Σέρρες: Πρώτα χρονομετρημένα BMU και Παν.Πρωτ.Ταχύτητας – Μπόλικη δράση και πτώσεις

Γεμάτη ημέρα των πρώτων δοκιμών στις Σέρρες
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

22/10/2022

Με μπόλικο θέαμα ξεκίνησε το BMU στα πλαίσια του οποίου γίνεται και ο 3ος και 4ος αγώνας του Παν.Πρωτ.Ταχύτητας στο οποίο οι συμμετοχές είναι ελάχιστες και μετά και τον τραυματισμό του Παπαγγέλου που αγωνίζεται στα Superbike τώρα πρακτικά τρέχει το βάθρο μόνο του. Για τον Καρακώστα έχει μικρή σημασία κάτι τέτοιο, καθώς όλα τα προγνωστικά ήταν υπέρ του για την πρώτη του σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, πριν ακόμη αυτή ξεκινήσει, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι εικόνα αυτή που θέλεις να δεις.

Καμουφλάρεται βέβαια μέσα σε ένα γεμάτο, πλήρες grid από τους αναβάτες του BMU.

Για τον Άλεξ Παπαγεωργίου που κάνει μία μεγάλη προσπάθεια φέτος και ακολουθεί το BMU πλήρως το γεμάτο grid στην supersport δεν είναι με εικονικούς αντιπάλους αλλά κανονικούς και εκεί έχει τώρα άλλους τρεις συμπατριώτες μας κάνοντας δύο αγώνες σε έναν.

Τα πράγματα στην πίστα εξελίχθηκαν σε ομαλό ρυθμό πλην ορισμένων αρχικών πτώσεων που οφείλονταν και στην υγρασία που υπήρχε ενώ σημαντική ήταν και μία γρήγορη αλλαγή στο πρόγραμμα για να συμπτυχθούν οι χρόνοι και να προλάβουν το τελευταίο φως της ημέρας.

Σήμερα θα ξεκινήσουμε σε λίγο με τις δεύτερες χρονομετρημένες δοκιμές και έπειτα με τους πρώτους αγώνες.

Δείτε τα αποτελέσματα των πρώτων χρονομετρημένων και παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στην GALLERY BMU TP1
 

BMU Awards 2022: Βράβευση Παπαγεωργίου και Μαυρόπουλου στο Βουκουρέστι

Δύο διπλοί πρωταθλητές
BMU Awards 2022
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

13/12/2022

Στο Βουκουρέστι έγινε η απονομή των Πρωταθλητών του BMU 2022 όπου βρέθηκαν και βραβεύτηκαν οι δύο Έλληνες Πρωταθλητές Βαλκανίων και ταυτόχρονα Πρωταθλητές Ελλάδος Άλεξ Παπαγεωργίου και Κωσταντίνος Μαυρόπουλος.

Μετά από 14 συνολικά αγώνες εκ των οποίων οι τέσσερεις από αυτούς που έγιναν στην πίστα των Σερρών μετρούσαν και για το ελληνικό πρωτάθλημα ταχύτητας, ο πολυπρωταθλητής Άλεξ Παπαγεωργίου κατέκτησε άλλο ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος στην κατηγορία Supersport και τον αντίστοιχο τίτλο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Παρά τα 47 του χρόνια, ο Άλεξ Παπαγεωργίου συνεχίζει να διακρίνεται σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες και αυτή τη φορά είχε ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα με πολλούς αγώνες και πολλά ταξίδια.

Άλεξ Παπαγεωργίου
Άλεξ Παπαγεωργίου Πρωταθλητής BMU 2022

Αντίστοιχη προσπάθεια και επιτυχία σημείωσε και ο Κωνσταντίνος στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των Supersport 300, κατακτώντας και αυτός τους δύο τίτλους για το 2022.

Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος
Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος Πρωταθλητής SS300 2022