Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Έρχεται το Harley On Tour 2019

Οδηγείστε 23 νέα μοντέλα της Harley-Davidson

H Harley-Davidson φέρνει κοντά σας 23 μοντέλα της γκάμας του 2019 μέσα από τα οποία μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να πραγματοποιήσεις ένα test ride.

Η Harley-Davidson, ανοίγει τον δρόμο προς την ελευθερία με την άφιξη του Harley®OnTour 2019 στην Ελλάδα, του μεγάλου testrideevent,προσφέροντας τη δυνατότητα στους λάτρεις της μάρκας να κινηθούν πέρα από τα συνηθισμένα.

Το Harley®OnTour, αποτελεί την τέλεια ευκαιρία, τόσο για τους ιδιοκτήτες Harley® που ενδιαφέρονται για την επόμενη μοτοσικλέτα τους, όσο και για τους λάτρεις της μάρκας, που επιθυμούν να αγοράσουν την πρώτη τουςHarley-Davidsonνα κανονίσουν ένα test ride και να επιλέξουν τημοτοσικλέτα  που τουςταιριάζει περισσότερο, ανάμεσα στα 23 μοντέλα της γκάμας.

Το Harley®On Tour θα βρίσκεται στην Harley-Davidson Athena (Πειραιώς 187, Αθήνα, τηλ. 210 3410850) στις 11&12 Μαΐου 2019. Η ζήτηση είναι μεγάλη για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων γι’ αυτό και η κράτηση θα πρέπει να γίνει έγκαιρα.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να κλείσετε το δωρεάν test ride σας, μπορείτε να καλείτε στο 2103410850.

Με σχεδόν ολόκληρη τη γκάμα τηςHarley-Davidsonστην πόλη, αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τον ξεχωριστό κόσμο της Harley,να ζήσουν μια εμπειρία testride, που μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για το πέρασμα σε μια νέα ζωή ελευθερίας και ταξιδιών.

Επομένως, δεν έχει σημασία πόσο καιρό ονειρεύεστε την ελευθερία, τώρα είναι η ευκαιρία σας να κυνηγήσετε το όνειρο.  Με τιμές που ξεκινούν από €7.990 για το Harley-Davidson®Street 750 και €9.990 για το SportsterIron 883TM, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για την επόμενη περιπέτειά σας,ξεκινώντας με αυτό το test ride.