Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Edition - Παρουσιάστηκε στην Intermot 2022

Θα παραχθεί σε 60 μόλις αντίτυπα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

4/10/2022

Στην Intermot 2022 αποκάλυψε η Triumph την νέα Speed Triple 1200 RR Bond Edition, που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τα 60 χρόνια των ταινιών James Bond και θα παραχθεί σε μόλις 60 αντίτυπα.

H νέα ειδική έκδοση της βρετανικής εταιρείας πατάει πάνω στην πετυχημένη συνεργασία των δυο εμβληματικών ονομάτων (Triumph & Bond) με την τελευταία ταινία του Βρετανού πράκτορα “No time to die”. Εκεί την τιμητική τους είχαν οι Tiger 900 & Scrambler 1200.

Αυτή τη φορά όμως ο Bond προτιμά μια αμιγώς ασφάλτινη μοτοσυκλέτα, με την Speed Triple 1200 RR να “ντύνεται” με λογότυπο “60 Years of Bond” στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ, και να διατίθεται σε μια νέα τριχρωμία.

Και οι 25 ταινίες του James Bond, με τις original γραμματοσειρές τους δίνουν το παρών στο πάνω μέρος του ρεζερβουάρ, ενώ στο cockpit βρίσκεται ένα σχέδιο από κλασικό πιστόλι του Bond, ενώ χρυσές λεπτομέρειες και χρυσά λογότυπα ολοκληρώνουν τη μοναδική εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, ασορτί με το χρυσό πιρούνι της Ohlins.

Κάθε μοτοσυκλέτα θα φέρει στην τιμονόπλακα αύξοντα αριθμό, από το 1 στο 60, δίπλα σε λογότυπα Bond 60.

Μαζί με τη μοτοσυκλέτα η Triumph θα παρέχει στον ιδιοκτήτη και μια κουκούλα με λογότυπα 007, και πιστοποιητικό γνησιότητας υπογεγραμμένο από τον CEO της εταιρείας, Nick Bloor.

Μηχανικά η μοτοσυκλέτα δεν διαφέρει από τη βασική Speed Trple 1200 RR.

Ετικέτες

Morbidelli F125 – Streetfighter με δυνατό εξοπλισμό σε άριστη τιμή

Μετά το scrambler NR125X η Morbidelli φέρνει στην Ελλάδα και ένα ασφάλτινο σπορ γυμνό προδιαγραφών Α1
morbidellil f125
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

30/4/2026

Χτισμένο πάνω στην ίδια βάση με το NR125X, το F125 μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα, πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα με το scrambler μοντέλο, σε μια υλοποίηση με πιο ασφάλτινη και επιθετική εμφάνιση steetfighter.

morbidelli f125

Ο μονοκύλινδρος του F125 αποδίδει 14,7 ίππους και 1.2 χιλιογραμμόμετρα μέσω μονόδρομου συμπλέκτη και εξατάχυτου κιβωτίου, σε μια μοτοσυκλέτα που δηλώνει 143 υγρά κιλά, συμπεριλαμβανομένου ενός γεμάτου ρεζερβουάρ 14 λίτρων.

morbidelli f125

Το F125 διακρίνεται από τον ίδιο εξοπλισμό με το NR125X, ήτοι αναρτήσεις με ανεστραμμένο πιρούνι 33 mm και διαδρομή 130 mm, αμορτισέρ με μοχλικό Pro Link και ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου, δικάναλο ABS της Bosch, οθόνη LCD στα όργανα και δύο παροχές φόρτισης USB-A και USB-C.

morbidelli f125

Η Morbidelli φέρνει το F125 στην Ελλάδα σε δύο χρώματα, μαύρο και γκρι, με πολύ ανταγωνιστική λιανική τιμή στα 2.650 ευρώ.

Ετικέτες