Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Ducati Multistrada 1260 Enduro

Προσεχώς κοντά μας!

Η Ducati μόλις έδωσε στην δημοσιότητα μια φωτογραφία teaser (που είναι και της μόδας) με την σημείωση: "Stay tuned: 12 October a new bike is coming…" Στις 12 Οκτωβρίου λοιπόν και ώρα 12:000 Ελλάδος, η Ducati θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο, από το οποίο το μόνο που έχει δείξει είναι το λογότυπο της εταιρείας πάνω σε μια πλαστική επιφάνεια που είναι γεμάτη στάλες νερού και λάσπης. Οι πιο παρατηρητικοί θα αντιληφθούν ότι πρόκειται για το λογότυπο που έχουν τα Multistrada πάνω στο ρύγχος, όπως μαρτυρούν και τα δύο ανασηκωμένα τμήματα του πλαστικού εκατέρωθεν του λογοτύπου.
Αυτό έρχεται να "δέσει" και με την αποκλειστική πληροφορία που είχαμε μέσα από το εργοστάσιο κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Scrambler Icon "για ένα μοντέλο που θα έχει να κάνει με μεγάλη μοτοσυκλέτα στο χώμα…" Το Multistrada 1260 Enduro είναι το φυσικό επόμενο της οικογένειας Multi, μιας και υπάρχει ήδη η έκδοση με τον κινητήρα των 1200 κυβικών, ενώ πέρσι υπήρχαν φήμες για το Multistrada 950 Enduro, που τελικά δεν επαληθεύτηκαν.
Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι εδώ μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, όταν και θα επιβεβαιώσουμε την έλευση του Multistrada 1260 Enduro με αναλυτικές πληροφορίες και πλήρες φωτογραφικό υλικό, αρκετές μέρες πριν από την μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλετών στον κόσμο, την EICMA. Μάλιστα, αυτή η επιλογή στρατηγικής έχει γίνει από την Ducati -αλλά και από άλλα εργοστάσια παγκοσμίως- καθώς ο μεγάλος αριθμός μοντέλων που θα παρουσιάσουν στην Έκθεση του Μιλάνου δημιουργεί "συμφόρηση", με αποτέλεσμα πολλές καινούργιες μοτοσυκλέτες να μην παίρνουν το μερίδιο δημοσιότητας που τους αναλογεί. Γι' αυτό και γίνεται αυτή η επιλεκτική παρουσίαση νέων μοντέλων πριν την EICMA, με την Ducati να ανοίγει τον χορό, κάτι άλλωστε που το συνηθίζει, αφού όπως θα θυμάστε πέρσι ήταν η εταιρεία που τους έπιασε όλους στον ύπνο κάνοντας την παρουσίασή της δύο μέρες πριν το άνοιγμα της Έκθεσης δίνοντας έμφαση στο καινούργιο Panigale V4, με το ΜΟΤΟ να βρίσκεται εκεί και να σας μεταφέρει live την εικόνα από τα δρώμενα. Έτσι και φέτος θα είμαστε έτοιμοι -κι εσείς συντονισμένοι- για να βλέπετε και να μαθένετε πρώτοι τις εξελίξεις.
 

Tags: