BMW μοτοσυκλέτες τώρα και με leasing από το BMW Group Hellas

Μέσω της νέας εταιρείας BMW Hellas Leasing
BMW Hellas Leasing και για μοτοσυκλέτες BMW Motorrad
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

2/10/2024

Δυνατότητα απόκτησης εταιρικού αυτοκινήτου αλλά και εταιρικής μοτοσυκλέτας δίνει η BMW Hellas Leasing με την ελληνική αντιπροσωπεία των Βαυαρών να αναγνωρίζει τη ζήτηση που υπάρχει για εταιρικά δίκυκλα αλλά και το πολυεπίπεδο όφελος που προκύπτει από τη χρήση ενός δικύκλου αντί ενός αυτοκινήτου για την ίδια την εταιρεία αλλά και για τον αναβάτη-υπάλληλό της, ειδικά σε αστικό περιβάλλον.

Ο Andreas Modlmayer, διευθύνων σύμβουλος της BMW Group Financial Services Hellas, δήλωσε σχετικά: "Η δημοτικότητα του leasing αυξάνεται εκθετικά σε όλη την Ευρώπη και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Όλο και περισσότεροι πελάτες αναζητούν ευέλικτες και ψηφιακά εξελιγμένες λύσεις μίσθωσης. Η απόφασή μας να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρία έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να ανταποκριθούμε άμεσα στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας." 

BMW Hellas Leasing και για μοτοσυκλέτες BMW Motorrad

Η BMW Hellas Leasing θα προσφέρει τις υπηρεσίες της προς όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για τα μοντέλα των BMW Motorrad, BMW και MINI παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα leasing, βασιζόμενη στην αξιοποίηση του πελατοκεντρικού οικοσυστήματος του BMW Group.

Η νέα εταιρεία θα στοχεύσει στην ανάπτυξη premium υπηρεσιών για τους πελάτες του ομίλου προσφέροντας εξατομικευμένη διαμόρφωση οχημάτων, πλήρες πακέτο συντήρησης από τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές BMW, ΜΙΝΙ και Motorrad και παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης αποκλειστικά από το BMW Group. 

Επιπλέον, με τη λήξη του συμβολαίου leasing, οι πελάτες αξιοποιούν την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη της BMW Group Hellas Leasing προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους περνώντας εύκολα στο επόμενο νέο μοντέλο.

Πλατφόρμες delivery: Προσέφεραν μπόνους στους διανομείς τους εν μέσω κακοκαιρίας

Για να συνεχίσουν να κάνουν παραδόσεις παραγγελιών
efood-wolt
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

5/12/2025

Οι δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες διανομής φαγητού στην χώρα μας αγνόησαν την πρόγνωση του καιρού και τα μηνύματα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που προειδοποιούσαν για ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στο οδικό δίκτυο της χώρας για οδηγούς αυτοκινήτων και αναβάτες φυσικά και προσέφεραν μπόνους στους εργαζομένους τους, για να τους πείσουν να συνεχίσουν να εργάζονται υπό αυτές τις συνθήκες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, Wolt και efood είχαν προχωρήσει σε παρόμοιες ενέργειες και τις ημέρες που είχε καύσωνα το καλοκαίρι. Τώρα το έκαναν την ίδια ώρα που η Πολιτική Προστασία προειδοποιούσε για έκτακτα καιρικά φαινόμενα και συνιστούσε να αποφεύγονται οι μετακινήσεις, δίνοντας 70% μπόνους σαν κίνητρο για συνεχίσουν οι διανομείς να εργάζονται θέτοντας σε έξτρα κίνδυνο τη ζωή τους, μαζί με εκείνον που αντιμετωπίζουν από τους κακούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Σωματείο Εργαζομένων efood της Αττικής καλούσε τον fleet manager της εταιρίας την ώρα της κακοκαιρίας, όμως εκείνος δεν απαντούσε, ενώ και το Σωματείο Wolt Αττικής ζητούσε το κλείσιμο της εφαρμογής. Τελικά η efood έκλεισε την εφαρμογή της με αρκετή καθυστέρηση στις 22:30 το βράδυ, ενώ η Wolt συνέχισε κανονικά την λειτουργία της.

Θέματα σαν κι αυτά αντιμετωπίζουν συχνά οι επαγγελματίες μοτοσυκλετιστές και μάλιστα οι εργαζόμενοι των δύο εταιριών έκαναν την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο κοινή στάση εργασίας με μεγάλη συμμετοχή, κοινοποιώντας τα αιτήματα τους σε έναν κοινό αγώνα.