ΠΑΛΕΜΟΤ - Μαθήματα Motocross για παιδιά

1-2 Ιουλίου και 29-30 Ιουλίου στην πίστα Motocross στο Αίγιο.
ΠΑΛΕΜΟΤ ΜΧ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/6/2023

Η ΠΑΛΕΜΟΤ και φέτος θα διοργανώσει δυο συναντήσεις Motocross Training τις 1-2 Ιουλίου και 29-30 Ιουλίου στην πίστα Motocross "Δωροθέα Αναστασοπούλου" στο Αίγιο.

Το Motocross Training είναι εκπαιδευτικές ημερίδες MotoCross που αφορούν παιδιά από 4 έως 16 ετών, παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο Motocross και δεν έχουν εμπειρία από αγώνες αλλά και παιδιά που έχουν εμπειρία από αγώνες αλλά θέλουν να προπονηθούν και να εξελιχθούν.

Οι κατηγορίες είναι: 4 έως 6 baby - 6 έως 8 mini - 8 έως 12 ΜΧ65 - 11 έως 14 ΜΧ85 - ΚΑΙ 13 έως 16 ΜΧ125

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου είναι:

Σάββατο - Η πίστα θα είναι ανοιχτή από τις 9,00 π.μ. έως 2,30 μ.μ. και 5,30μ.μ έως το βράδι, για γνωριμία με την πίστα και συμβουλές αγωνιστικής οδήγησης

Κυριακή - Θα γίνει προσομοίωση αγώνα με ένα σκέλος ελεύθερα και δυο σκέλη με εκκίνηση από μπάρα ανά κατηγορία. Ανάμεσα στα ελεύθερα και τα σκέλη θα υπάρχει σεμινάριο εκμάθησης των κανονισμών ενός αγώνα, τον ρόλο που έχουν οι σημαίες αλλά και η συμπεριφορά που πρέπει να έχουν οι αθλητές και συνοδοί απέναντι στους ανθρώπους της οργάνωσης ενός αγώνα .

Στον χώρο της πίστας θα υπάρχει τέντα της ΠΑΛΕΜΟΤ που μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για το ΠΑΛΕΜΟΤ Motocross School For Children.

Ετικέτες

Νεκρός stunt rider στο Hot Wheels Epic Show! Σκοτώθηκε ο Lurrique Ferrari στο Beto Carrero World Park [VIDEO]

Δεν πήρε την φόρα που χρειαζόταν λόγο βροχής
Νεκρός stunt rider στο Hot Wheels Epic Show! Σκοτώθηκε ο Lurrique Ferrari στο Beto Carrero World Park [VIDEO]
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/11/2025

Ο 36χρονος stunt rider Lurrique Ferrari, σκοτώθηκε κατά την διάρκεια επίδειξης στο τεράστιο θεματικό πάρκο Beto Carrero, νοτίως του Σάο Πάολο κατά την διάρκεια του Hot Wheels Epic Show, μία δημοφιλής επίδειξη με μοτοσυκλέτες που αποτελούσε ατραξιόν για το πάρκο.

Έμπειρος και με μεγάλο κοινό που τον ήξερε και τον παρακολουθούσε, ο Lurrique Ferrari τραυματίστηκε πολύ σοβαρά όταν δεν καθάρισε ένα από τα άλματα και τράκαρε πάν στην ράμπα προσγείωσης.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Marieta Konder Bornhausen Hospital όπου λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε θάνατός του και κηδεύτηκε σήμερα παρουσία πορείας εκατοντάδων μοτοσυκλετιστών.

Νεκρός stunt rider στο Hot Wheels Epic Show! Σκοτώθηκε ο Lurrique Ferrari στο Beto Carrero World Park [VIDEO]

Το πάρκο έχει αναστείλει το Hot Wheels Epic Show με μία διαρροή από το γραφείο του εισαγγελέα της Santa Catarina, να κάνει λόγο για διαδρομή που θα μπορούσε να είναι καλύτερα σχεδιασμένη, αν εστίαζε λιγότερο στην πιστότητα με το δημοφιλές παιχνίδι και περισσότερο στην ασφάλεια των stunt rider.

Ωστόσο ακριβώς ένα χρόνο πριν, στο ίδιο πάρκο, ένας άλλος μοτοσυκλετιστής έχασε την ζωή του με παρόμοιο τρόπο και μάλιστα οι ανακοινώσεις για τα συλλυπητήρια είναι καρμπόν αλλάζοντας τα ονόματα.

Για την απόδοση ευθυνών, καθοριστικό ρόλο θα παίξει η αιτία για την οποία η μοτοσυκλέτα του Lurrique Ferrari δεν έφτασε την απαραίτητη ταχύτητα για να καθαρίσει το άλμα καθώς και τι μέτρα είχαν ληφθεί κατά τον σχεδιασμό, για να περιορίζεται ο τραυματισμός σε περίπτωση που δεν καθαρίσει κανείς το άλμα.

 

Σκοτώθηκε **stunt rider **σε επίδειξη **Hot Wheels!** https://www.motomag.gr/news/epikairotita/nekros-stunt-rider-sto-hot-wheels-epic-show-skotothike-o-lurrique-ferrari-sto

Posted by Moto Magazine Greece on Thursday, November 27, 2025

 

 

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.