MXGP - O Guadagnini της Husqvarna εκτός Αργεντινής λόγω τραυματισμού

Η ομάδα θα αγωνιστεί μόνο με τους Lucas Coenen και Kay de Wolf στην MX2
motomag MXGP – O Guadagnini της Husqvarna εκτός Αργεντινής λόγω τραυματισμού
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

28/2/2024

Στον εναρκτήριο γύρο της χρονιάς ο οποίος θα διεξαχθεί στην Παταγονία της Αργεντινής στις 10 Μαρτίου η Nestaan Husqvarna Factory Racing θα έχει παρουσία μόνο στην MX2 κατηγορία καθώς ο Mattia Guadagnini ο οποίος είναι ο αναβάτης της ομάδας στην MXGP κατηγορία θα μείνει εκτός δράσης για κάποιο διάστημα λόγω τραυματισμού.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross, η ατυχία χτύπησε την πόρτα για την ομάδα της Nestaan Husqvarna Factory Racing. Ο Mattia Guadagnini ο μοναδικός αναβάτης της ομάδας στην κατηγορία MXGP κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στη Νότια Γαλλία είχε μία πτώση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

MXGP – O Guadagnini της Husqvarna εκτός Αργεντινής λόγω τραυματισμού

Ο Ιταλός αναβάτης ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαγνώστηκε με κάταγμα στην ωμοπλάτη και τραυματισμούς στα μαλακά μόρια στο κάτω μέρος του βραχίονα. Ο χρόνος ανάρρωσης δεν έχει ακόμη καθοριστεί ενώ και η ημερομηνία της επιστροφής του Guadagnini ακόμη είναι άγνωστη.

Με τον Mattia Guadagnini εκτός, η Nestaan Husqvarna Factory Racing θα παραταχθεί στην Αργεντινή με τους Lucas Coenen και Kay de Wolf οι οποίοι θα αγωνιστούν στην MX2.

Ο Rasmus Jorgensen, Team Manager της Nestaan Husqvarna Factory Racing, δήλωσε: "Αυτό που συνέβη είναι πολύ λυπηρό για την ομάδα μας. Είμαστε ωστόσο τυχεροί καθώς ο τραυματισμός του Guadagnini δεν είναι τόσο σοβαρός όσο πιστεύαμε αρχικά.”

https://bikealert.gr/el/news/agonistika_-road_filtra_aeros_hiflofiltro

 

Ετικέτες

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross - 2ος αγώνας Τρίκαλα: MEGA GALLERY

Όλη η δράση από το MOTO!
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross - 2ος αγώνας Τρίκαλα: MEGA GALLERY
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

15/4/2025

Ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στα Τρίκαλα διεξήχθη σε καλές καιρικές συνθήκες και είχε σκληρές μάχες, ιδιαίτερα στην MX1 και MX2.

Όλα όσα έγιναν με αναλυτικά αποτελέσματα, υπάρχουν εδώ:

 

Ακολουθεί η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ του ΜΟΤΟ που αποτυπώνει την προσπάθεια όλων των αναβατών, ανά κατηγορίες: