Moto Guzzi V7 Stone Ten – Ανακοινώθηκε η τιμή του στην Ελλάδα

Τον Απρίλιο θα είναι διαθέσιμο το μοντέλο στα σημεία πώλησης της εταιρείας
Moto Guzzi V7 Stone Ten
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/2/2024

Η νέα roadster μοτοσυκλέτα της Moto Guzzi η οποία παρουσιάστηκε στην έκθεση Motor Bike Expo 2024 ξεκινά το εμπορικό της ταξίδι στη χώρα μας, με την ελληνική αντιπροσωπεία να κάνει γνωστό πως το V7 Stone Ten θα τιμάται στα 10.890 ευρώ.

Βασισμένο στο V7, το νέο μοντέλο της Moto Guzzi αντλεί έμπνευση από το λογότυπο της κοινότητας “The Clan”, που δημιουργήθηκε το 2014 με στόχο να συγκεντρώσει σε ένα σημείο όλους τους ιδιοκτήτες και φίλους της Moto Guzzi. Το V7 Stone Red χρησιμοποιεί τον εγκάρσια τοποθετημένο αερόψυκτο V2 κινητήρα των 583 κ. εκ. Στη συγκεκριμένη έκδοση το roadster ιταλικό μοντέλο εφοδιάζεται με τα δύο τελικά της Arrow, τα οποία ανήκουν στον κατάλογο των εξτρά αξεσουάρ της Moto Guzzi -μπορούν να τοποθετηθούν σε όλες τις εκδόσεις του roadster μοντέλου-, τα οποία σύμφωνα με την εταιρεία αυξάνουν την ιπποδύναμη με την μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 66,5 ίππους -από 65,2 στις άλλες εκδόσεις- στις 6.700 στροφές, με την ροπή να αγγίζει τα 7,64 χιλιογραμμόμετρα (από τα 7,44) στις 4.900 στροφές.

Moto Guzzi V7 Stone Ten – Ανακοινώθηκε η τιμή του στην Ελλάδα

Όσον αφορά την εμφάνιση του V7 Stone Ten, το λευκό ρεζερβουάρ έχει στο πάνω μέρος του βαφτεί με μαύρο και καρό, αντλώντας έμπνευση από το λογότυπο της “The Clan”. Γύρω από αυτό βλέπουμε ένα κόκκινο σιρίτι, με το ανωδιωμένο καπάκι του ρεζερβουάρ να είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα. Την σπορ εικόνα που αποπνέει η νέα έκδοση, συμπληρώνει το βαμμένο σε κόκκινο χρώμα έμβλημα του αετού, το σήμα V7 που βρίσκεται στα καπάκια κάτω από την μαύρη σέλα με κόκκινες εξωτερικές ραφές, οι λεπτομέρειες στους τροχούς, αλλά και τα δύο αμορτισέρ πίσω.

Moto Guzzi V7 Stone Ten – Ανακοινώθηκε η τιμή του στην Ελλάδα

Στον εξοπλισμό της Stone Ten, περιλαμβάνονται ακόμη μία πλάκα στο τιμόνι, στην οποία αναγράφεται το όνομα του μοντέλου, και bar-end καθρέπτες, οι οποίοι δίνουν μία πιο καθαρή εικόνα στη μοτοσυκλέτα. Για τη συγκεκριμένη έκδοση τα καπάκια της κεφαλής του κινητήρα έχουν βαφτεί σε ανθρακί χρώμα, ενώ τα προστατευτικά των σωμάτων ψεκασμού είναι μαύρα. Η νέα Moto Guzzi V7 Stone Ten αναμένεται να είναι διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Moto Guzzi από τον Απρίλιο, με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 10.890 € με την εταιρεία να παρέχει στους υποψήφιους αγοραστές ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Moto Guzzi V7 Stone Ten – Ανακοινώθηκε η τιμή του στην ΕλλάδαMoto Guzzi V7 Stone Ten – Ανακοινώθηκε η τιμή του στην Ελλάδα
Ετικέτες

Thrust Motor DSR 125 & 150 - Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους στην Ελλάδα

Τρεις εκδόσεις, τρεις χρωματικές παλέτες και προσιτές τιμές
motomag Thrust Motor DSR 125 & 150 – Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους στην Ελλάδα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

16/4/2024

Η νέα οικογένεια urban scooter DSR της Thrust Motor, σε δύο κυβισμούς 125 και 150 κ.εκ. η οποία περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις εξοπλισμού και τρία μοντέρνα χρώματα είναι πλέον ετοιμοπαράδοτη, ενώ έχουν ανακοινωθεί και οι τιμές των τριών αυτών μοντέλων.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός των DSR και οι μικρές διαστάσεις τους τα καθιστούν ιδανικά για τις αστικές μετακινήσεις. Τα DSR διαθέτουν χαμηλή ζελατίνα η οποία προφυλάσσει τον κορμό του αναβάτη, κρατώντας μακριά τον αέρα που μπορεί να τον ενοχλεί στην καθημερινή μετακίνηση. Η σέλα τους είναι γενναιόδωρη σε διαστάσεις τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη, ενώ ο τελευταίος έχει στη διάθεση του και πρακτικές χειρολαβές.

Τα τρία DSR μοιράζονται την ίδια βάση πλαισίου, κοστουμιού, αναρτήσεων (συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι και δυο αμορτισέρ πίσω) και τροχών (14 ιντσών μπροστά και 13 ιντσών πίσω), έχοντας διαφορές σε κυβισμό, τρόπο ψύξης και εξοπλισμό. Και στα τρία όμοιο είναι το ύψος σέλας στα 770 χλστ., ενώ ίδιο είναι και το μεταξόνιο στα 1.375 χλστ.

Thrust Motor DSR 125 & 150 – Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους στην Ελλάδα

Το DSR 125 AC το οποίο είναι το πιο οικονομικό από τις τρείς εκδόσεις, εφοδιάζεται με αερόψυκτο τετράχρονο κινητήρα 125 κυβικών, απόδοσης 9,5 hp / 7.500 rpm με ροπή 1 kgm / 6.000 rpm. Το βάρος του ανακοινώνεται στα 124 στεγνά και στα 135 γεμάτα κιλά. Το DSR 125 AC όσον αφορά την πέδηση εξοπλίζεται με δισκόφρενο 240 χλστ. μπροστά και δισκόφρενο 220 χλστ. πίσω, ενώ υπάρχει σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Ο αναβάτης επιπρόσθετα έχει στη διάθεση του ψηφιακή οθόνη οργάνων TFT, η οποία του παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Οι κορυφαίες εκδόσεις είναι αμφότερες υγρόψυκτες, ενώ λόγω κυβισμού απευθύνονται η μέν DSR 125 LC στην Α1 κατηγορία διπλωμάτων, η δε DSR 150 LC στην Α2 κατηγορία. Το DSR 125 LC ανεβάζει τον πήχη όσον αφορά τον εξοπλισμό σε σχέση με την αερόψυκτη έκδοση, καθώς πέρα από τον δυνατότερο κινητήρα με τους 11,6 hp / 8.500 rpm και 1,14 kgm / 6.500 rpm, εξοπλίζεται με keyless σύστημα, σύστημα start-stop με ηλεκτροκινητήρα που παίζει τον ρόλο τόσο της γεννήτριας όσο και της μίζας, ABS, TCS και έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT. Το βάρος είναι ελαφρώς αυξημένο σε σχέση με το αερόψυκτο μοντέλο, στα 127 στεγνά και 138 γεμάτα κιλά.

Thrust Motor DSR 125 & 150 – Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους στην Ελλάδα

Το μεγαλύτερο και πιο δυνατό μοντέλο της νέας οικογένειας αστικών scooter της Thrust Motor είναι το DSR 150 LC, το οποίο αποδίδει 14,7 hp / 8.500 rpm και 1,4 kgm / 6.500 rpm. Όπως και στο 125 LC, έτσι και εδώ έχουμε τον ίδιο κορυφαίο εξοπλισμό, με ABS, TCS, TFT οθόνη οργάνων, keyless σύστημα και σύστημα Start-Stop.

Τα τρία DSR είναι πλέον ετοιμοπαράδοτα, με το DSR 125 AC ’14 να κοστίζει 2,090 ευρώ, με το DSR 125 LC ABS+TCS να κοστίζει 2,695 ευρώ και το DSR 150 LC ABS+TCS να κοστίζει 2,890 ευρώ.

Thrust Motor DSR 125 & 150 – Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους στην Ελλάδα
Ετικέτες