Triumph Bond edition - Δημοπρατήθηκαν για καλό σκοπό

Υπογεγραμμένες από τον Daniel Craig και τον CEO της Triumph Nick Bloor
RNLI Triumph Bond Editions
Από το

motomag

29/10/2024

Δύο μοτοσυκλέτες της Triumph από τις περιορισμένης παραγωγής αναμνηστικές εκδόσεις Bond Edition για την ταινία No Time to Die δημοπρατήθηκαν για 72.000 ευρώ, ποσό που θα διατεθεί σε εθελοντική ναυαγοσωστική ομάδα της Βρετανίας.

Ο γνωστός ηθοποιός Daniel Craig, που έχει υποδυθεί τον ρόλο του James Bond, ένωσε τις δυνάμεις του με την Triumph, με τους δυο τους να δημοπρατούν δυο μοτοσυκλέτες από τις αναμνηστικές σειρές Bond Edition, για τις ταινίες του γνωστού Βρετανού μυστικού πράκτορα με τις οποίες η εταιρεία του Hinckley έχει στενούς δεσμούς εδώ και πολλά χρόνια.

Μοτοσυκλέτες της Triumph έχουν πρωταγωνιστήσει αρκετές φορές σε ταινίες του James Bond, ενώ στο παρελθόν η Triumph έχει προβεί επανειλημμένα σε έκδοση αναμνηστικών εκδόσεων, αλλά και σε δημοπρασίες για καλούς σκοπούς.

Τώρα Triumph και Craig κατάφεραν να συλλέξουν 71.995 ευρώ με τη δημοπρασία μιας Scrambler 1200 Bond (33.598€) και Tiger 900 Bond Edition (39.397€).

Τα έσοδα θα αποδοθούν στην RNLI (Royal National Lifeboat Institution), μια ιστορική εθελοντική ναυαγοσωστική ομάδα  που ιδρύθηκε το 1824.

Τα τελευταία 200 χρόνια η RNLI έχει σώσει πάνω από 146.000 ζωές, ενώ βοήθησε και τον ΟΗΕ να υιοθετήσει το πρώτο ψήφισμα για την παγκόσμια πρόληψη του πνιγμού.

Οι νέοι ιδιοκτήτες των συλλεκτικών Triumph θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και σε μια μονοήμερη οδηγική εμπειρία στο Triumph Adventure Experience στην Ουαλία του Ηνωμένου Βασιλείου, παρέα με τους κασκαντέρ Lee Morrison και Paul Edmondson.

Ο ηθοποιός Daniel Craig είπε ότι:“το RNLI βρίσκεται μέσα στην καρδιά μου όλη μου τη ζωή από τότε που μεγάλωσα κοντά στο σταθμό RNLI στο Hoylake. Είμαι χαρούμενος που η δημοπρασία ήταν μια επιτυχία και ελπίζω ότι η δωρεά θα συμβάλει στην απίστευτη δουλειά που κάνει το RNLI για να σώσει ζωές στη θάλασσα”.

Ετικέτες

Μύκονος: Ξεκράνωτος αναβάτης επιχειρεί σούζα - Δεν πήγε πολύ καλά [Video]

Ντυμένος για παραλία, μόνο t-shirt και βερμούδα
souza
Από τον

Παύλο Καρατζά

2/9/2026

Πρόσφατα ένα video είδε το φως της δημοσιότητας, όπου ένας αναβάτης χωρίς κράνος και φορώντας βερμούδα επιχείρησε να κάνει σούζα σε δημόσιο δρόμο, υπερεκτιμώντας τις ικανότητές του.

Ο αναβάτης που, όπως θα δείτε και εσείς, δεν έχει ούτε ένα στοιχείο προστατευτικού εξοπλισμού , επιχείρησε να κάνει σούζα σε δρόμο της Μυκόνου, ο οποίος είναι ανοιχτός στην κυκλοφορία έχοντας πίσω διερχόμενα οχήματα. Η προσπάθεια δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα και ο αναβάτης έπεσε και σύρθηκε στην άσφαλτο.

Εκτός από την δική του σωματική ακεραιότητα, ο αναβάτης έθεσε σε κίνδυνο και εκείνη των συνανθρώπων του που μπορεί να διέρχονταν του σημείου όταν επιχείρησε σούζα χωρίς το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Το μόνο που ευχόμαστε είναι να μην τραυματίστηκε σοβαρά και την επόμενη φορά που θα δοκιμάσει να το κάνει σε χώρο όπου δεν κυκλοφορούν άλλα οχήματα φορώντας όλον τον προστατευτικό εξοπλισμό του.

Παρακάτω και το εν λόγω video:

 
How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014