BMW μοτοσυκλέτες τώρα και με leasing από το BMW Group Hellas

Μέσω της νέας εταιρείας BMW Hellas Leasing
BMW Hellas Leasing και για μοτοσυκλέτες BMW Motorrad
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

2/10/2024

Δυνατότητα απόκτησης εταιρικού αυτοκινήτου αλλά και εταιρικής μοτοσυκλέτας δίνει η BMW Hellas Leasing με την ελληνική αντιπροσωπεία των Βαυαρών να αναγνωρίζει τη ζήτηση που υπάρχει για εταιρικά δίκυκλα αλλά και το πολυεπίπεδο όφελος που προκύπτει από τη χρήση ενός δικύκλου αντί ενός αυτοκινήτου για την ίδια την εταιρεία αλλά και για τον αναβάτη-υπάλληλό της, ειδικά σε αστικό περιβάλλον.

Ο Andreas Modlmayer, διευθύνων σύμβουλος της BMW Group Financial Services Hellas, δήλωσε σχετικά: "Η δημοτικότητα του leasing αυξάνεται εκθετικά σε όλη την Ευρώπη και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Όλο και περισσότεροι πελάτες αναζητούν ευέλικτες και ψηφιακά εξελιγμένες λύσεις μίσθωσης. Η απόφασή μας να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρία έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να ανταποκριθούμε άμεσα στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας." 

BMW Hellas Leasing και για μοτοσυκλέτες BMW Motorrad

Η BMW Hellas Leasing θα προσφέρει τις υπηρεσίες της προς όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για τα μοντέλα των BMW Motorrad, BMW και MINI παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα leasing, βασιζόμενη στην αξιοποίηση του πελατοκεντρικού οικοσυστήματος του BMW Group.

Η νέα εταιρεία θα στοχεύσει στην ανάπτυξη premium υπηρεσιών για τους πελάτες του ομίλου προσφέροντας εξατομικευμένη διαμόρφωση οχημάτων, πλήρες πακέτο συντήρησης από τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές BMW, ΜΙΝΙ και Motorrad και παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης αποκλειστικά από το BMW Group. 

Επιπλέον, με τη λήξη του συμβολαίου leasing, οι πελάτες αξιοποιούν την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη της BMW Group Hellas Leasing προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους περνώντας εύκολα στο επόμενο νέο μοντέλο.

Νέος Κ.Ο.Κ: Στη Θεσσαλονίκη η πρώτη καταγεγραμμένη παράβαση από κάμερες ΑΙ

Οδηγός αυτοκινήτου με το χέρι στο τηλέφωνο επί της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου
kameres
Από το

motomag

15/9/2025

Στο πλαίσιο της αυστηροποίησης ων ποινών της μη τήρησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο κάμερες που χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη τοποθετήθηκαν στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, με την πρώτη καταγεγραμμένη παράβαση να είναι γεγονός.

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε η πιλοτική λειτουργία ψηφιακών καμερών, με αφορμή την εφαρμογή του νέου ΚΟΚ.

Συγκεκριμένα, ένας οδηγός καταγράφεται να μιλάει στο τηλέφωνο όσο κινείται επί της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μάλιστα, αν η λειτουργία δεν ήταν πιλοτική, η κλήση θα πήγαινε στον οδηγό αυτόματα μέσω του gov.gr, με το πρόστιμο πλέον να είναι 350 ευρώ.

Οι κάμερες που θα μπουν σε λειτουργία θα εστιάζουν στις παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη, ταχύτητα, μη χρήση κράνους και χρήση κινητού αλλά και κίνηση ή στάση στις λεωφορειολωρίδες.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να τοποθετηθούν έξι ψηφιακές κάμερες σε διάφορα σημεία της Αθήνας, ενώ μετά την πιλοτική τους χρήση θα τεθούν σε πλήρη εφαρμογή.