CFMOTO 675SR – Αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές Απριλίου

Η τρικύλινδρη sport μοτοσυκλέτα της CFMOTO έτοιμη να ανταγωνιστεί τις βρετανικές, ιταλικές και ιαπωνικές προτάσεις
CFMOTO 675SR
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

7/3/2024

Η νέα τρικύλινδρη sport μοτοσυκλέτα της CFMOTO με ονομασία 675SR όπως σας έχουμε ενημερώσει είναι ήδη έτοιμη και το μόνο που μένει είναι να τη δούμε να αποκαλύπτεται στο ευρύ κοινό στην τελική έκδοση παραγωγής της. Αυτό όπως φαίνεται δεν πρόκειται να αργήσει καθώς το 675SR αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στις αρχές Απριλίου.

Στις τελευταίες εικόνες βλέπουμε δύο τρικύλινδρα CFMOTO 675SR με τον χαρακτηριστικό... "ζεβρέ" χρωματισμό που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές για τα μοντέλα δοκιμών τα οποία φέρουν πάνω τους εξοπλισμό για μετρήσεις και συλλογή δεδομένων. Μπορεί ο χρωματισμός που υπάρχει πάνω στις μοτοσυκλέτες να μην είναι αυτός που θα δούμε όταν το μοντέλο βγει στην παραγωγή ωστόσο η μορφή της μοτοσυκλέτας είναι αυτή που θα δούμε στις εκθέσεις των εμπόρων της εταιρείας.

CFMOTO 675SR – Αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές Απριλίου

Ο τρικύλιδρος κινητήρας που θα χρησιμοποιεί το 675SR είναι νέος και έχει αναπτυχθεί από την CFMOTO με αυτόν να έχει 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής, 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο, και 6τάχυτο κιβώτιο. Πληροφορίες για τον ακριβή κυβισμό και για την ιπποδύναμη δεν έχουμε ωστόσο αυτά θα τα γνωρίζουμε πολύ σύντομα.

https://www.motomag.gr/news/nea-montela-epikairotita/cfmoto-675-sr-i-proti-sport-trikylindri-tis-kinas-stoheyei-se-triumph

Όσον αφορά τώρα την εμφάνιση του 675SR ανάμεσα στις φωτογραφίες βλέπουμε και τη φωτογραφία του ανοίγματος του άρθρου η οποία παρουσιάζει υποθετικά πως θα είναι βαμμένο το τρικύλιδρο μοντέλο της CFMOTO στην έκδοση 675SR S. Σε αυτό βλέπουμε το μαύρο-γκρι-κόκκινο χρωματισμό το οποίο συναντάμε και στο 450SR. Πέραν του χρωματισμού βλέπουμε σε κάποια σημεία της μοτοσυκλέτας να υπάρχει μπόλικο ανθρακόνημα όπως στο εμπρός φτερό καθώς και στο αεροδυναμικό βοήθημα που υπάρχει στα εμπρός δισκόφρενα. Ανθρακόνημα υπάρχει επιπρόσθετα στο πλαϊνό φαιρινγκ, κάτω από το ρεζερβουάρ καθώς και στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας ειδικότερα κάτω από την σέλα του αναβάτη.

Η νέα τρικύλινδρη sport πρόταση της CFMOTO θα βρίσκεται κοντά μας σύντομα και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να μπει σφήνα στις υπόλοιπες προτάσεις που βρίσκονται ήδη στην αγορά.

CFMOTO 675SR – Αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές Απριλίου
Ετικέτες

Honda CB500 Super Four 2026 – Παρουσιάστηκε στη CIMAMotor

Διαθέσιμη και με E-clutch Νέα τετρακύλινδη με ρετρό εμφάνιση - Για την αγορά της Κίνας
Honda
Από τον

Παύλο Καρατζά

19/9/2025

H Honda παρουσίασε σήμερα τη νέα τετρακύλιδρη ρετρό μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού CB500 Super Four που θυμίζει την μοτοσυκλέτα των 90’s, Honda CB400 Super Four.

Η μοτοσυκλέτα φέρει έναν υγρόψυκτος εν σειρά τετρακύλινδρο κινητήρα 502 κυβικών. Η απόδοση του 4κύλινδρου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά υπολογίζεται ότι θα είναι κοντά στους 80 ίππους.

Η CB500 Super Four φέρει πλαίσιο δύο δοκών. Στις αναρτήσεις βλέπουμε ανεστραμμένο πιρούνι και monoshcok αμορτισέρ που θα κάνει την μοτοσυκλέτα πιο άνετη σε σχέση με τα διπλά αμορτισέρ του αυθεντικού CB400SF.

Μάλιστα η μοτοσυκλέτα θα φέρει και το ημι-αυτόματο κιβώτιο της Ιαπωνικής εταιρείας E-clutch, όμως θα υπάρχει και επιλογή για μηχανικό κιβώτιο.

Από τις φωτογραφίες, διακρίνουμε την TFT οθόνη 5 ιντσών που η Honda τοποθετεί τελευταία σε όλο και περισσότερα μοντέλα της και προτιμήθηκε έναντι στρογγυλών οργάνων που πολλοί ίσως περίμεναν. Στην έκθεση η 500άρα 4κύλινδρη CB παρουσιάστηκε σε ασημί χρώμα, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμοι άλλοι δύο χρωματισμοί, μαύρο και κόκκινο.

Η μοτοσυκλέτα αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2026.