Jonathan Rea - Με τη Yamaha στο WorldSBK από το 2024

Στη θέση του Toprak Razgatlioglu που πηγαίνει στη BMW
O Jonathan Rea υπέγραψε συμβόλαιο με τη Yamaha
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

4/9/2023

Pata Yamaha Prometeon WorldSBK και Jonathan Rea υπέγραψαν διετές συμβόλαιο, με τον Ιρλανδό αναβάτη να ξεκινά να αγωνίζεται στη σέλα του R1 από το 2024, δίπλα στον Andrea Locatelli.

Λίγες ώρες αφότου ο Rea ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την KRT, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από τη Yamaha Racing, για τη νέα συνεργασία των Ιαπώνων με τον αναβάτη από το Ulster.

Τόσο η Kawasaki όσο και η Yamaha αναφέρονται λεπτομερώς στην καριέρα του Rea, καθώς ο Ιρλανδός είναι ο GOAT της διοργάνωσης, και αποτελεί κεφάλαιο για όποια εταιρεία τον έχει στις τάξεις της.

Η Yamaha αναφέρει πως παρά την απίστευτη καριέρα του, ο Ιρλανδός διψάει ακόμα για τίτλους και θέλει όσο τίποτα άλλο να προσθέσει στα 6 Παγκόσμια Πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει, μερικά ακόμα.

Περιμένουμε τώρα να δούμε αν ο συνδυασμός Rea-R1 θα είναι ο ιδανικός ώστε να μπορέσει να απειλήσει την κυριαρχία του πακέτου Bautista-Panigale R.

Ετικέτες

Motul WSBK - Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Αγώνας δρόμου για να προλάβει τον επόμενο αγώνα στο Portimao
motomag Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/7/2024

Ο αναβάτης της Honda, Xavi Vierge o οποίος λίγο έλειψε να μπει στη δεκάδα στον αγώνα της Τσεχίας υποβλήθηκε στη Βαρκελώνη σε εγχείρηση για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα γνωστό και ως arm pump.

O Vierge δεν κατάφερε να αποφύγει τελικά το νυστέρι καθώς ο πόνος στο δεξί του χέρι στους δύο τελευταίου αγώνες -Ηνωμένο Βασίλειο και Τσεχία- ήταν αφόρητος. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus με τον Dr. Xavier Mir να είναι ο υπεύθυνος ιατρός.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Ο Vierge τώρα έχει δύο εβδομάδες μπροστά του ώστε να αναρρώσει και να επιστρέψει στον επόμενο γύρο του WSBK στο Portimao ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Αυγούστου 2024.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Ετικέτες