Indian FTR x RSD Super Hooligan 2024 - Φόρος τιμής στο Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Super Hooligan [VIDEO]

Έκδοση περιορισμένης παραγωγής 300 κομματιών, σε συνεργασία με την εταιρεία Roland Sands Design (RSD)
motomag Indian FTR x RSD Super Hooligan 2024 – Αποτιώντας φόρο τιμής στο πρωτάθλημα Super Hooligan [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

22/2/2024

Η Indian Motorcycle παρουσίασε μία ειδική έκδοση της FTR σε συνεργασία με τη Roland Sands Design (RSD) η οποία θα διατεθεί σε 300 αριθμημένα κομμάτια για όλον τον κόσμο, με τα 150 εξ αυτών να προορίζονται για τις αγορές της Βόρειας Αμερικής.

Indian FTR x RSD Super Hooligan 2024 – Αποτιώντας φόρο τιμής στο πρωτάθλημα Super Hooligan [VIDEO]

Η Indian FTR x RSD Super Hooligan σχεδιάστηκε για να τιμήσει το πρωτάθλημα Super Hooligan, κατηγορία του Εθνικού Πρωταθλήματος Ταχύτητας MotoAmerica των Η.Π.Α. στο οποίο αγωνίζονται δικύλινδρες μοτοσυκλέτες από 750 κ. εκ. και πάνω καθώς και τρικύλινδρες μοτοσυκλέτες έως 900κ. εκ.

Indian FTR x RSD Super Hooligan 2024 – Αποτιώντας φόρο τιμής στο πρωτάθλημα Super Hooligan [VIDEO]

Το FTR x RSD Super Hooligan το οποίο βασίζεται στο FTR R Carbon χρησιμοποιεί τον υγρόψυκτο V2 κινητήρα των 1.203 κ. εκ. απόδοσης 123 ίππων και 12,03 χιλιογραμμόμετρων ροπής. Στις αναρτήσεις συναντάμε ένα πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι της Öhlins, ενώ πίσω υπάρχει μονό αμορτισέρ της ίδιας εταιρείας.

Στην πέδηση η Brembo αναλαμβάνει το φρενάρισμα, ενώ τα δύο τελικά εξάτμισης της Akrapovič στην έκδοση Indian FTR x RSD Super Hooligan είναι βαμμένα σε ασημί χρώμα. Τα αντίβαρα του τιμονιού, το καπάκι λαδιού και του ψυγείου, τα ρυθμιζόμενα μαρσπιέ έρχονται από την Gilles Tooling, ενώ εκατέρωθεν του ρεζερβουάρ βλέπουμε να συνυπάρχουν τα λογότυπα της Indian Motorcycle και της RSD.

Indian FTR x RSD Super Hooligan 2024 – Αποτιώντας φόρο τιμής στο πρωτάθλημα Super Hooligan [VIDEO]

Ο εξοπλισμός του FTR x RSD Super Hooligan περιλαμβάνει επίσης μία στρογγυλή έγχρωμη TFT οθόνη αφής 4 ιντσών. Μέσω της λειτουργίας RIDE COMMAND, προσφέρει στον χρήστη δυνατότητα συνδεσιμότητας με δυνατότητες μουσικής, τηλεφωνίας και turn-by-turn πλοήγησης με το smartphone του αναβάτη και τρία διαφορετικά Riding Modes (Rain, Standard και Sport).

Η αριθμημένη έκδοση Indian FTR x RSD Super Hooligan είναι βαμμένη σε μαύρο μεταλλικό χρώμα, με τα γραφικά να είναι όμοια με αυτά που χρησιμοποιεί η Indian στο Πρωτάθλημα Super Hooligan. Το πλαίσιο και οι ζάντες έχουν κόκκινο χρώμα ενώ τα τρία number plates που υπάρχουν στην μοτοσυκλέτα φιλοξενούν τον αριθμό “1” ο οποίος αποτελεί αναφορά στον Πρωταθλητή αναβάτη της Indian, Tyler O’Hara ο οποίος κέρδισε τον τίτλο στο Super Hooligan τις τελευταίες δύο χρονιές. Επιπρόσθετα στο μέσον του ρεζερβουάρ υπάρχει πλακέτα η οποία έχει επίσης τον αριθμό “1” με αναφορά στο Πρωτάθλημα Super Hooligan καθώς και τον αύξοντα αριθμό της μοτοσυκλέτας.

Indian FTR x RSD Super Hooligan 2024 – Αποτιώντας φόρο τιμής στο πρωτάθλημα Super Hooligan [VIDEO]

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την εμφάνιση της Indian FTR x RSD Super Hooligan ακόμη πιο αγωνιστική, καθώς θα μπορούν να προσθέσουν τα αυτοκόλλητα όλων των χορηγών της ομάδας στο πλαστικό κάλυμμα της ουράς, στην καρίνα κινητήρα, στα προστατευτικά του ψυγείου και στο μπροστινό φτερό.

Indian FTR x RSD Super Hooligan 2024 – Αποτιώντας φόρο τιμής στο πρωτάθλημα Super Hooligan [VIDEO]

Η αριθμημένη δημιουργία της Indian Motorcycle σε συνεργασία με την Roland Sands Design είναι ήδη προς πώληση, στην τιμή των 18.499 δολαρίων.

Ετικέτες

Thrust Motor DSR 125 & 150 - Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους στην Ελλάδα

Τρεις εκδόσεις, τρεις χρωματικές παλέτες και προσιτές τιμές
motomag Thrust Motor DSR 125 & 150 – Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους στην Ελλάδα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

16/4/2024

Η νέα οικογένεια urban scooter DSR της Thrust Motor, σε δύο κυβισμούς 125 και 150 κ.εκ. η οποία περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις εξοπλισμού και τρία μοντέρνα χρώματα είναι πλέον ετοιμοπαράδοτη, ενώ έχουν ανακοινωθεί και οι τιμές των τριών αυτών μοντέλων.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός των DSR και οι μικρές διαστάσεις τους τα καθιστούν ιδανικά για τις αστικές μετακινήσεις. Τα DSR διαθέτουν χαμηλή ζελατίνα η οποία προφυλάσσει τον κορμό του αναβάτη, κρατώντας μακριά τον αέρα που μπορεί να τον ενοχλεί στην καθημερινή μετακίνηση. Η σέλα τους είναι γενναιόδωρη σε διαστάσεις τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη, ενώ ο τελευταίος έχει στη διάθεση του και πρακτικές χειρολαβές.

Τα τρία DSR μοιράζονται την ίδια βάση πλαισίου, κοστουμιού, αναρτήσεων (συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι και δυο αμορτισέρ πίσω) και τροχών (14 ιντσών μπροστά και 13 ιντσών πίσω), έχοντας διαφορές σε κυβισμό, τρόπο ψύξης και εξοπλισμό. Και στα τρία όμοιο είναι το ύψος σέλας στα 770 χλστ., ενώ ίδιο είναι και το μεταξόνιο στα 1.375 χλστ.

Thrust Motor DSR 125 & 150 – Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους στην Ελλάδα

Το DSR 125 AC το οποίο είναι το πιο οικονομικό από τις τρείς εκδόσεις, εφοδιάζεται με αερόψυκτο τετράχρονο κινητήρα 125 κυβικών, απόδοσης 9,5 hp / 7.500 rpm με ροπή 1 kgm / 6.000 rpm. Το βάρος του ανακοινώνεται στα 124 στεγνά και στα 135 γεμάτα κιλά. Το DSR 125 AC όσον αφορά την πέδηση εξοπλίζεται με δισκόφρενο 240 χλστ. μπροστά και δισκόφρενο 220 χλστ. πίσω, ενώ υπάρχει σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Ο αναβάτης επιπρόσθετα έχει στη διάθεση του ψηφιακή οθόνη οργάνων TFT, η οποία του παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Οι κορυφαίες εκδόσεις είναι αμφότερες υγρόψυκτες, ενώ λόγω κυβισμού απευθύνονται η μέν DSR 125 LC στην Α1 κατηγορία διπλωμάτων, η δε DSR 150 LC στην Α2 κατηγορία. Το DSR 125 LC ανεβάζει τον πήχη όσον αφορά τον εξοπλισμό σε σχέση με την αερόψυκτη έκδοση, καθώς πέρα από τον δυνατότερο κινητήρα με τους 11,6 hp / 8.500 rpm και 1,14 kgm / 6.500 rpm, εξοπλίζεται με keyless σύστημα, σύστημα start-stop με ηλεκτροκινητήρα που παίζει τον ρόλο τόσο της γεννήτριας όσο και της μίζας, ABS, TCS και έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT. Το βάρος είναι ελαφρώς αυξημένο σε σχέση με το αερόψυκτο μοντέλο, στα 127 στεγνά και 138 γεμάτα κιλά.

Thrust Motor DSR 125 & 150 – Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους στην Ελλάδα

Το μεγαλύτερο και πιο δυνατό μοντέλο της νέας οικογένειας αστικών scooter της Thrust Motor είναι το DSR 150 LC, το οποίο αποδίδει 14,7 hp / 8.500 rpm και 1,4 kgm / 6.500 rpm. Όπως και στο 125 LC, έτσι και εδώ έχουμε τον ίδιο κορυφαίο εξοπλισμό, με ABS, TCS, TFT οθόνη οργάνων, keyless σύστημα και σύστημα Start-Stop.

Τα τρία DSR είναι πλέον ετοιμοπαράδοτα, με το DSR 125 AC ’14 να κοστίζει 2,090 ευρώ, με το DSR 125 LC ABS+TCS να κοστίζει 2,695 ευρώ και το DSR 150 LC ABS+TCS να κοστίζει 2,890 ευρώ.

Thrust Motor DSR 125 & 150 – Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους στην Ελλάδα
Ετικέτες