Δ. ΓΚΟΥΝΤΟΥΦΑΣ Ι.Κ.Ε - Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος AODES

ATV σε 3 κυβισμούς από 650-1.000 κ.εκ., με V2 κινητήρα
AODES by Γκουντούφας ΙΚΕ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/2/2023

H εταιρία Δημήτριος Γκουντούφας ΙΚΕ ανέλαβε την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή στην Ελλάδα των οχημάτων ATV της AODES (πρώην ODES).

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ:

"Η γκάμα της AODES αποτελείται από τη νέα σειρά των τετράτροχων PATHCROSS™ που είναι εξοπλισμένα με έναν τεχνολογικά εξελιγμένο, εξαιρετικό κινητήρα V-2.

Τέσσερα μοντέλα και τρεις κυβισμοί στα 650, 850 και 1000 cc, με απόδοση 53, 60 και 86 ίππων αντίστοιχα, προσφέρονται είτε σε μικρά, είτε σε μεγάλα πλαίσια.

Τα πρώτα οχήματα αναμένονται τον Απρίλιο. Ανακαλύψτε τον κόσμο των AODES!

Δ.ΓΚΟΥΝΤΟΥΦΑΣ ΙΚΕ

Λ.Μεσογείων 527 Αγία Παρασκευή 15343

Τηλ: 210-6000711 / 6010070

Ετικέτες

Morbidelli T125WR: Έγγραφα κατοχύρωσης αποκαλύπτουν νέα μικρή off-road μοτοσυκλέτα

Η εταιρεία επεκτείνει τη χωμάτινη γκάμα της
Morbidelli
Από τον

Παύλο Καρατζά

15/5/2026

Μια σειρά καταχωρήσεων σχεδίων στην Κίνα προαναγγέλλει μια νέα μοτοσυκλέτα dual-sport της Morbidelli.

Το T125WR είναι όνομα που δόθηκε σε αυτή τη μηχανή στα έγγραφα καταχώρησης σχεδίου, αλλά δεν είναι απαραίτητα ο τελικός εμπορικός τίτλος του μοντέλου που διαθέτει μονοκύλινδρο κινητήρα με απόδοση που λογικά θα πλησιάζει τους 15 ίππους.

Η μοτοσυκλέτα φέρει ανεστραμμένο πιρούνι, ψηλό φτερό, χούφτες και έναν μικρό κεντρικό προβολέα που θυμίζει έντονα Suzuki DR-Z4S τελευταίας γενιάς, ενώ στην ουσία η μικρή κινέζικη off-road μοτοσυκλέτα θα έρθει να σταθεί απέναντι στη νέα Yamaha WR125R.

Η Morbidelli έχει ήδη στη γκάμα της ένα ανάλογο on-off μοντέλο ονόματι Τ125, καθώς και μια adventure παραλλαγή με φέρινγκ, Τ125Χ, ωστόσο οι εικόνες της πατέντας αποκαλύπτουν ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο και πιθανώς και νέο κινητήρα.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο και για το αν πρόκειται να το δούμε στη χώρα μας.

 

Ετικέτες