BMW μοτοσυκλέτες τώρα και με leasing από το BMW Group Hellas

Μέσω της νέας εταιρείας BMW Hellas Leasing
BMW Hellas Leasing και για μοτοσυκλέτες BMW Motorrad
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

2/10/2024

Δυνατότητα απόκτησης εταιρικού αυτοκινήτου αλλά και εταιρικής μοτοσυκλέτας δίνει η BMW Hellas Leasing με την ελληνική αντιπροσωπεία των Βαυαρών να αναγνωρίζει τη ζήτηση που υπάρχει για εταιρικά δίκυκλα αλλά και το πολυεπίπεδο όφελος που προκύπτει από τη χρήση ενός δικύκλου αντί ενός αυτοκινήτου για την ίδια την εταιρεία αλλά και για τον αναβάτη-υπάλληλό της, ειδικά σε αστικό περιβάλλον.

Ο Andreas Modlmayer, διευθύνων σύμβουλος της BMW Group Financial Services Hellas, δήλωσε σχετικά: "Η δημοτικότητα του leasing αυξάνεται εκθετικά σε όλη την Ευρώπη και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Όλο και περισσότεροι πελάτες αναζητούν ευέλικτες και ψηφιακά εξελιγμένες λύσεις μίσθωσης. Η απόφασή μας να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρία έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να ανταποκριθούμε άμεσα στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας." 

BMW Hellas Leasing και για μοτοσυκλέτες BMW Motorrad

Η BMW Hellas Leasing θα προσφέρει τις υπηρεσίες της προς όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για τα μοντέλα των BMW Motorrad, BMW και MINI παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα leasing, βασιζόμενη στην αξιοποίηση του πελατοκεντρικού οικοσυστήματος του BMW Group.

Η νέα εταιρεία θα στοχεύσει στην ανάπτυξη premium υπηρεσιών για τους πελάτες του ομίλου προσφέροντας εξατομικευμένη διαμόρφωση οχημάτων, πλήρες πακέτο συντήρησης από τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές BMW, ΜΙΝΙ και Motorrad και παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης αποκλειστικά από το BMW Group. 

Επιπλέον, με τη λήξη του συμβολαίου leasing, οι πελάτες αξιοποιούν την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη της BMW Group Hellas Leasing προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους περνώντας εύκολα στο επόμενο νέο μοντέλο.

Kove 800X Rally: Νέα μειωμένη τιμή κατά 700 ευρώ! Φουντώνει ο ανταγωνισμός στην κατηγορία

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kove ρίχνει την τιμή της ελαφρύτερης και πιο χωματερής έκδοσης κοντά στα οκτώ χιλιάρικα
Kove 800X Rally
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

12/6/2026

Είναι η ελαφρύτερη εκδοχή της ελαφρύτερης adventure της κατηγορίας της και πλέον ανταγωνίζεται και τη φθηνότερη.

Ο λόγος για την Kove 800X Rally, η οποία έχει νέα τιμή 8.195 ευρώ, μειωμένη κατά 700 ευρώ από τα 8.895 που ζητούσε ως σήμερα.

Η Rally έκδοση διαχωρίζει τη θέση της από τις υπόλοιπες της οικογένειας – 800Χ Pro, 800X Touring -–με το χαμηλότερο βάρος όλων στα 165 κιλά χωρίς καύσιμο, αλλά και με σχεδίαση και εξοπλισμό πιο καλά στοχευμένο για εκτός δρόμου περιπέτειες, όπως υποδηλώνεται από αριθμούς όπως τα 270 χιλιοστά διαδρομής του πιρουνιού και τα 293 χιλιοστά ελάχιστης απόστασης από το έδαφος.

Με τη νέα της τιμή πλέον η οικογένεια 800X έχει το βασικό μοντέλο Pro κάτω από το ψυχολογικό όριο των οκτώ χιλιάδων στα 7.995, μετά η ανανεωμένη έκδοση 800X Pro Up και η Rally με 8.195 και η ακριβότερη της φαμίλιας, 800X Touring, με 8.495.

Ετικέτες