BMW μοτοσυκλέτες τώρα και με leasing από το BMW Group Hellas

Μέσω της νέας εταιρείας BMW Hellas Leasing
BMW Hellas Leasing και για μοτοσυκλέτες BMW Motorrad
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

2/10/2024

Δυνατότητα απόκτησης εταιρικού αυτοκινήτου αλλά και εταιρικής μοτοσυκλέτας δίνει η BMW Hellas Leasing με την ελληνική αντιπροσωπεία των Βαυαρών να αναγνωρίζει τη ζήτηση που υπάρχει για εταιρικά δίκυκλα αλλά και το πολυεπίπεδο όφελος που προκύπτει από τη χρήση ενός δικύκλου αντί ενός αυτοκινήτου για την ίδια την εταιρεία αλλά και για τον αναβάτη-υπάλληλό της, ειδικά σε αστικό περιβάλλον.

Ο Andreas Modlmayer, διευθύνων σύμβουλος της BMW Group Financial Services Hellas, δήλωσε σχετικά: "Η δημοτικότητα του leasing αυξάνεται εκθετικά σε όλη την Ευρώπη και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Όλο και περισσότεροι πελάτες αναζητούν ευέλικτες και ψηφιακά εξελιγμένες λύσεις μίσθωσης. Η απόφασή μας να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρία έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να ανταποκριθούμε άμεσα στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας." 

BMW Hellas Leasing και για μοτοσυκλέτες BMW Motorrad

Η BMW Hellas Leasing θα προσφέρει τις υπηρεσίες της προς όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για τα μοντέλα των BMW Motorrad, BMW και MINI παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα leasing, βασιζόμενη στην αξιοποίηση του πελατοκεντρικού οικοσυστήματος του BMW Group.

Η νέα εταιρεία θα στοχεύσει στην ανάπτυξη premium υπηρεσιών για τους πελάτες του ομίλου προσφέροντας εξατομικευμένη διαμόρφωση οχημάτων, πλήρες πακέτο συντήρησης από τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές BMW, ΜΙΝΙ και Motorrad και παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης αποκλειστικά από το BMW Group. 

Επιπλέον, με τη λήξη του συμβολαίου leasing, οι πελάτες αξιοποιούν την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη της BMW Group Hellas Leasing προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους περνώντας εύκολα στο επόμενο νέο μοντέλο.

Claudio Domenicali: “H Ducati δεν έχει ανάγκη τη VW”

“Κύριε Domenicali, ποια η θέση σας για τα σενάρια που θέλουν τον Όμιλο VW να εξετάζει την πώληση της Ducati;”
ducati-domenicali
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

9/7/2026

Μια τέτοια ερώτηση έκανε ξένος δημοσιογράφος που είχε επισκεφτεί το επετειακό WDW 2026 της εκατονταετίας στον διευθύνοντα σύμβουλο της Ducati, Claudio Domenicali. Και αυτός απάντησε όπως περίπου θα περιμέναμε.

Πρώτα εξήγησε πως ουδείς τους έχει ενημερώσει για κάτι σχετικό και αυτό είναι δείγμα πως δεν υπάρχει ή δεν έχει προχωρήσει το σενάριο πώλησης της Ducati. Αν η VW το σχεδίαζε θα έπρεπε να ενημερώσει ως προβλέπει ο ρόλος της ως μέτοχος της εταιρείας ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο Domenicali, “καμιά συζήτηση δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Borgo Panigale”.

Στη συνέχεια το προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, εξηγώντας πως η διοίκηση της ιταλικής εταιρείας δεν ιδρώνει και πολύ με αυτά τα σενάρια.

“Η εταιρεία είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Επίσης στέκεται απολύτως στα δικά της πόδια. Δεν χρειαζόμαστε υποστήριξη από τον μέτοχο για να υλοποιήσουμε το επενδυτικό μας πλάνο για το μέλλον. Είναι ένα πολύ γερό επενδυτικό πλάνο.”

Κάπως έτσι ο διευθυντής της Ducati απαντά ουσιαστικά σε δύο ερωτήματα. Πρώτον, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή σενάριο πώλησης που να γνωρίζουμε και, δεύτερον, ακόμη και να αποφασίσουν στον Όμιλο VW να πουλήσουν τη Ducati, μπορούμε μια χαρά να συνεχίσουμε και μόνοι μας.