Μουσεία Ducati και Lamborghini - Επίσκεψη και στα δύο με μειωμένη τιμή

Από τις 25 Μαρτίου έως και 7 Μαίου, στη Μπολόνια
Μουσεία Ducati, Lamborghini
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/3/2023

Ducati και Lamborghini προσφέρουν στους φιλους των δυο εταιρειών την ευκαιρία να επισκεφθούν τα μουσεία τους στη Μπολόνια την ίδια μέρα, με μειωμένη τιμή εισιτηρίου και με δωρεάν μεταφορά μεταξύ τους, με λεωφορείο.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, την άνοιξη του 2023, Ducati & Lamborghini προσφέρουν μειωμένο εισιτήριο για την επίσκεψη των δυο μουσείων των εμβληματικών εταιρειών της Motor Valley, σε Borgo Panigale και Sant’Agata, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τα σαββατοκύριακα.

Οι συνδυαστικές επισκέψεις στα δυο μουσεία θα γίνονται σε γκρουπ που δεν θα υπερβαίνουν τα 15 άτομα, με ξεναγό που θα μιλά ιταλικά το ένα σαββατοκύριακο και αγγλικά το επόμενο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν από νωρίς τα εισιτήρια για τη συνδυαστική προσφορά, είτε μέσω του site της Ducati είτε μέσω εκείνου της Lamborghini.

Tour guide

Πέρα από την παραπάνω προσφορά, το μουσείο της Ducati διαθέτει πλέον τη δυνατότητα για Discovery Tour με τον Livio Lodi, τον έφορο του μουσείου, εξπέρ στην ιστορία της εταιρείας, πρόθυμο να μοιραστεί τις εκτενείς γνώσεις του στους επισκέπτες.

Οι επισκέψεις με τη συνοδεία του έφορου του μουσείου θα λάβουν χώρα από την 1η Απριλίου έως τις 7 Οκτωβρίου, ένα Σάββατο κάθε μήνα για γκρουπ έως και 12 ατόμων, στα ιταλικά ή στα αγγλικά. Για να κλείσετε τη συγκεκριμένη tour επισκεφθείτε το site του μουσείου της Ducati.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες