Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross Αρχαία Ολυμπία: Με ζέστη και 110 συμμετοχές

Καυτή ατμόσφαιρα

Ο τρίτος αγώνας της χρονιάς για το Π.Π. Motocross χαρακτηρίστηκε από τις “καυτές” καιρικές συνθήκες, παρά το γεγονός πως οι προβλέψεις για τον καιρό ήθελαν ένα φθινοπωρινό τοπίο με πολλές και δυνατές βροχές. Τελικά όμως ούτε οι προβλέψεις για βροχή, ούτε φυσικά η ζέστη εμπόδισαν τους 110 αγωνιζόμενους να βρεθούν στην Αρχαία Ολυμπία και να δώσουν τον καλύτερο εαυτός. Στα δοκιμαστικά του Σαββάτου ο Γιάννης Τουρατζίδης ήταν εκείνος που δάμασε καλύτερα απ΄ ολους την πίστα και πέτυχετε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας, κάτι που την Κυριακή απέδειξε πως δεν ήταν καθόλου τυχαίο αφού κέρδισε τον πρώτο αγώνα της MX1 με δεύτερο τον Λυρίου και τρίτο τον Ανδρέου ακι ακριβώς το ίδιο έκανε και στον δεύτερο αγώνα της Κυριακής.

Στην MX2 ο Ανέστης Ραδος ήταν ο πιο φορμαρισμένος κατακτώντας δύο νίκες, με τους Ζούνη και Μπάκα πίσω του, τόσο στον πρώτο αγώνα, όσο και στον δεύτερο αγώνα.

Στην OPEN, οι Τομαράς, Δημονιάνης και Αυγέρης είδαν στο τέλος της ημέρας τα ονόματά τους στις τρεις πρώτες θέσεις, ενώ στην Senior η τελική τριάδα ήταν είχε πρώτο τον Καρασακαλίδη και πίσω του τους Καρανάση και Χαραλαμπόπουλο.

Ο Μερκούρης Κωνσταντίνος στην MX 85 και ο Κουκαλιώτης Γιώργος στην MX65 ήταν οι ταχύτεροι πιτσιρικάδες.

Στην κατηγορία των γυναικών Λάμπρου Ιωάννα έφυγε με περισσότερους βαθμούς από την  Λάμπρου Αμαλία.

 

 

Τελικά αποτελέσματα ημέρας ανά κατηγορία: