EICMA 2024: CFMOTO 700MT - Στα πρότυπα του 800MT

Μετά την αναβάθμιση του μεγάλου αδελφού στην έκδοση 800MTX 
CFMOTO 700MT
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/11/2024

Δίπλα στην παρουσίαση του 800MTX που σας είχαμε δείξει νωρίτερα, μιας μοτοσυκλέτας που ανεβάζει τον πήχη σε design, εξοπλισμό και επιδόσεις σε σχέση με το 800MT, η CFMOTO φέρνει στην αγορά τη νέα έκδοση του 700ΜΤ, που με τη σειρά του αναβαθμίζεται εμφανισιακά τουλάχιστον στα πρότυπα του 800MT.

Η μοτοσυκλέτα δείχνει πιο όμορφη από πριν, ενώ αντί για τις χυτές ζάντες των 17 ιντσών τώρα φέρει ακτινωτές 19 και 17. 

Το ρεζερβουάρ δείχνει να έχει κερδίσει 2 λίτρα αφού δηλώνεται στα 20 αντί των 18 του προηγούμενου μοντέλου, ενώ η μοτοσυκλέτα έχει τόσο δικάναλο ABS όσο και Traction Control.

Οι αναρτήσεις και το ψαλίδι δείχνουν να μην έχουν αλλάξει σε σχέση με πριν, ενώ οι διαδρομές πιρουνιού και αμορτισέρ δίνονται στα 150 mm και στα 148 mm αντίστοιχα. Ίδια παραμένει και η μέγιστη ιπποδύναμη του δικύλινδρου εν σειρά κινητήρα, στους 67 hp. Αντίθετα η ροπή δείχνει μειωμένη στα 6,1 kgm από 6,9, μπορεί και ως αποτέλεσμα των Euro 5+ προδιαγραφών.

Μειωμένη δείχνει η απόσταση της σέλας από το έδαφος, στα 800 mm αντί των 820 mm, ενώ δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει τυπογραφικό λάθος στο δελτίο τύπου πάντως το βάρος της μοτοσυκλέτας αναφέρεται στα πολλά 258 γεμάτα κιλά!

Η οθόνη οργάνων είναι έγχρωμη TFT 5 ιντσών, τα φώτα είναι full-LED και το T-Box ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό.

Ετικέτες

Η Multistrada V4 Rally συμμετέχει πλέον στο πρόγραμμα Ducati Factory Made

Επεκτείνεται το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

24/4/2026

Η Ducati επεκτείνει το πρόγραμμα Ducati Factory Made εντάσσοντας τη Multistrada V4 Rally, τη μεγάλη on/off των Ιταλών που έχει σχεδιαστεί για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων χάρη στο ρεζερβουάρ καυσίμου 30 λίτρων, την ανάρτηση Adaptative DSS EVO μεγάλης διαδρομής και το υψηλό επίπεδο άνεσης.

Λίγους μήνες πριν σας είχαμε ενημερώσει για την έναρξη του προγράμματος Ducati Factory Made. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων που αφορά το κοστούμι, το υποπλαίσιο και τα φρένα, έτσι ώστε ο κάθε αναβάτης να μπορεί να προσαρμόσει τη Ducati στα αγαπημένα του χρώματα.

Η πρώτη μοτοσυκλέτα που μπήκε στο εν λόγω πρόγραμμα ήταν η Multistrada V4, ενώ πλέον η Ducati μας ενημερώνει πως και η Multistrada V4 Rally θα μπορεί να προσαρμοστεί αντίστοιχα, με το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής.

Multistrada

Τα διαθέσιμα χρώματα περιλαμβάνουν τις σειρές Icone (με παραδοσιακούς χρωματισμούς της εταιρείας), Style (γυαλιστερό φινίρισμα), Sophistication (ματ φινίρισμα), όπως και τα χρώματα του - συνεργάτη της Ducati - Automobili Lamborghini Ad Personam, Viola Pasifae, Arancio Xanto και Blu Uranus.

Εκτός των χρωμάτων των φέρινγκ, οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικό χρώμα για το πλαίσιο, το υποπλαίσιο και τις ζάντες, ενώ μπορούν να προσθέσουν από σέλες αναβάτη και αναρτήσεις, έως τα πακέτα εξοπλισμού των εκδόσεων Touring, Adventure, Sport, Tech και Enduro.