Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Ζητούνται κορόιδα!

Ένα Ducati V4 Streetfighter για βιαστικούς με πολλά λεφτά

Όσο η Ducati αρνείται να παρουσιάσει τον αντικαταστάτη του δικύλινδρου Streetfighter 1098, τόσο οι ανεξάρτητοι custom-builders θα παίρνουν τα Panigale και θα τα ξεβρακώνουν. Αυτό ακριβώς έκανε και η Officine GP Design σε ένα Panigale V4, που ονομάζει V4 Penta (κάτι σαν τις μηχανές θαλάσσης έσω-έξω Volvo Penta).

Mόνο που μαζί με την μοτοσυκλέτα θέλει να ξεβρακώσει και όποιον την αγοράσει, ζητώντας 100.000 ευρώ για το δημιούργημά της! Το ποσό αυτό δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση από την δουλειά που έχουν κάνει στη μοτοσυκλέτα, καθώς περιορίζονται στον προβολέα από X-Diavel, στην κατασκευή της (απλοϊκής σχεδιαστικά) ουράς και φυσικά στο τύπου Girder πιρούνι που φτιάχνει η FG racing. Το γεγονός ότι θα κατασκευαστεί σε μόλις 9 αντίτυπα, απλώς χρυσώνει το χάπι. Τουλάχιστον θα υπάρχουν μόνο 9 κορόιδα που θα δώσουν τόσα λεφτά… σκέψου να έφτιαχναν περισσότερα!  

Ελπίζουμε η Ducati να παρουσιάσει στην επόμενη Eicma τη νέα Streetfighter V4 που μας έχει υποσχεθεί ο Domenicali… Σίγουρα θα είναι πολύ φτηνότερη από την V4 Penta.