ΜΟΤΟΕ - Κάλεσμα ενεργοποίησης στα Τέμπη

ΜΟΤΟΕ Συγκέντρωση για τα Τέμπη
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/3/2023

Η ΜΟΤΟΕ καλεί σε συγκέντρωση για το δυστύχημα των Τεμπών, η οποία θα λάβει χώρα στις 9 Απριλίου 2023 στον χώρο των παλιών διοδίων Τεμπών.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΜΟΤΟΕ: "Η ΜΟΤΟΕ εξ αφορμής του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, το οποίο “αποκάλυψε” για πολλοστή φορά την πραγματικότητα που όλοι γνωρίζουμε και στρουθοκαμηλίζοντας αποφεύγουμε να “δούμε” και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε, καλεί, ως τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο των ανθρώπων που χάθηκαν, τους μοτοσυκλετιστές που πιστεύουν ότι η δημοκρατία λειτουργεί με την καθημερινή ενεργή στάση και παρουσία όλων των πολιτών και όχι με την περιοδική εκλογή “προεπιλεγμένων” αντιπροσώπων τους, να δηλώσουν με την παρουσία  τους, την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 ώρα 13:00 στον χώρο των παλιών διοδίων Τεμπων (ΕΔΩ), ότι η οδική ασφάλεια, η ασφάλεια των συγκοινωνιών και η λειτουργία της δημοκρατίας ειναι δική τους προτεραιότητα."

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 - MEGA Gallery με τα καλύτερα στιγμιότυπα της 1ης μέρας

Δείτε τα περίπτερα και τα μοντέλα του event, και φωτογραφίες από τα test-ride που επιμελείται το ΜΟΤΟ
Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/3/2023

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες την 1η ημέρα της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2023 που διοργανώνεται στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου -πρώην Tae Kwon Do, επισκέπτες που είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πληθώρα μοντέλων scooter, μοτοσυκλέτας και ATV, να παρακολουθήσουν το Stunt-Show του Λευτέρη Καρέτσου, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και φυσικά να οδηγήσουν 30+ δίκυκλα -θερμικά και ηλεκτρικά- στα test-ride που επιμελείται το ΜΟΤΟ και το California Superbike School.

Στα Test-Ride οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να οδηγήσουν μέχρι 3 μοντέλα, σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις μοτοσυκλέτες ή τα scooter που τους ενδιέφεραν.

Στα περίπτερα των εκθετών υπήρχαν πολλά από τα μοντέλα του 2023, αρκετά από τα οποία έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους. Δίπλα τους υπήρχαν και αγωνιστικά μοντέλα, με κορυφή το RC16 που οδηγούσε το 2022 ο εργοστασιακός αναβάτης MotoGP, Brad Binder, αλλά και το Husqvarna Factory Rally 450 του Luciano Benavides.

Test-Ride

Θυμίζουμε πως τα παιδιά μέχρι 12 ετών δεν χρειάζεται να πληρώσουν το εισιτήριο των 7 ευρώ, ενώ με αυτό το εισιτήριο οι ενήλικες μπορούν να συμμετέχουν χωρίς άλλη χρέωση σε 3 test ride. Επίσης μην ξεχνάτε πως για τα test-ride είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχετε μαζί σας κράνος, μπουφάν με προστασίες και γάντια μοτοσυκλέτας.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 2 Απριλίου.

Δείτε παρακάτω σε υψηλή ανάλυση 177 φωτογραφίες από την 1η ημέρα της Έκθεσης.