Triumph Bond edition - Δημοπρατήθηκαν για καλό σκοπό

Υπογεγραμμένες από τον Daniel Craig και τον CEO της Triumph Nick Bloor
RNLI Triumph Bond Editions
Από το

motomag

29/10/2024

Δύο μοτοσυκλέτες της Triumph από τις περιορισμένης παραγωγής αναμνηστικές εκδόσεις Bond Edition για την ταινία No Time to Die δημοπρατήθηκαν για 72.000 ευρώ, ποσό που θα διατεθεί σε εθελοντική ναυαγοσωστική ομάδα της Βρετανίας.

Ο γνωστός ηθοποιός Daniel Craig, που έχει υποδυθεί τον ρόλο του James Bond, ένωσε τις δυνάμεις του με την Triumph, με τους δυο τους να δημοπρατούν δυο μοτοσυκλέτες από τις αναμνηστικές σειρές Bond Edition, για τις ταινίες του γνωστού Βρετανού μυστικού πράκτορα με τις οποίες η εταιρεία του Hinckley έχει στενούς δεσμούς εδώ και πολλά χρόνια.

Μοτοσυκλέτες της Triumph έχουν πρωταγωνιστήσει αρκετές φορές σε ταινίες του James Bond, ενώ στο παρελθόν η Triumph έχει προβεί επανειλημμένα σε έκδοση αναμνηστικών εκδόσεων, αλλά και σε δημοπρασίες για καλούς σκοπούς.

Τώρα Triumph και Craig κατάφεραν να συλλέξουν 71.995 ευρώ με τη δημοπρασία μιας Scrambler 1200 Bond (33.598€) και Tiger 900 Bond Edition (39.397€).

Τα έσοδα θα αποδοθούν στην RNLI (Royal National Lifeboat Institution), μια ιστορική εθελοντική ναυαγοσωστική ομάδα  που ιδρύθηκε το 1824.

Τα τελευταία 200 χρόνια η RNLI έχει σώσει πάνω από 146.000 ζωές, ενώ βοήθησε και τον ΟΗΕ να υιοθετήσει το πρώτο ψήφισμα για την παγκόσμια πρόληψη του πνιγμού.

Οι νέοι ιδιοκτήτες των συλλεκτικών Triumph θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και σε μια μονοήμερη οδηγική εμπειρία στο Triumph Adventure Experience στην Ουαλία του Ηνωμένου Βασιλείου, παρέα με τους κασκαντέρ Lee Morrison και Paul Edmondson.

Ο ηθοποιός Daniel Craig είπε ότι:“το RNLI βρίσκεται μέσα στην καρδιά μου όλη μου τη ζωή από τότε που μεγάλωσα κοντά στο σταθμό RNLI στο Hoylake. Είμαι χαρούμενος που η δημοπρασία ήταν μια επιτυχία και ελπίζω ότι η δωρεά θα συμβάλει στην απίστευτη δουλειά που κάνει το RNLI για να σώσει ζωές στη θάλασσα”.

Ετικέτες

Voge SR450X – Άνοιξαν οι προπαραγγελίες με έκπτωση ανάλογη της προκαταβολής – Πότε προβλέπονται παραδόσεις

Νέο δικύλινδρο σκούτερ της Voge με crossover σχεδίαση
voge sr450x
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

30/4/2026

Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του κοινού στην πρόσφατη Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο Metropolitan Expo, το νέο Voge SR450X έχει ήδη τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του. Στην έκθεση η Mototrend το έδειξε για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος και ανακοίνωσε την τιμή με την οποία θα διατεθεί στη χώρα μας: 6.795 ευρώ.

Εκεί επίσης έγινε για πρώτη φορά γνωστό πως οι προπαραγγελίες για το νέο σκούτερ θα άνοιγαν μέσα στον Απρίλιο, με τις πρώτες παραδόσεις να προβλέπονται για τον Σεπτέμβριο, ενώ ανακοινώθηκε και η προσφορά για όσους σπεύσουν να προπαραγγείλουν, με έκπτωση ισόποση της προκαταβολής με εύρος από 100 ως 500 ευρώ.

Τηρώντας τις εξαγγελίες που έκανε στην έκθεση η Mototrend, λίγο πριν το τέλος το Απρίλη άνοιξε η διαδικασία μέσω της ιστοσελίδα voge.gr/preorder-sr450x.

Το SR450X ξεχωρίζει πρωτίστως χάρη στον δικύλινδρο οκταβάλβιδο κινητήρα 398 cc και 43 hp με crossover/adventure σχεδίαση, κυλώντας σε τροχούς 17 ιντσών μπροστά και 14 πίσω – συνδυασμός που εξασφαλίζει μοτοσυκλετιστικής διάστασης μπροστινή ζάντα, με τον πίσω τροχό να εξασφαλίζει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ικανό για δύο κράνη.

Το νέο σκούτερ της Voge απολαμβάνει επίσης πλουσιότατο πακέτο εξοπλισμού, ο οποίος περιλαμβάνει έγχρωμη TFT οθόνη επτά ιντσών με συνδεσιμότητα, κάμερες καταγραφής εμπρός και πίσω, ΑΒS, TCS, TPMS, ραντάρ ανίχνευσης τυφλού σημείου με ειδοποίηση σύγκρουσης, προβολείς ομίχλης, keyless σύστημα εκκίνησης/ενεργοποίησης, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, θερμαινόμενα γκριπ και θερμαινόμενη σέλα, προστατευτικά κάγκελα, προστατευτικές χούφτες, αντιολισθητικά πατάκια αλουμινίου, USB θύρα φόρτισης και χειρόφρενο.