Ο Enrico Pellegrino στην MV Agusta

Ένα βαρύ όνομα στην ιταλική εταιρεία
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

16/1/2020

Από τη στιγμή που το θρυλικό όνομα της MV Agusta πέρασε στα χέρια του Ρώσσου επενδυτή Timur Sardarov, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί αρκετά με τη δημιουργία νέων μοντέλων αλλά και στρατηγικών κινήσεων. Μια από αυτές είναι και η μακροπρόθεσμη συνεργασία της MV Agusta με την κινέζικη Loncin για τη δημιουργία μικρού κυβισμού και προσιτών μοτοσυκλετών. Τώρα, ο CEO της MV Agusta, Sardarov προσέλαβε τον Enrico Pellegrino για τη θέση του Head of Business & Network Development, ουσιαστικά τη διαχείριση της εταιρείας. Ο κ.Pellegrino έχει 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της βιομηχανίας και η πρώτη του θέση ήταν στην Ford. Στην καριέρα του έχει συνεργαστεί με την Ducati και την Yamaha Motor Company. Πριν από δέκα χρόνια ξεκίνησε να εργάζεται στην Peugeot Motorycles, που πρόσφατα αγοράστηκε απ’ την Mahindra και ήταν Managing Director πριν γίνει Global Commercial Director του ομίλου. Τώρα, ο ρόλος του στην MV Agusta είναι να αναδιοργανώσει και να αναπτύξει το διαφημιστικό τμήμα της ιταλικής εταιρείας και όχι μόνο.  Η άφιξη του Pellegrino στην MV Agusta μόνο θετική μπορεί να θεωρηθεί, καθώς με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει στο χώρο θα προσπαθήσει να ενισχύσει περισσότερο την φίρμα, ώστε να αναπτυχθεί αυξάνοντας τις πωλήσεις της.

Ετικέτες

Η Auto Motor House στη Νάξο - Εγκαίνια για το κατάστημα που δίνει λύση στις Κυκλάδες

Στις 25-26 Απριλίου - Με test rides και αποκάλυψη special μοντέλου
Auto Motor House Νάξος 2026 κατάστημα
Από το

motomag

24/4/2026

Τα σημαντικότερα εγκαίνια φέτος για τους δύο τροχούς στις Κυκλάδες θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, 25-26 Απριλίου στη Νάξο με τον Auto Motor House να έχει πλέον παρουσία και εκεί.

Από τις λίγες φορές που τα εγκαίνια ενός καταστήματος αποτελούν ευχάριστη είδηση για μια γεωγραφική περιοχή σημαντικά μεγαλύτερη από την ίδια τη Νάξο, εκεί που η Auto Motor House θα εγκαινιάσει και επίσημα το νέο της κατάστημα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Λέμε ότι αποτελεί είδηση γιατί το κατάστημα της Auto Motor House θα αποτελέσει την αξιόπιστη λύση για εύρεση ανταλλακτικών για μοτοσυκλέτα αλλά και για τις υπόλοιπες κατηγορίες δικύκλου όχι μόνο για τη Νάξο αλλά και για τα γύρω νησιά, τα συνεργεία των οποίων μέχρι σήμερα δεν έχουν την εξυπηρέτηση που απαιτείται. 

Μέσα από την παρουσία στο νησί, η εταιρεία φιλοδοξεί να προσφέρει παράλληλα στο δίτροχο κοινό της Νάξου και των γύρω νησιών σύγχρονες λύσεις μετακίνησης και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πώλησης και υποστήριξης ενώ έχει αναλάβει την επίσημη αντιπροσώπευση και διάθεση στη Νάξο των CFMOTO, Royal Enfield και Letbe.

Στο διήμερο που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, οι επισκέπτες του καταστήματος θα μπορέσουν να συμμετέχουν σε test rides με επιλεγμένα μοντέλα των CFMOTO και Royal Enfield, αλλά και να δουν από κοντά μοντέλα και των Moto Morini, Italjet, Malaguti, Polaris και Letbe, ενώ θα αποκαλυφθεί και ένα σπέσιαλ μοντέλο.

Η Auto Motor House συστεγάζεται με την I’M Inter Motors, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Το κατάστημα της Auto Motor House στην Νάξο θα το βρείτε στην Οδό Χώρας Εγγαρών (Γρόττα, Τ.Κ. 84300). Τηλέφωνο: 211 775800 (εσωτερικό 355).