Ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης στο Π.Π. Enduro

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα στον πρώτο διήμερο αγώνα του 23, στη Σπάρτη
Κωνσταντίνος Γεροντάκης
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/4/2023

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα του Κωνσταντίνου Γεροντάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2023, με τη νέα του ομάδα και τη CRF 300 RX της Honda.

Ακολουθει το επίσημο δελτίο τύπου του Σωματείου του K. Γεροντάκη: "Ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης με την καινούργια του ομάδα, πάνω σε μια Honda CRF 300 RX από την Honda Saracakis Siafarikas ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνισή του στην αυλαία του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Enduro 2023. Στον 2ήμερο αγώνα στη Σπάρτη 8-9/4/2023, κινήθηκε σε ταχύτατους ρυθμούς προσπαθώντας να ακολουθήσει τους 3 πρώτους (Παναγιώτη Κακολύρη, Παναγιώτη Κουζή, Αλέξη Ζώρα) πετυχαίνοντας συχνά παραπλήσιους χρόνους στις ειδικές διαδρομές, γεγονός που του δίνει ελπίδα για το μέλλον αφού με την εμπειρία που αποκτά και τα λάθη που μαθαίνει να αποφεύγει βελτιώνεται διαρκώς. Την 1η μέρα ήταν 3ος στην κατηγορία του Ε2 και 4ος στην Γενική κατάταξη, ενώ την 2η μέρα, και μετά την άτυχη εγκατάλειψη του συναθλητή του Αλέξη Ζώρα ανέβηκε 2ος και 3ος αντίστοιχα!

Τον Κωνσταντίνο Γεροντάκη στηρίζουν οι:

  • Ηondamotorcycles / Honda Siafarikas Off Road Dream / Amanatiadis Group 
  • Geralumin E.E. Συστήματα Αλουμινίου 
  • Michelin / Kenny Greece / Factory Boots / DXLgraphics
  • Motorex / Motomarket / Acerbis

τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά

Συγχαρητήρια στον αθλητή του Σωματείου μας, κι ελπίζουμε σε μια αντίστοιχη συνέχεια!

OFF ROAD TEAM"

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος

Taddy Blazusiak - 7ος γενικής με την ηλεκτρική Stark Varg στον 2ο αγώνα του Ισπανικού Hard Enduro

Μέχρι και pitstop πραγματοποίησε η ομάδα του στα πλαίσια δοκιμών
motomag Τερμάτισε στο ντεμπούτο του ο Blazusiak με την ηλεκτρική Stark Varg
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

13/2/2024

Είχατε διαβάσει στο MOTO πως το αγωνιστικό ντεμπούτο του Taddy Blazusiak με την ηλεκτρική Varg θα γινόταν μετά κόπων και βασάνων στο ισπανικό πρωτάθλημα Hard Enduro καθώς η FIM έχει απαγορεύσει να λάβει μέρος η μοτοσυκλέτα της Stark Future σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ο στόχος για τον Blazusiak και την ομάδα του στον 2ο αγώνα του Ισπανικού Πρωταθλήματος Hard Enduro δεν ήταν άλλος από το να συλλέξουν δεδομένα για την εξέλιξη της νέας μοτοσυκλέτας και αυτός τελικά επιτεύχθηκε καθώς τερμάτισαν στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης, ενώ στο πλαίσιο των δοκιμών πραγματοποίησαν και pitstop αλλάζοντας μπαταρία στην ηλεκτρική μοτοσυκλέτα του Πολωνού.

Τερμάτισε στο ντεμπούτο του ο Blazusiak με την ηλεκτρική Stark Varg

Μπορεί τη νίκη να κατέκτησε ο Ισπανός Marc Riba με ΚΤΜ, ωστόσο τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα όπως ήταν φυσιολογικό στον Blazusiak. Ο Πολωνός αναβάτης της Stark Future στον Πρόλογο λίγο έλειψε να περάσει στον τελικό ωστόσο ένα λάθος τον κράτησε εκτός. Στον κυρίως αγώνα ο Blazusiak με τη Varg ήταν εντός πεντάδας ωστόσο το σημαντικότερο ήταν πως η μοτοσυκλέτα δεν αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα. Στο πλαίσιο συλλογής δεδομένων η ομάδα του Πολωνού αποφάσισε να αλλάξει και μπαταρία κάτι το οποίο δεν ήταν αρχικά σχεδιασμένο να γίνει αλλά το έκαναν για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Blazusiak

Μπορεί να χάθηκε αρκετός χρόνος κατά τη διαδικασία αυτή αλλά αυτό δεν πτόησε τον Blazusiak. O Πολωνός στο αγωνιστικό ντεμπούτο του με την ηλεκτρική Varg τερμάτισε στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης όπως προείπαμε, με την ομάδα του να κάνει γνωστό πως το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού θα γίνει εκ νέου στο ισπανικό πρωτάθλημα Enduro και συγκεκριμένα στον αγώνα Basella Race στις 16 – 18 Φεβρουαρίου.

Blazusiakhttps://bikealert.gr/el/news/agonistika_-road_filtra_aeros_hiflofiltro