Ο Nacho Cornejo πιθανός αντικαταστάτης του Toby Price στην KTM

Ξεκίνησαν οι αλλαγές στις εργοστασιακές ομάδες της Rally Raid σκηνής
motomag Ο Nacho Cornejo πιθανός αντικαταστάτης του Toby Price στην KTM
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

21/3/2024

Μετά την ΚΤΜ η οποία είπε αντίο στον Toby Price, ήρθε η Monster Energy Honda Rally Team για να πει αντίο στον Jose “Nacho” Cornejo, με τον τελευταίο να κατευθύνεται όπως όλα δείχνουν στην θέση του Αυστραλού, στην αυστριακή εταιρεία.

Η είδηση της φυγής του Price από την KTM τάραξε τα νερά της Rally Raid σκηνής καθώς ο Αυστραλός ήταν όλα αυτά τα χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της αυστριακής εταιρείας.

Ο Price ο οποίος δεν περνά και τις καλύτερες αγωνιστικά μέρες του θα αφήσει πίσω του την πορτοκαλί αρμάδα χωρίς να έχει ομάδα για το 2025, ωστόσο την θέση του όπως όλα δείχνουν στην ΚΤΜ θα πάρει ο Jose “Nacho” Cornejo. H Monster Energy Honda Rally Team ανακοίνωσε πως ο Nacho δεν θα είναι πλέον μέρος της ομάδας και έτσι το πεδίο είναι ελεύθερο για τους Αυστριακούς.

https://www.motomag.gr/news/ypoloipa-protathlimata/toby-price-den-ananeose-mazi-toy-i-ktm-gia-2025

Ο Cornejo με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως έρχονται νέα χρώματα και νέες περιπέτειες και αυτό είναι ένα πρώτο σημάδι για μία ενδεχόμενη συνεργασία με τους πορτοκαλί. Από την εξίσωση δεν πρέπει να αποκλείσουμε και την Hero η οποία μετά την 2η θέση που κατέκτησε στο Rally Dakar 2024 με τον Ross Branch, αναζητά κορυφαίους αναβάτες για να σταθούν δίπλα στον αναβάτη από την Μποτσουάνα, με στόχο φυσικά την κατάκτηση του τίτλου στο θρυλικό ράλι.

Όλα δείχνουν πως το μεταγραφικό παζάρι έχει ξεκινήσει για τα καλά στη Rally Raid κοινότητα όσον αφορά τα μεγάλα εργοστάσια, μένει τώρα να δούμε σε ποιες ομάδες θα... προσγειωθούν Cornejo και Price.