BMW μοτοσυκλέτες τώρα και με leasing από το BMW Group Hellas

Μέσω της νέας εταιρείας BMW Hellas Leasing
BMW Hellas Leasing και για μοτοσυκλέτες BMW Motorrad
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

2/10/2024

Δυνατότητα απόκτησης εταιρικού αυτοκινήτου αλλά και εταιρικής μοτοσυκλέτας δίνει η BMW Hellas Leasing με την ελληνική αντιπροσωπεία των Βαυαρών να αναγνωρίζει τη ζήτηση που υπάρχει για εταιρικά δίκυκλα αλλά και το πολυεπίπεδο όφελος που προκύπτει από τη χρήση ενός δικύκλου αντί ενός αυτοκινήτου για την ίδια την εταιρεία αλλά και για τον αναβάτη-υπάλληλό της, ειδικά σε αστικό περιβάλλον.

Ο Andreas Modlmayer, διευθύνων σύμβουλος της BMW Group Financial Services Hellas, δήλωσε σχετικά: "Η δημοτικότητα του leasing αυξάνεται εκθετικά σε όλη την Ευρώπη και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Όλο και περισσότεροι πελάτες αναζητούν ευέλικτες και ψηφιακά εξελιγμένες λύσεις μίσθωσης. Η απόφασή μας να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρία έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να ανταποκριθούμε άμεσα στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας." 

BMW Hellas Leasing και για μοτοσυκλέτες BMW Motorrad

Η BMW Hellas Leasing θα προσφέρει τις υπηρεσίες της προς όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για τα μοντέλα των BMW Motorrad, BMW και MINI παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα leasing, βασιζόμενη στην αξιοποίηση του πελατοκεντρικού οικοσυστήματος του BMW Group.

Η νέα εταιρεία θα στοχεύσει στην ανάπτυξη premium υπηρεσιών για τους πελάτες του ομίλου προσφέροντας εξατομικευμένη διαμόρφωση οχημάτων, πλήρες πακέτο συντήρησης από τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές BMW, ΜΙΝΙ και Motorrad και παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης αποκλειστικά από το BMW Group. 

Επιπλέον, με τη λήξη του συμβολαίου leasing, οι πελάτες αξιοποιούν την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη της BMW Group Hellas Leasing προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους περνώντας εύκολα στο επόμενο νέο μοντέλο.

BMW F 450 GS: Σπάει τις τιμές από τώρα! Από 6.590€ στην Ελλάδα μέχρι Δεκέμβριο 2025!

Ο πόλεμος τιμών ξεκίνησε νωρίς!
BMW F 450 GS πόλεμος τιμών
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

11/11/2025

Ανακοινώσαμε την τιμή του νέου BMW F 450 GS στα 7.090 Ευρώ, λίγες ημέρες πριν αυτή παρουσιαστεί επίσημα στην EICMA και έχουμε ήδη την πρώτη έκπτωση που φέρνει το μαγευτικό 6άρι μπροστά, αφαιρώντας 500€ για όποιον παραγγείλει από τώρα και έως τον Δεκέμβριο.

Η τιμή της βασικής έκδοσης στα 7.090€ παραμένει ως έχει, είναι η σωστή, όμως υπάρχει προωθητική ενέργεια της BMW που κόβει οριζόντια 500 Ευρώ από κάθε μοτοσυκλέτα και σκούτερ της γκάμας αν η παραγγελία γίνει μέχρι 31 Δεκεμβρίου.

Αν και σημαντικό ποσό, έχει μικρό αντίκτυπο στην αγορά ενός M1000XR, για παράδειγμα, και ταυτόχρονα δημιουργεί σημαντική διαφορά στην μικρή, Made in India, BMW F 450 GS, ιδιαίτερα τώρα που ο ανταγωνισμός στην κατηγορία της είναι ότι πιο πολεμικό υπάρχει στην αγορά της μοτοσυκλέτας.

Βέβαια, όπως συμβαίνει με ΚΑΘΕ νέα BMW, όποιος παραγγείλει την βασική έκδοση θα περιμένει αρκετά, γιατί θα ανήκει στην μειοψηφία. Για να ικανοποιήσει την ζήτηση η BMW θα φέρει στην Ελλάδα την πρώτη παρτίδα αποτελούμενη μόνο από την έκδοση Trophy η οποία έχει Τελική Προτεινόμενη Λιανική Τιμή με Φόρους 7.929,99 € χωρίς τις ζάντες με τις οποίες εμφανίστηκε στην EICMA. Αυτό σημαίνει πως αντίστοιχα μειώνεται και εκεί η τιμή για όποιον παραγγείλει εντός του έτους. Χαρακτηριστικό είναι πως όσες προπαραγγελίες έχουν μπει μέχρι στιγμής, είναι όλες για την Trophy.

Η προωθητική αυτή ενέργεια έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο σε αυτή την κατηγορία που ενώ δεν είχε πολλούς εκπροσώπους μέχρι πριν από λίγα χρόνια, πλέον θα φτάσει τα 15 μοντέλα που μπορούν να γίνουν και περισσότερα, αν ανοίξει κανείς λίγο ακόμη το εύρος κυβισμού.

Το BMW F 450 GS αναμένεται στην Ελλάδα μετά το Πάσχα 2026.

 

Ετικέτες