Σέρρες: Πρώτα χρονομετρημένα BMU και Παν.Πρωτ.Ταχύτητας – Μπόλικη δράση και πτώσεις

Γεμάτη ημέρα των πρώτων δοκιμών στις Σέρρες
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

22/10/2022

Με μπόλικο θέαμα ξεκίνησε το BMU στα πλαίσια του οποίου γίνεται και ο 3ος και 4ος αγώνας του Παν.Πρωτ.Ταχύτητας στο οποίο οι συμμετοχές είναι ελάχιστες και μετά και τον τραυματισμό του Παπαγγέλου που αγωνίζεται στα Superbike τώρα πρακτικά τρέχει το βάθρο μόνο του. Για τον Καρακώστα έχει μικρή σημασία κάτι τέτοιο, καθώς όλα τα προγνωστικά ήταν υπέρ του για την πρώτη του σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, πριν ακόμη αυτή ξεκινήσει, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι εικόνα αυτή που θέλεις να δεις.

Καμουφλάρεται βέβαια μέσα σε ένα γεμάτο, πλήρες grid από τους αναβάτες του BMU.

Για τον Άλεξ Παπαγεωργίου που κάνει μία μεγάλη προσπάθεια φέτος και ακολουθεί το BMU πλήρως το γεμάτο grid στην supersport δεν είναι με εικονικούς αντιπάλους αλλά κανονικούς και εκεί έχει τώρα άλλους τρεις συμπατριώτες μας κάνοντας δύο αγώνες σε έναν.

Τα πράγματα στην πίστα εξελίχθηκαν σε ομαλό ρυθμό πλην ορισμένων αρχικών πτώσεων που οφείλονταν και στην υγρασία που υπήρχε ενώ σημαντική ήταν και μία γρήγορη αλλαγή στο πρόγραμμα για να συμπτυχθούν οι χρόνοι και να προλάβουν το τελευταίο φως της ημέρας.

Σήμερα θα ξεκινήσουμε σε λίγο με τις δεύτερες χρονομετρημένες δοκιμές και έπειτα με τους πρώτους αγώνες.

Δείτε τα αποτελέσματα των πρώτων χρονομετρημένων και παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στην GALLERY BMU TP1
 

Ντίνος Μαυρόπουλος - Διπλός Πρωταθλητής SSP300 2023, σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας και BMU

Με νέο, επίσημο ρεκόρ πίστας, στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών
Ντίνος Μαυρόπουλος
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/10/2023

Ο Ντίνος Μαυρόπουλος πήρε όχι έναν, αλλά δύο τίτλους στην κατηγορία SSP300 για το 2023, τον πρώτο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας που διεξήχθη αποκλειστικά στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, και τον δεύτερο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας. Παράλληλα, “έγραψε” και νέο ρεκόρ πίστας στις Σέρρες, με 1:23.832, έναν εντυπωσιακό χρόνο αν λάβεις υπόψη σου την έλλειψη κυβισμού, και το πόσο χάνει μια SSP300 μοτοσυκλέτα στη μεγάλη ευθεία. Σημειώστε πως ο νεαρός Έλληνας αναβάτης είχε πετύχει τον ίδιο άθλο (διπλός Πρωταθλητής) και πέρυσι!

Το τελευταίο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος και του Πανελλήνιου έκλεισε για τον Μαυρόπουλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: δυο νίκες , Pole position και ένα Ρεκόρ πίστας! Έτσι έκλεισε το φετινό πρωτάθλημα με πολύ δυνατούς αγώνες και με αποκόμιση μεγάλης και πολύτιμης εμπειρίας.

Ντίνος Μαυρόπουλος

Σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση των δύο τίτλων, ο Ντίνος Μαυρόπουλος (δεξιά στην άνω φωτό) ευχαρίστησε την ομάδα του, ARP Racing Academy, και όλους όσους πίστεψαν σε εκείνον για άλλη μια αγωνιστική χρονιά.

@arp_academy @yamahamotorgreece @yamaha_racing_hellas @sambacoffeeroasters @motoholicsgr @motodynamicsgr @motod1rect @alpinestars @nolangroup @pirelli @dnafilters @extraproducts.tasoulis @yamaha_spiliotis1_official @mouratisgp @lyopayofficial @greekmadness_ @nikos9295 @solid.lift @vgrteamgeorgakopoulos

Ετικέτες