Kawasaki – Έρχεται το νέο Versys με κινητήρα 1100 κυβικών

Μέσα στο 2025 αναμένεται να εμφανιστεί το νέο μοντέλο των Ιαπώνων
motomag Kawasaki – Έρχεται το νέο Versys με κινητήρα 1100 κυβικών
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

14/8/2024

Το Kawasaki Versys 1000 παραμένει ίδιο εδώ και αρκετά χρόνια ενώ οι μόνες αλλαγές που βλέπουμε σε αυτό είναι οι νέοι χρωματισμοί που το συνοδεύουν κάθε έτος. Αυτό όπως φαίνεται πρόκειται να αλλάξει από τη νέα χρονιά καθώς η ιαπωνική εταιρεία κατέθεσε έγκριση τύπου για ένα νέο μοντέλο που θα ονομάζεται Versys 1100.

Η εν λόγω αίτηση κατατέθηκε στην Αυστραλία, με τον κωδικό του μοντέλου καταχώρησης να είναι ο KLZ 1100 B. Από αυτή την πληροφορία μπορούμε να καταλάβουμε πως το νέο Versys θα χρησιμοποιεί έναν κινητήρα 1100 κυβικών ο οποίος θα συμμορφώνεται στις προδιαγραφές Euro 5+. 

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής για το νέο αυτό μοντέλο είναι ελάχιστες καθώς δεν ξέρουμε καμία τεχνική λεπτομέρεια, ωστόσο γνωρίζουμε πως η έγκριση τύπου αφορά την έκδοση S καθώς είναι η μόνη έκδοση που υπάρχει στην Αυστραλία.

Όσον αφορά τώρα το πότε θα δούμε το νέο Kawasaki Versys 1100 αυτό δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2025.

Ετικέτες

Morbidelli F125 – Streetfighter με δυνατό εξοπλισμό σε άριστη τιμή

Μετά το scrambler NR125X η Morbidelli φέρνει στην Ελλάδα και ένα ασφάλτινο σπορ γυμνό προδιαγραφών Α1
morbidellil f125
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

30/4/2026

Χτισμένο πάνω στην ίδια βάση με το NR125X, το F125 μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα, πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα με το scrambler μοντέλο, σε μια υλοποίηση με πιο ασφάλτινη και επιθετική εμφάνιση steetfighter.

morbidelli f125

Ο μονοκύλινδρος του F125 αποδίδει 14,7 ίππους και 1.2 χιλιογραμμόμετρα μέσω μονόδρομου συμπλέκτη και εξατάχυτου κιβωτίου, σε μια μοτοσυκλέτα που δηλώνει 143 υγρά κιλά, συμπεριλαμβανομένου ενός γεμάτου ρεζερβουάρ 14 λίτρων.

morbidelli f125

Το F125 διακρίνεται από τον ίδιο εξοπλισμό με το NR125X, ήτοι αναρτήσεις με ανεστραμμένο πιρούνι 33 mm και διαδρομή 130 mm, αμορτισέρ με μοχλικό Pro Link και ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου, δικάναλο ABS της Bosch, οθόνη LCD στα όργανα και δύο παροχές φόρτισης USB-A και USB-C.

morbidelli f125

Η Morbidelli φέρνει το F125 στην Ελλάδα σε δύο χρώματα, μαύρο και γκρι, με πολύ ανταγωνιστική λιανική τιμή στα 2.650 ευρώ.

Ετικέτες