Agusta είναι να αναδιοργανώσει και να αναπτύξει το διαφημιστικό τμήμα της ιταλικής εταιρείας και όχι μόνο.  Η άφιξη του Pellegrino στην MV Agusta μόνο θετική μπορεί να θεωρηθεί, καθώς με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει στο χώρο θα προσπαθήσει να ενισχύσει περισσότερο την φίρμα, ώστε να αναπτυχθεί αυξάνοντας τις πωλήσεις της.

Ετικέτες

Test Ride ROYAL ENFIELD στη Χίο

Από 08 έως 15 Ιουνίου 2023
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

2/6/2023

Η Royal Enfield Hellas ενημερώνει ότι τα μοντέλα HNTR 350, Classic 350, Himalayan 410, Super Meteor 650 και Interceptor 650 θα είναι διαθέσιμα για Test Ride στη Χίο στις 08 – 15 Ιουνίου 2023, στην εταιρεία MOTO ΜΠΟΥΛΑS, Νεωρείων 1, ΤΚ 82131 τηλ.: 2271042495 και email: [email protected]

 

Προτείνεται στους ενδιαφερόμενους να έχουν κλείσει ραντεβού για να εξασφαλίσουν ότι θα οδηγήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.