Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro: Τελευταίος αγώνας με μεγάλη νίκη Κίμωνα Καράμπελα

Πολύς ωραίος αγώνας με 100 συμμετοχές μαζί με Κύπελο Ν.Ελλάδας
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro: Τελευταίος αγώνας με μεγάλη νίκη Κίμων Καράμπελα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

10/12/2023

Μία μεγάλη νίκη πήρε ο συντάκτης του MOTO, Κίμων Καράμπελας στην δεύτερη ουσιαστικά συμμετοχή του στην φετινή αγωνιστική σεζόν. Η αυλαία του πρωταθλήματος που είχε ήδη καθορίσει πρωταθλητές από τον προηγούμενο αγώνα, έγινε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο καθώς ο καιρός ήταν ιδανικός για Enduro, το έδαφος άψογο και οι διαδρομές πολύ σωστά μελετημένες με αντιθέσεις σε τεχνικό και γρήγορο κομμάτι, δίνοντας έτσι έναν φανταστικό αγώνα.

Το γενικότερο σύνολο των αγωνιζομένων είχε μία φανταστική αγωνιστική ημέρα με απαιτητική οδήγηση αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστική σε μία όμορφη τοποθεσία και με πλούσιο… ρεπερτόριο σε μονοπάτια.

Ο Κίμων Καράμπελας #2 που τρέχει με ολοκαίνουριο KTM EXC TBI 300 στην E3 δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την νίκη καθώς ο φετινός πρωταθλητής Παναγιώτης Κακολύρης με BETA 480 είχε ένα πρόβλημα στα φρένα αλλά τερμάτισε εντός δεκάδας και ένας από τους ταχύτερους Έλληνες αναβάτες, ο Παναγιώτης Κουζής (Fantic) εγκατέλειψε ενώ όμως πρόλαβε να οδηγήσει εξαρετικά γρήγορα τα XE-F 450 ξεδιπλώνοντας τις ικανότητες του.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν παρά μετά βίας τριάντα συμμετοχές, ευτυχώς όμως μαζί με το Κύπελλο Νοτίου Ελλάδας οι συμμετοχές ανέβηκαν στις εκατό. Μακάρι κάποιοι από αυτούς να ακολουθήσουν όλο το πρωτάθλημα από την νέα σεζόν και να δούμε περισσότερους αναβάτες να ακολουθούν όλους τους αγώνες Enduro.

Αποτελέσματα και περισσότερες φωτογραφίες:
 

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα

500 φωτογραφίες!
Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/4/2024

Ο πρώτος αγώνας Enduro στα Τρίκαλα ήταν άψογα διοργανωμένος, αποτελώντας διαφήμιση για το άθλημα του Enduro όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ κατά την διεξαγωγή του. Τον παρακολουθούσαμε από όσο πιο μέσα θα μπορούσε να γίνει καθώς αγωνιζόταν ο συντάκτης Enduro του MOTO, Κίμων Καράμπελας που τερμάτισε 4ος γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3 όπου και αγωνίζεται με πρώτο τον Γεροντάκη.

Ο Ζώρας πήρε μία μεγάλη νίκη εκείνη την ημέρα με μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον περσινό πρωταθλητή Κακολύρη στην δεύτερη θέση γενικής και ταυτόχρονα της Ε2. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ενώ το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν εδώ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Ρίζωμα Τρικάλων – Αγώνας διαφήμιση για το Enduro

Εμείς επανερχόμαστε σήμερα στον αγώνα των Τρικάλων με την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που ζωντανεύουν την δράση του αγώνα στην οθόνη μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες: