HARLEY-DAVIDSON CVO

Πέντε νέα Special Touring μοντέλα
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

8/9/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Harley-Davidson ετοιμαζει πεντε εκπληκτικεσ

νέες μοτοσικλέτες τουρισμού ΓΙΑ ΤΟ 2018

 

 

     Αθήνα, 08 Σεπτεμβρίου 2017   

     Περισσότερη ισχύς, άνεση και κράτημα για τις μοτοσικλέτες της σειράς τουρισμού της Harley-Davidson. Οι νέες CVO Street Glide®, CVO Road Glide® και CVO Limited οδηγούν τις εξελίξεις.

     και οι Street Glide®Special  και Road Glide®Special ξεχωρίζουν για το κατάμαυρο και επιβλητικό τους στυλ.

 • Τρία νέα μοντέλα τουρισμού Custom Vehicle Operations™ (CVO) περιορισμένης παραγωγής
 • Διαθέτουν κινητήρες Milwaukee-Eight® 117 με τον μεγαλύτερο κυβισμό που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ από την Harley-Davidson®
 • Όλα τα μοντέλα CVO διαθέτουν κορυφαίο σύστημα Infotainment με ενσωματωμένη προηγμένη τεχνολογία επικοινωνίας και μονάδα διασύνδεσης ασύρματων ακουστικών.
 • Το ολόμαυρο χρώμα της Street Glide® Special και της Road Glide® Special υπογραμμίζει την σέξι και λεπτεπίλεπτη σιλουέτα των μοντέλων αυτών

Η σειρά μοτοσικλετών της Harley-Davidson® για το 2018 χαρακτηρίζεται από τις πιο εντυπωσιακές μοτοσικλέτες custom touring που έχουν βγει από το εργοστάσιο μέχρι σήμερα. Το στυλ τους κόβει την ανάσα, ενώ προσφέρουν πολυτέλεια, άνεση και ομαλή οδήγηση μέσα στην πόλη, αλλά και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Τρία νέας αντίληψης μοντέλα τουρισμού μπαίνουν στη γκάμα των περιορισμένης παραγωγής Custom Vehicle Operations™ (CVO) με τον μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρα που έχει τοποθετηθεί ποτέ από την Harley-Davidson. Παράλληλα, τα νέα Street Glide® Special και Road Glide® Special απέκτησαν σκοτεινό επιβλητικό στυλ.

 

ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ CUSTOM VEHICLE OPERATIONS 2018

 

Η παράδοση CVO για παροχή του απόλυτου στυλ, καινοτομίας και επιδόσεων στους πελάτες της Harley-Davidson συνεχίζεται και το 2018 με τα μοντέλα CVO Limited, CVO Street Glide και CVO Road Glide. Το κάθε μοντέλο προσφέρει στον ιδιοκτήτη του την μοναδική αίσθηση μιας μοτοσικλέτας περιορισμένης παραγωγής, κομμένης και ραμμένης στα μέτρα του από το ίδιο το εργοστάσιο, καθώς και διετή εγγύηση καλής λειτουργίας χωρίς κανένα περιορισμό στα διανυθέντα χιλιόμετρα.

 

Καθένα από τα τρία μοντέλα διαθέτει την αναβαθμισμένη ισχύ Screamin’ Eagle™ από εργοστασιακό κινητήρα Milwaukee-Eight® 1923κ.εκ., τον μεγαλύτερο κινητήρα που έχει τοποθετήσει ποτέ η εταιρεία και διαθέσιμο σε μοντέλα CVO, με ροπή έως και 166Nm.

 

Τα μοντέλα CVO είναι περιορισμένης παραγωγής και, για το 2018, διατίθενται σε μερικές από τις πιο πολυτελείς επιλογές βαφής που έχουν δημιουργηθεί από την εταιρεία. Επίσης, και τα τρία μοντέλα διαθέτουν μια νέα προηγμένη τεχνολογία επικοινωνίας, η οποία περιλαμβάνει μονάδα διασύνδεσης ασύρματων ακουστικών. Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σετ ακουστικών Bluetooth που περιλαμβάνεται για να επικοινωνήσουν με το σύστημα Infotainment της μοτοσικλέτας, με τον συνεπιβάτη τους, και με άλλους αναβάτες.

 

Ο Dave Foley, αντιπρόεδρος σχεδιασμού προϊόντων και  διαχείρισης χαρτοφυλακίου της Harley-Davidson Motor Company, μας εξηγεί:

 

“Τα νέα Touring μοντέλα μας, θα είναι οι πιο περιζήτητες μοτοσικλέτες για το 2018. Στις CVO αναβαθμίσαμε το στυλ ολόκληρης της σειράς και προσθέσαμε μερικές μοναδικές πινελιές στις επιδόσεις. Το επίπεδο λειτουργίας, φινιρίσματος και επιδόσεων δεν ήταν ποτέ υψηλότερο, και οι ιδιοκτήτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν λεπτομέρειες μοναδικής αισθητικής, όπως η νέα χρωματική επεξεργασία στο καπάκι του κινητήρα που τονίζει την μοναδικότητα του κινητήρα των CVO.”

 

Brad Richards, αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Harley-Davidson Motor Company:

 

“Ο Dave έχει δίκιο. Η νέα κατεύθυνση που πήρε το τμήμα σχεδιασμού με την νέα μέθοδο σχεδίασης είναι πραγματικά εκρηκτική. Δείτε το επίπεδο φινιρίσματος σε κάθε μια από τις εννέα διαφορετικές επιλογές χρωμάτων, αλλά κυρίως την εναλλαγή του χρώματος στη CVO Limited, το βάθος που έχουν τα στρώματα της βαφής και την υπέροχη γυαλάδα στο φως του ήλιου.”

 

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ CVO TOURING & ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ:

 

2018 CVO Street Glide

 

Μια Custom touring εξοπλισμένη με τον πιο ισχυρό κινητήρα της Harley-Davidson και εργοστασιακά τοποθετημένο ηχοσύστημα άνευ προηγουμένου.

 

 • Είναι εφοδιασμένο με το νέο κινητήρα Milwaukee-Eight 117 (1923κ.εκ.) και διαθέτει πλήρη custom επεξεργασία από το μπροστινό φτερό μέχρι το πίσω, τρεις νέες πολυτελείς χρωματικές επιλογές, τροχούς Talon και δαγκάνες που τονίζουν ακόμη περισσότερο το στυλ της μοτοσικλέτας.
 • Κορυφαίο σύστημα 6.5 BOOM!™ Box Infotainment με ηχεία Stage II που παρέχει εξαιρετικό ήχο. Για να επιτευχθούν τα 900 watt ισχύος του ηχοσυστήματος BOOM! υπάρχουν τρεις 4-κάναλοι ενισχυτές που τροφοδοτούν τα 6 ηχεία διπλής ενίσχυσης που βρίσκονται στο φέρινγκ, στο κάτω φέρινγκ, και στα καπάκια των πλαϊνών θηκών.

 

 

 

 

 

 

 

2018 CVO Road Glide

 

Άγρια bagger με έντονη προσωπικότητα που αποτελεί την επιτομή του νέου στυλ και των επιδόσεων της οικογένειας CVO.

 

 • Διαθέτει τον νέο κινητήρα Milwaukee-Eight 117 (1923cc), επιθετικό φέρινγκ με μύτη τύπου καρχαρία, τρεις πολυτελείς επιλογές βαφής, custom τροχούς και νέο λεπτό μπροστινό φτερό.
 • Είναι εφοδιασμένη με εντυπωσιακό μπροστινό εργοστασιακό τροχό knockout 21 ιντσών, ο οποίος είναι ο πρώτος αυτού του τύπου που έχει τοποθετηθεί σε μοντέλα τουρισμού από την Harley-Davidson. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει βέλτιστες επιδόσεις, κράτημα και ποιότητα οδήγησης, χωρίς κανένα συμβιβασμό στη δυνατότητα πρόσθετων αξεσουάρ.
 • Το σύστημα υψηλής απόδοσης Infotainment BOOM! Box 6.5GT, εφοδιασμένο με ηχεία Stage II στα καπάκια των πλαϊνών θηκών και στο φέρινγκ, αποδίδει 600 watt γνήσιας ηχητικής απόλαυσης

 

2018 CVO Limited

 

Μια πολυτελής μοτοσικλέτα τουρισμού, που διαθέτει κορυφαία ισχύ για την κατηγορία της, σύστημα Infotainment, και εκπληκτική βαφή, και προσφέρει τεράστιες ανέσεις για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη.

 

 • Διαθέτει τον ολοκαίνουριο κινητήρα Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight® 117 (1923cc), μπροστινή ανάρτηση με διπλή κεκλιμένη βαλβίδα και πίσω αμορτισέρ emulsion (με ρύθμιση προφόρτισης με το χέρι), και προσφέρει ομαλή, άνετη και ζωηρή οδήγηση μεγάλων αποστάσεων.
 • Θερμαινόμενη σέλα δύο ατόμων-δύο επιπέδων, με custom κάλυμμα και ραφή που διατίθενται αποκλειστικά για τα μοντέλα CVO και δεν είναι διαθέσιμα σε κανένα άλλο μοντέλο. Διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενη υποστήριξη πλάτης για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη.
 • Για ακόμη περισσότερη άνεση και ασφάλεια, η CVO Limited διαθέτει μπρελόκ-τηλεχειριστήριο που διακόπτει την παροχή ισχύος, και συνδεδεμένα φρένα Reflex™ της Brembo® με ABS και έξυπνο σύστημα συναγερμού της Harley-Davidson
 • Δύο πολυτελείς χρωματικές επιλογές: Burgundy Cherry Sunglo Fade και Black Earth Fade

 

 

2018 STREET GLIDE & ROAD GLIDE SPECIALS

 

Η Harley-Davidson φέρνει τις εξαιρετικά δημοφιλείς Street Glide Special και Road Glide Special σε ένα νέο επίπεδο σχεδιασμού για το 2018, αλλάζοντας το χρώμιο με μαύρο χρώμα. Εφοδιασμένες με τον πανίσχυρο κινητήρα Milwaukee-Eight® 107 (1745κ.εκ.), οι δύο νέες hot rod baggers ενισχύουν τα βασικά μοντέλα με μοναδικό custom στυλ, επιβλητικά στοιχεία και σκουρόχρωμα φινιρίσματα.

 

Paul James, διευθυντής του χαρτοφυλακίου προϊόντων της Harley-Davidson:

“Οι δύο νέες custom bagger μας είναι τα πιο επιθετικά και μοντέρνα μοντέλα touring της αγοράς, και οι ιδιοκτήτες τους χαίρονται να νιώθουν τα βλέμματα πάνω τους, όπου κι αν βρεθούν. Γνωρίζουμε επίσης ότι είναι σημαντικό για εκείνους, να μπορούν να βγαίνουν στον ανοικτό δρόμο με άνεση και στυλ. Αυτές οι νέες hot rod baggers είναι η επιτομή των μοτοσικλετών τουρισμού. Είναι και δείχνουν συγκλονιστικές, και παρέχουν κορυφαία αίσθηση οδήγησης.”

 

ROAD GLIDE SPECIAL & STREET GLIDE SPECIAL ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 

Στυλ:

 

 • Σκουρόχρωμα φινιρίσματα από τον προβολέα μέχρι την εξάτμιση και νέοι τροχοί 19 ιντσών μπροστά και 18 ιντσών πίσω

πίσω τροχοί Talon

 • Μαύρο χρώμα παντού. Στο προστατευτικό του κινητήρα, μπροστινό σύστημα, τιμόνι, χειριστήρια, καθρέπτες, όργανα, κονσόλα του ρεζερβουάρ, καπάκια κινητήρα, καπάκι φίλτρου αέρα, σιλανσιέ και προστατευτικά της εξάτμισης
 • Custom πινελιές που δημιουργούν μια επιθετική μοντέρνα εμφάνιση, όπως οι σκληρές πλαϊνές θήκες που τονίζουν τα μακριά χαμηλά προφίλ και τα βαμμένα εσωτερικά του φέρινγκ.

 

Επιδόσεις:

 

 • Τεχνολογία πίσω ανάρτησης με ρύθμιση στο χέρι, η οποία προσφέρει 15% μεγαλύτερο εύρος προφόρτισης ελατηρίου από τα προηγούμενα αμορτισέρ touring χαμηλού προφίλ
 • Η μπροστινή ανάρτηση διαθέτει διπλή κεκλιμένη βαλβίδα που παρέχει την απόσβεση ενός αγωνιστικού συστήματος σε συνδυασμό με γραμμικά χαρακτηριστικά απόσβεσης και μειωμένο βάρος

 

Ισχύς:

 

 • Ο κατάμαυρος κινητήρας Milwaukee-Eight 107 (1745κ.εκ.) παρέχει ταχύτερη απόκριση στο γκάζι, μεγαλύτερη ισχύ για προσπεράσεις, πιο αυθεντικό ήχο, ομαλότερη οδήγηση και την αίσθηση που περιμένουν οι αναβάτες από έναν κινητήρα Harley-Davidson Touring
 • Κάθε κινητήρας Milwaukee-Eight παράγει 10% περισσότερη ροπή*. Ο Milwaukee-Eight 107 προσφέρει 11% μεγαλύτερη επιτάχυνση από τα 0-60 μίλια/ώρα, που ισοδυναμεί με δύο έως τρία μήκη μοτοσικλέτας μπροστά, και 11% μεγαλύτερη επιτάχυνση από τα 60-80 μίλια/ώρα με την τελευταία σχέση στο κιβώτιο, που ισοδυναμεί με ένα έως δύο μήκη μοτοσικλέτας*
 • Ο κινητήρας Milwaukee-Eight παρέχει βελτιωμένη θερμική άνεση στον αναβάτη και τον συνεπιβάτη λόγω μειωμένης απορρόφησης και αυξημένης αποβολής της θερμότητας και μιας εξάτμισης σχεδιασμένης εκ νέου
 • Για ακόμη καλύτερη θέση οδήγησης, το νέο στενότερο καπάκι της μετάδοσης και το χαμηλού προφίλ καπάκι του φίλτρου αέρα παρέχουν περισσότερο χώρο γύρω από τον κινητήρα για τα πόδια του αναβάτη και πιο άνετη πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος για τους περισσότερους αναβάτες
 • Όλα τα μοντέλα που είναι εφοδιασμένα με τον κινητήρα Milwaukee-Eight διαθέτουν συμπλέκτη ολίσθησης με βελτιωμένη υδραυλική λειτουργία που απαιτεί 7% λιγότερη δύναμη για πάτημα του συμπλέκτη

 

Ήχος:

 

 • Το στάνταρ σύστημα BOOM!™ Box 6.5GT Infotainment με οθόνη αφής διαθέτει ηχεία BOOM!™ Stage I για βαθύ μπάσο και ισορροπημένο ήχο

 

            Χρωματικές επιλογές:

 

 • Road Glide Special: Vivid Black, Wicked Red, Bonneville Salt Pearl και Hot Rod Red Flake Hard Candy Custom™

 

 • Street Glide Special: Vivid Black, Twisted Cherry, Bonneville Salt Denim και Hot Rod Red Flake Hard Candy Custom™

Husqvarna Vitpilen/Svartpilen 801/901 – Μας αποκαλύπτει την μορφή του!

Ένα teaser βίντεο με μπόλικη δράση στον πάγο, μας δείχνει τί να περιμένουμε
motomagHusqvarna Vitpilen/Svartpilen 801/901 – Μας αποκαλύπτει την μορφή του
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

23/2/2024

Πάγος, λάστιχα με καρφιά και το Vitpilen/Svartpilen 801/901 μας δείχνει το πώς θα μοιάζει, ακολουθώντας την σχεδιαστική ταυτότητα που ξέρουμε από τα μικρότερα μέλη των δύο οικογενειών, αλλά και τον προκάτοχό του Vitpilen 701, με την Husqvarna να μας κρατάει σε αγωνία τόσο για τον κυβισμό όσο και για το τελικό όνομα που θα δώσει στο νέο της μοντέλο.

Όπως γνωρίζουμε ήδη το νέο Vitpilen/Svartpilen 801/901 θα παρουσιαστεί στις 5/3, όμως η Husqvarna θέλει να δημιουργήσει ακόμα περισσότερο hype. Με ένα μικρής διάρκειας teaser βίντεο (reel) στα κοινωνικά της δίκτυα, η εταιρεία του Pierer Group, μας προϊδεάζει για τον χαρακτήρα της νέας της μοτοσυκλέτας.

Το βίντεο ξεκινά με ένα κοντινό πλάνο, στα καρφιά τα οποία σπάνε τον πάγο για να βρουν πρόσφυση. Συνεχίζοντας, βλέπουμε τον πίσω τροχό να σπινάρει στην εκκίνηση, με τον θαρραλέο αναβάτη να οδηγεί επιθετικά την μοτοσυκλέτα πάνω στην ολισθηρή επιφάνεια.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα, η εμφάνιση θυμίζει αρκετά αυτή του μοντέλου προπαραγωγής, το οποίο έχουμε δει κατά καιρούς σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Έτσι, ο στρογγυλός προβολέας παραμένει, μαζί με ένα προστατευτικό μασκάκι μπροστά του, το οποίο δεν γίνεται σαφές αν θα ανήκει στον βασικό εξοπλισμό. Προχωρώντας προς τα πίσω, γίνεται εμφανής η επίδραση των αγώνων flat-track στον σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας, με τις καμπύλες να απουσιάζουν. Το παραλληλόγραμμο πίσω μέρος, φιλοξενεί ένα ίδιας διάταξης φανάρι, ενώ στα δεξιά του έρχεται το ψηλά τοποθετημένο τελικό. Αν και η βάση της πινακίδας απουσιάζει, υπολογίζουμε ότι πιθανότατα θα βγαίνει κάτω από την ουρά και όχι πάνω στον πίσω τροχό, όπως στον προκάτοχό του Vitpilen 701.

Όσον αφορά τον χρωματισμό, δυστυχώς η Husqvarna φρόντισε να καλύψει με καμουφλάζ όλα τα πλαστικά του Vitpilen/Svartpilen 801/901, κρατώντας την αγωνία για την τελική εμφάνιση μέχρι την παρουσίαση του μοντέλου. Ο ήχος, όμως, ο οποίος ξεφεύγει σε μερικά πλάνα, μας δηλώνει ότι πρόκειται ξεκάθαρα για δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα, τον οποίο όπως μας έχει συνηθίσει θα δανείζεται από την όμορη εταιρεία, KTM.

Δείτε το μικρής διάρκειας teaser βίντεο:

Ετικέτες