Ο Enrico Pellegrino στην MV Agusta

Ένα βαρύ όνομα στην ιταλική εταιρεία
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

16/1/2020

Από τη στιγμή που το θρυλικό όνομα της MV Agusta πέρασε στα χέρια του Ρώσσου επενδυτή Timur Sardarov, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί αρκετά με τη δημιουργία νέων μοντέλων αλλά και στρατηγικών κινήσεων. Μια από αυτές είναι και η μακροπρόθεσμη συνεργασία της MV Agusta με την κινέζικη Loncin για τη δημιουργία μικρού κυβισμού και προσιτών μοτοσυκλετών. Τώρα, ο CEO της MV Agusta, Sardarov προσέλαβε τον Enrico Pellegrino για τη θέση του Head of Business & Network Development, ουσιαστικά τη διαχείριση της εταιρείας. Ο κ.Pellegrino έχει 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της βιομηχανίας και η πρώτη του θέση ήταν στην Ford. Στην καριέρα του έχει συνεργαστεί με την Ducati και την Yamaha Motor Company. Πριν από δέκα χρόνια ξεκίνησε να εργάζεται στην Peugeot Motorycles, που πρόσφατα αγοράστηκε απ’ την Mahindra και ήταν Managing Director πριν γίνει Global Commercial Director του ομίλου. Τώρα, ο ρόλος του στην MV Agusta είναι να αναδιοργανώσει και να αναπτύξει το διαφημιστικό τμήμα της ιταλικής εταιρείας και όχι μόνο.  Η άφιξη του Pellegrino στην MV Agusta μόνο θετική μπορεί να θεωρηθεί, καθώς με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει στο χώρο θα προσπαθήσει να ενισχύσει περισσότερο την φίρμα, ώστε να αναπτυχθεί αυξάνοντας τις πωλήσεις της.

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 - Η Suzuki θα είναι εκεί με νέα μοντέλα και test rides

Θα δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα crossover SV-7GX
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

27/3/2026

Η Suzuki Moto Greece θα είναι στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 που θα διοργανωθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα, από 1 έως 5 Απριλίου.

Η ιαπωνική εταιρεία θα δώσει το παρών με όλη τη γκάμα της και στο περίπτερό της θα δούμε την επιστροφή της GSX-R1000R, τη νέα crossover SV-7GX, την ανανεωμένη GSX-S1000GX, ενώ την πρώτη του εμφάνιση θα κάνει το νέο scooter e-ADDRESS.

r

Παράλληλα, στο περίπτερο της Suzuki θα σας περιμένουν μοτοσυκλέτες σε ανανεωμένες εκδόσεις, μαζί με racing παρουσίες και ειδικά αγωνιστικά project που αποκαλύπτονται για πρώτη φορά, μεταφέροντας τον παλμό των αγώνων στην έκθεση.

Στα πλαίσια της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2026 θα πραγματοποιηθούν test rides σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εκθεσιακό κέντρο, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε τις μοτοσυκλέτες Suzuki.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 θα είναι ανοιχτή για τους φίλους της μοτοσυκλέτας, από την Τετάρτη 1/4 έως την Παρασκευή 3/4, καθημερινά 14:00 - 21:00 και το Σάββατοκύριακo 4/4 - 5/4, 10:00 - 21:00.