Μουσεία Ducati και Lamborghini - Επίσκεψη και στα δύο με μειωμένη τιμή

Από τις 25 Μαρτίου έως και 7 Μαίου, στη Μπολόνια
Μουσεία Ducati, Lamborghini
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/3/2023

Ducati και Lamborghini προσφέρουν στους φιλους των δυο εταιρειών την ευκαιρία να επισκεφθούν τα μουσεία τους στη Μπολόνια την ίδια μέρα, με μειωμένη τιμή εισιτηρίου και με δωρεάν μεταφορά μεταξύ τους, με λεωφορείο.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, την άνοιξη του 2023, Ducati & Lamborghini προσφέρουν μειωμένο εισιτήριο για την επίσκεψη των δυο μουσείων των εμβληματικών εταιρειών της Motor Valley, σε Borgo Panigale και Sant’Agata, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τα σαββατοκύριακα.

Οι συνδυαστικές επισκέψεις στα δυο μουσεία θα γίνονται σε γκρουπ που δεν θα υπερβαίνουν τα 15 άτομα, με ξεναγό που θα μιλά ιταλικά το ένα σαββατοκύριακο και αγγλικά το επόμενο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν από νωρίς τα εισιτήρια για τη συνδυαστική προσφορά, είτε μέσω του site της Ducati είτε μέσω εκείνου της Lamborghini.

Tour guide

Πέρα από την παραπάνω προσφορά, το μουσείο της Ducati διαθέτει πλέον τη δυνατότητα για Discovery Tour με τον Livio Lodi, τον έφορο του μουσείου, εξπέρ στην ιστορία της εταιρείας, πρόθυμο να μοιραστεί τις εκτενείς γνώσεις του στους επισκέπτες.

Οι επισκέψεις με τη συνοδεία του έφορου του μουσείου θα λάβουν χώρα από την 1η Απριλίου έως τις 7 Οκτωβρίου, ένα Σάββατο κάθε μήνα για γκρουπ έως και 12 ατόμων, στα ιταλικά ή στα αγγλικά. Για να κλείσετε τη συγκεκριμένη tour επισκεφθείτε το site του μουσείου της Ducati.

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 - MEGA Gallery με τα καλύτερα στιγμιότυπα της 1ης μέρας

Δείτε τα περίπτερα και τα μοντέλα του event, και φωτογραφίες από τα test-ride που επιμελείται το ΜΟΤΟ
Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/3/2023

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες την 1η ημέρα της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2023 που διοργανώνεται στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου -πρώην Tae Kwon Do, επισκέπτες που είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πληθώρα μοντέλων scooter, μοτοσυκλέτας και ATV, να παρακολουθήσουν το Stunt-Show του Λευτέρη Καρέτσου, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και φυσικά να οδηγήσουν 30+ δίκυκλα -θερμικά και ηλεκτρικά- στα test-ride που επιμελείται το ΜΟΤΟ και το California Superbike School.

Στα Test-Ride οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να οδηγήσουν μέχρι 3 μοντέλα, σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις μοτοσυκλέτες ή τα scooter που τους ενδιέφεραν.

Στα περίπτερα των εκθετών υπήρχαν πολλά από τα μοντέλα του 2023, αρκετά από τα οποία έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους. Δίπλα τους υπήρχαν και αγωνιστικά μοντέλα, με κορυφή το RC16 που οδηγούσε το 2022 ο εργοστασιακός αναβάτης MotoGP, Brad Binder, αλλά και το Husqvarna Factory Rally 450 του Luciano Benavides.

Test-Ride

Θυμίζουμε πως τα παιδιά μέχρι 12 ετών δεν χρειάζεται να πληρώσουν το εισιτήριο των 7 ευρώ, ενώ με αυτό το εισιτήριο οι ενήλικες μπορούν να συμμετέχουν χωρίς άλλη χρέωση σε 3 test ride. Επίσης μην ξεχνάτε πως για τα test-ride είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχετε μαζί σας κράνος, μπουφάν με προστασίες και γάντια μοτοσυκλέτας.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 2 Απριλίου.

Δείτε παρακάτω σε υψηλή ανάλυση 177 φωτογραφίες από την 1η ημέρα της Έκθεσης.