Νέα Harley Davidson Electra Glide Standard

Βασικό τουριστικό ένστικτο
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

5/3/2019

Μια νέα έκδοση του κορυφαίου τουριστικού της μοντέλου παρουσίασε η Harley Davidson με την επωνυμία Electra Glide Standard. Ουσιαστικά πρόκειται για την πιο λιτή ή αν θέλετε την πιο απέριττη έκδοση της Electra Glide, καθώς απουσιάζει το ηχοσύστημα και η κινητήρια μονάδα είναι ο μικρότερος σε κυβισμό Milwaukee Eight με τα… μόλις 1750 κυβικά! Αυτό όμως σημαίνει πως κρατάει την ουσία και την αυθεντική έννοια που συνοδεύει ένα ταξίδι με μια Harley Davidson, όπως αυτή εκφράζεται τα τελευταία 115 χρόνια της ιστορίας της. Η μοτοσυκλέτα θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στην ειδική τιμή των 27.990€.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που λάβαμε από την αντιπροσωπεία με τα βασικά χαρακτηριστικά της Electra Glide Standard, αλλά και τις τελευταίες προσφορές που έχει ανακοινώσει η Harley Davidson για τους φίλους της:    

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

H Harley-Davidson λανσάρει την Electra Glide Standard & προσφέρει μοναδικά οφέλη στους υπάρχοντες και νέους πελάτες της

 

 

Εφοδιασμένη με το μυώδη κινητήρα Milwaukee-Eight 107, η νέα Electra Glide Standard είναι η νέα προσθήκη στη γκάμα μοτοσυκλετών της Harley-Davidson. Ένας αυθεντικός εκπρόσωπος της ταξιδιωτικής εμπειρίας Harley-Davidson, εμπνευσμένη από την ασύγκριτη παράδοση του ονόματος Electra Glide, παρέχει τη θεμελιώδη ταξιδιωτική εμπειρία της Grand American Touring, σχολής της Harley-Davidson. Η Electra Glide Standard αναμένεται στην ελληνική αγορά μέσα στο 2019.

 

Για να προσφέρει τη μοναδική εμπειρία των λιτών touring μοτοσυκλετών χωρίς συμβιβασμούς στην οδήγηση, η Electra Glide Standard διαθέτει στον βασικό της εξοπλισμό, όλες τις νέες τεχνολογίες ελέγχου και ασφάλειας που περιλαμβάνονται στη σειρά Touring της  Harley-Davidson, όπως είναι το ηλεκτρονικό cruise control, τα ρυθμιζόμενα με το χέρι πίσω αμορτισέρ τεχνολογίας emulsion, το πιρούνι των 49 χιλ με διπλή κεκλιμένη βαλβίδα, τα συνδεδεμένα φρένα Reflex της Brembo και το σύστημα ABS. Η απουσία του συστήματος infotainment τονίζει τη λιτή σχεδίαση της μοτοσυκλέτας και επιτρέπει στον αναβάτη, να επικεντρώνει την προσοχή του στο δρόμο.

 

Στην Electra Glide Standard, ο κινητήρας Milwaukee Eight παρέχει την απόδοση και τα πλεονεκτήματα που περιμένουν οι αναβάτες από όλο τον κόσμο. Καλύπτει απόλυτα τις προσδοκίες τους, με γρήγορη απόκριση στο γκάζι και άφθονη ισχύ για εύκολες προσπεράσεις, καθώς και τον θρυλικό big twin ήχο της Harley-Davidson.

 

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να αποκτήσει κανείς μια Harley-Davidson - Νέες μοναδικές προσφορές

 

Εκτός από τη νέα Electra Glide Standard, η Harley-Davidson ανακοινώνει μία σειρά από μοναδικές προσφορές  και νέες εκπληκτικές τιμές για περιορισμένο χρονικό διάστημα που αφορούν τόσο σε αγορά νέας μοτοσυκλέτας όσο και σε customization υπάρχουσας.

 

Επισκεφτείτε το συντομότερο δυνατόν μία αντιπροσωπεία της Harley-Davidson και επωφεληθείτε με 1,000€ για αγορά οποιασδήποτε καινούριας μοτοσυκλέτας Sportster και 500€ για αγορές αξεσουάρ άνω των 2,000€ και αποκτήστε τη μηχανή των ονείρων σας γιατί ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να αποκτήσει κανείς μια Harley-Davidson!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κανείς να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα https://bit.ly/2ITw7B4 και να ειδοποιηθεί από τον επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας.

 

Yum-e: Το πρώτο ελληνικό σκούτερ παραγωγής παρουσιάστηκε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024!

Made in Greece από τον Σαρακάκη!
Yum-e: Το πρώτο ελληνικό σκούτερ παραγωγής παρουσιάστηκε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

17/4/2024

Το πρώτο, από δύο που έχει γίνει γνωστό ότι ετοιμάζονται, σκούτερ MADE IN GREECE, έκανε την εμφάνισή του στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 από τον Όμιλο Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ!

Μία πρωτιά για τον ιστορικό Όμιλο που η κατασκευή οχημάτων όχι μόνο δεν του είναι άγνωστη αλλά αποτελεί και ενεργό τομέα στο μακρύ χαρτοφυλάκιό του, παρουσιάστηκε δίχως τυμπανουκρουσίες, όμορφα και ξεκάθαρα, όπως αρμόζει στην συγκεκριμένη επαγγελματική κατηγορία που απευθύνεται. Ίσως για αυτό και δεν το ανακάλυψε κάποιος άλλος και δεν πήρε την έκταση που αρμόζει σε ένα εγχείρημα αυτού του μεγέθους, καθώς το Yum-e έχει στόχο να γίνει εξαγώγιμο προϊόν.

Yum-e: Το πρώτο ελληνικό σκούτερ παραγωγής παρουσιάστηκε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024!
Το Yum-E είχε την δική του γωνιά στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Το όνομά του έχει επιλεχθεί από την ιαπωνική λέξη για το όνειρο και τα ιαπωνικά είναι άμεσο σημείο αναφοράς στην ιστορία και την παράδοση του Ομίλου Σαρακάκη καθώς υπήρξε ο πρώτος εισαγωγέας Honda στην Ευρώπη κι ένας από τους ελάχιστους ανεξάρτητους που παραμένουν ενώ ταυτόχρονα είναι και ο παλαιότερος με συνεχή λειτουργία. Παράλληλα το όνομα Yum-e αποτελεί και λογοπαίγνιο για την λειτουργία του τρίτροχου σκούτερ που προορίζεται για εταιρείες μεταφορών και παραδόσεων.

Ο σχεδιασμός του έχει εξ αρχής απαντήσει στα γνωστά ζητήματα που καλούνται οι επαγγελματίες του χώρου να απαντήσουν με πρώτο και καλύτερο το ζήτημα της αυτονομίας καθώς μιλάμε για ηλεκτρονικό όχημα.

Για αυτό και έγινε προσπάθεια να ξεπερνά τα 200 χιλιόμετρα αυτονομίας με την έγκριση τύπου να είναι ακριβώς 210χλμ αυτομίας με μέγιστη ισχύ 4.0kW και μέγιστη ταχύτητα 45χ.α.ω. Διαθέτει δύο κινητήρες, έναν σε κάθε πίσω τροχό διαστάσεων 90/90-10 καθώς και τρία δισκόφρενα με λειτουργία CBS.

Εμπρός έχει τροχό 80/90-14 με αιχμηρό σχεδιασμό και μπόλικο χώρο για τα πόδια με ίσια ποδιά. Να σημειωθεί πως έχει χώρο και κάτω από τη σέλα για κράνος με έξυπνη τοποθέτηση των μπαταριών που παραμένουν αποσπώμενες και έτσι δεν υπάρχει περιορισμός στον χώρο παρκαρίσματος.

Οι HUB κινητήρες είναι αθόρυβοι και προσφέρουν και ανάκτηση ενέργειας κατά την επιβράδυνση με τις τρεις μπαταρίες λιθίου να είναι τύπου NMC, 48V/45Ah με χρόνο πλήρους φόρτισης 4,5 ώρες και για τις τρεις συνολικά. Οι μπαταρίες προσφέρουν έναν κύκλο 1000 φορτίσεων, δηλαδή σχεδόν τριών χρόνων εντατικής καθημερινής χρήσης των Σαββατοκύριακων συμπεριλαμβανομένων. Στόχος του Yum-e είναι να προσφέρει στις εταιρείες χαμηλό κόστος συντήρησης και εξίσου χαμηλό κόστος χρήσης.

Yum-e: Το πρώτο ελληνικό σκούτερ παραγωγής παρουσιάστηκε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024!

Ο χώρος αποθήκευσης, από τα πλέον βασικά χαρακτηριστικά του νέου τρίκυκλου σκούτερ του Ομίλου Σαρακάκη, έχει ωφέλιμο φορτίο 85 κιλών και έξυπνο σχεδιασμό της πλατφόρμας ώστε το κουτί αποθήκευσης να αφαιρείται εύκολα για να αυξάνονται οι δυνατότητες φόρτωσης. Στο μεταξύ το κουτί αποθήκευσης είναι σχεδιασμένο για να φέρει τα διακριτικά της εταιρείας ενώ στον πλούσιο εξοπλισμό -για τα δεδομένα της κατηγορίας και όχι μόνο- περιλαμβάνονται τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, LED φώτα παντού, λειτουργία οπισθοπορείας, χειρόφρενο, αισθητήρες παρκαρίσματος και ψηφιακά όργανα.

Η γραμμή παραγωγής του Yum-e είναι ήδη έτοιμη και έχει ξεκινήσει να βγάζει τα πρώτα Made in Greece ηλεκτρικά σκούτερ! Μακάρι αυτή να είναι η αρχή και να δούμε περισσότερα δίκυκλα δική μας παραγωγής, καθώς τρίκυκλα σίγουρα θα δούμε και άλλα. Η σκέψη να ξεκινήσουν με κάτι που απαντά σε ένα κενό της αγοράς αυτή τη στιγμή είναι απολύτως σωστή καθώς όχι μόνο εξασφαλίζεται η πώληση αλλά ταυτόχρονα χτίζεται και ο τομέας της αξιοπιστίας διότι είναι πλέον κοινά αποδεκτό πως αν πετύχεις στις μεταφορές, έχεις πετύχει και γενικότερα στην λιανική πώληση. Έναν τομέα που θα θέλαμε να δούμε να διευρύνεται.