ΠΑΛΕΜΟΤ - Μαθήματα Motocross για παιδιά

1-2 Ιουλίου και 29-30 Ιουλίου στην πίστα Motocross στο Αίγιο.
ΠΑΛΕΜΟΤ ΜΧ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/6/2023

Η ΠΑΛΕΜΟΤ και φέτος θα διοργανώσει δυο συναντήσεις Motocross Training τις 1-2 Ιουλίου και 29-30 Ιουλίου στην πίστα Motocross "Δωροθέα Αναστασοπούλου" στο Αίγιο.

Το Motocross Training είναι εκπαιδευτικές ημερίδες MotoCross που αφορούν παιδιά από 4 έως 16 ετών, παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο Motocross και δεν έχουν εμπειρία από αγώνες αλλά και παιδιά που έχουν εμπειρία από αγώνες αλλά θέλουν να προπονηθούν και να εξελιχθούν.

Οι κατηγορίες είναι: 4 έως 6 baby - 6 έως 8 mini - 8 έως 12 ΜΧ65 - 11 έως 14 ΜΧ85 - ΚΑΙ 13 έως 16 ΜΧ125

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου είναι:

Σάββατο - Η πίστα θα είναι ανοιχτή από τις 9,00 π.μ. έως 2,30 μ.μ. και 5,30μ.μ έως το βράδι, για γνωριμία με την πίστα και συμβουλές αγωνιστικής οδήγησης

Κυριακή - Θα γίνει προσομοίωση αγώνα με ένα σκέλος ελεύθερα και δυο σκέλη με εκκίνηση από μπάρα ανά κατηγορία. Ανάμεσα στα ελεύθερα και τα σκέλη θα υπάρχει σεμινάριο εκμάθησης των κανονισμών ενός αγώνα, τον ρόλο που έχουν οι σημαίες αλλά και η συμπεριφορά που πρέπει να έχουν οι αθλητές και συνοδοί απέναντι στους ανθρώπους της οργάνωσης ενός αγώνα .

Στον χώρο της πίστας θα υπάρχει τέντα της ΠΑΛΕΜΟΤ που μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για το ΠΑΛΕΜΟΤ Motocross School For Children.

Ετικέτες

Με κάθε αγορά Yamaha Tenere 700, δώρο αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ!

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων Tenere
Με κάθε αγορά μιας Yamaha Tenere, δώρο αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

3/10/2023

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων του ονόματος Tenere στα μοντέλα Off-Road περιπέτειας της Yamaha, η ιαπωνική εταιρεία προσφέρει ως δώρο με κάθε αγορά Tenere 700, αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ!

Η προσφορά αφορά σε γνήσια Αξεσουάρ Yamaha αξίας 540 ευρώ, με την αγορά κάθε νέου μοντέλου Tenere, ανεξαρτήτως έκδοσης, ενώ ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων -εξαιρούνται προϊόντα Akrapovic και Öhlins.

Περισσότερες πληροφορίες για την εορταστική προσφορά θα βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες